Help/Troubleshooting

Unde sau cum "repar" un 6000CD ...?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Unde sau cum "repar" un 6000CD ...?

Mesajde forisc » 13 Oct 2006, 12:13

Am probleme cu tunerul FM. Se comporta ca si cand nu ar avea antena - nu prinde nimic clar - dar dupa ce l-am dat afara si am studiat tot ce se poate (mufa, cablu, antena exterioara) am ajuns la concluzia ca antena e in regula...
Are momente (foarte rar) cand merge perfect: gaseste toate programele cu RDS cu tot.... merge 10-20 de minute dupa care iar moare...

A patit cineva la fel? Puteti sa ma ajutati?

Merci.
FORD FOCUS GHIA 2002 TDCI 115CP SEDAN
forisc
Incepator

Mesajde marcel vasile » 13 Oct 2006, 18:40

eu am tot 6000CD EON,si de cateva luni am aceeasi problema.m-am chinuit ,l-am scos,am crezut ca a iesit antena dar m-am inselat.merge din an in paste radio,dau pe seek dar nu prinde nimic.nici eu nu stiu unde si cum sa-l repar.
marcel vasile
Member

Maşina: FORD KUGA 4WD -2008,136CP
VIN: WF0RXXGCDR8S77056

Mesajde forisc » 01 Noi 2006, 10:42

Nu ne ajuta nimeni????
forisc
Incepator

Mesajde Zanga » 01 Noi 2006, 11:25

Banuiesc ca mai inati ati incercat sa dezactivati AF-ul ? dar TP-ul si PTY-ul

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2556

Se tine apasata tasta menu pana apar alte setari, se apasa succesiv menu pana se ajunge la AF (auto-focus) se selecteaza OFF.
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde forisc » 02 Noi 2006, 09:41

Thx Zanga,

Am tot umblat, stiu ce zici, dar o sa mai incerc ptr. ca mi se pare foarte naspa fara radio in masina...
forisc
Incepator

Mesajde stefan petcu » 22 Mar 2007, 16:26

si eu am avut probleme cu aparatul mei si m-au indrumat niste prieteni la un service in bucuresti. pt. cine e din bucuresti si stie zona Ghencea e ok.
Deci: cum vii dinspre stadionul Steaua, treci de el si apoi de primul semafor si mergi inainte. Imediat dupa semafor, pe partea stanga sunt cateva magazine de mat. de constructii, treci de ele si apoi pe aceeasi parte, apare o deschidere mai larga unde e si o semiparcare, magazinutze, iar daca te uiti la firmele lor e imposibil sa nu vezi deasupra unuia un banner negru pe care scrie mare KENWOOD. acolo e service-ul
Ford Focus Turnier 1.8 DI 90 CP(deocamdata)
stefan petcu
Incepator

Mesajde forisc » 23 Mar 2007, 12:41

Si...??? Te-au rezolvat baietii?.. ce probleme ai avut?

Merci!
forisc
Incepator

Mesajde stefan petcu » 23 Mar 2007, 13:03

de cand am luat masina de afara nu puteam sa dau search, sau sa memorez posturile si nici sa folosesc comenzile de la volan. ramasese blocat pe un singur post de radio(frecventa). mai intai am fost cu el la baiatii de vis-a-vis de billa militari, unde instaeaza alarme si sisteme audio, si mi-au spus ca e un soft bulit, singura solutie ar fi sa-l schimb.Nu am acceptat asta ,pt. ca pierdeam comenzile de la volan daca puneam alt model. iar la reprezentanta.mi-au spus ca diagnosticarea costa 200 euro+tva, iar in cazul schimbului, unul nou e in jur de 14.000.000 !!!!!!
tipi asta care m-au scos din belea, l-au desfacut, nu stiu ce au facut (au masurat tensiunile prin el cu un aparat.etc.)ideea e ca acum merge impecabil. cost total service =35 ron.
daca ai codul de securitate e ok, daca nu, e nasol ca daca-l da jos, si-l desface, iti trebuie.
mi-au mai spus ca aparatul pe care il au masinile astea din doatarea standard, sunt mult peste Sony ex.
stefan petcu
Incepator

Mesajde titocus » 23 Mar 2007, 16:53

Mie mi se pare ca-s tare penale 6000 CD astea....calitate atat de slaba la CD si receptie radio mai rar....claritatea sunetului lasa foarte mult de dorit...de asta l-am vandut cum am cumparat masina :).
Sunt foarte multumit de un Blaupunkt, nici nu se compara! Cat despre schimbatul pe un Sony...no way !
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde leontet » 23 Mar 2007, 21:01

$1 scrie:$2alitate atat de slaba la CD si receptie radio mai rar....claritatea sunetului lasa foarte mult de dorit...

WOW!!! Astea de unde le-ai scos?!?! Ca or fi defectuoase, e posibil, nu stiu. Ca sunt depasite dpdv al dotarilor, e o certitudine. Dar calitatea sunetului este impecabila la nivel de aparat destinat utilizarii intr-un autovehicul! Compara parametrii lui functionali cu cei ai oricarui alt produs similar si daca gasesti vreunul semnificativ superior spune-mi-l si mie, pls!
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____ Imagine
leontet
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 2006, 1.4TDCi, 68HP, Comfort

Mesajde stefan petcu » 23 Mar 2007, 21:57

Sunt de acord cu ce a spus Leontet. Am ascultat si alte "bijuterii" dar claritatea nu nici pe departe la fel de buna ca al "depasitului" din dotare. Intr-adevar Blaupunkt este ceva, poate si datorita faptului ca nu sunt chinezarii....
stefan petcu
Incepator

Mesajde titocus » 24 Mar 2007, 15:04

Incercati un Kenwood double DIN, Alpine, Blaupunkt, Pioneer si nu veti fi dezamagiti.
Puneti alta scula in masina voastra si o sa vedeti ce diferenta mare e.
Si mie mi se parea ca se aude perfect la inceput dar cand am pus altceva in masina mi-am dat seama cat de aiurea era Sony-ul ala Ford...
Nu o luati ca pe o jignire cum ati luato deja fiindca nu are rost. Daca voi sunteti multumiti folositi-le sanatosi :).
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde marcel vasile » 24 Mar 2007, 20:07

nici eu nu mi-am rezolvat problema cu radio,parca e mort,nu prinde nimic.am fost la un meserias cu un VDO2005 SIEMENS,ptr ca mi-am luat si un OPEL COMBO ,si a trebuit decodat.i-am spus si de problema cu 6000CD,si a spus ca nu se gasesc tunere.in schimb claritatea la cd este SUPERfata de alte scule .nu l-as schimba pe altceva,.sa asculti cum se aude din fundul butoiului la OPEL.ESTE VDO SIEMENS.NASPA,NASPA...AM ASCULTAT SI ALTELE SI NU SE COMPARA.
marcel vasile
Member

Maşina: FORD KUGA 4WD -2008,136CP
VIN: WF0RXXGCDR8S77056

Mesajde Radulescu Dragos » 27 Mar 2007, 09:18

Proaspat posesor de Ford Mondeo Ghia 2L Tdci 2003 pot sa afirm ca muzica de pe masina mea lasa de dorit. Cd-ul nu recunoaste cd trackurile toate chiar si cele originale. Radioul nu este stabil in receptia posturilor.
Posibil sa nu stiu inca sa folosesc radioul dar CD ce naiba are ca nu recunoaste decat ce vrea el da cod de eroare multe cd-uri. Apropos are cineva un manual de utilizare ptr radio Cd de pe acest model de masina
Ca o opinie personala Blau' sau Alpine sunt scule fata de ce au pus astia pe Forduri.

Cu respect
Andrei Dragos Radulescu
Radulescu Dragos
Incepator

Mesajde Radulescu Dragos » 27 Mar 2007, 09:24

Proaspat posesor de Ford Mondeo Ghia 2L Tdci 2003 pot sa afirm ca muzica de pe masina mea lasa de dorit. Cd-ul nu recunoaste cd trackurile toate chiar si cele originale. Radioul nu este stabil in receptia posturilor.
Posibil sa nu stiu inca sa folosesc radioul dar CD ce naiba are ca nu recunoaste decat ce vrea el da cod de eroare multe cd-uri. Apropos are cineva un manual de utilizare ptr radio Cd de pe acest model de masina
Ca o opinie personala Blau' sau Alpine sunt scule fata de ce au pus astia pe Forduri.

Cu respect
Andrei Dragos Radulescu
Radulescu Dragos
Incepator

Înapoi la Help/Troubleshooting