Problema CASCO
Acum o luna mi-am facut o constatare pe CASCO la niste zgarieturi printre care si aripa dreapta spate care era putin atinsa si indoita foarte putin. Agentul constatator a scris in dreptul aripii 0.5h . Intre timp mi-a expirat asigurarea CASCO si a trebuit sa-mi fac la alta firma, pentru ca vechea firma vroia sa-mi mareasca cota. Dupa ce mi-am facut iar asigurarea, am lovit masina in aripa spate dreapta intr-o remorca (2zgarieturi adanci, aripa indoita). Sunt programat in urmatoarele zile la service sa mi-o repare.
Intrebarea este daca pot sa-mi repar aripa spate dreapta pe constatarea de la cealalta firma CASCO avand in vedere ca agentul constatator a scris in dreptul aripii spate dreapta - 0.5h - ceea ce am inteles ca inseamna manopera juma de ora...si cum am lovit-o eu sigur nu o sa se faca in juma de ora...
Intrebarea este daca pot sa-mi repar aripa spate dreapta pe constatarea de la cealalta firma CASCO avand in vedere ca agentul constatator a scris in dreptul aripii spate dreapta - 0.5h - ceea ce am inteles ca inseamna manopera juma de ora...si cum am lovit-o eu sigur nu o sa se faca in juma de ora...
-
madalex - Ford Freak
- Maşina: VW Golf Mkv GTI 2.0TFSI 200CP