Eu vorbeam la modul general si in linii mari, de exemplu eu am Cd-player pe a mea si asa cum si alti colegi de pe forum probabil s-au gandit sa-si achizitioneze un emitator FM sau un Mp3-player pe care sa-l conecteze la playerul de pe masina am lansat o idee, poate totusi cineva a facut ceva in genul asta, doar nu era necesar sa mai deschid inca un topic, doar ptr. simplul fapt ca eu am cd-player si nu casetofon... Daca am gresit sau suparat cu ceva pe cineva imi cer scuze...
Pentru cei care au telefon SonyEricsson solutia ideala de a interconecta casetofonul sau cd-playerul de la masina cu telefonul este un
Emitator FM Sony Ericsson MMR-70 Acesta nu se compara cu un emitator obisnuit nu are nici macar un pic de fasait si mai are in plus si urmatoarele functii :
# Redă muzica din telefon în banda de frecvenţe radio FM.
# Funcţionează pe distanţe de până la 10 metri.
# Opreşte muzica în timpul unui apel sau când se primeşte un mesaj.
# Reţine ultima frecvenţă utilizată.
# Este alimentat de la telefon.
# Trimite la receptor informaţii despre piesa muzicală şi interpret, precum şi despre apelant. N.B.
Receptorul trebuie să suporte RDS pentru a afişa piesa, interpretul şi informaţiile despre apelant. Pentru mai multe informatii intrati aici:
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=ro&cc=ro