Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
20 Mar 2009, 12:47
Sunt interesat sa cumpar o masina rulata de la BDT si as dori sa stiu daca pot sa le cer ceva scris prin care sa imi prezinte starea tehnica a masinii (mecanica si electrica). Am inteles ca exista o serie de teste computerizate...
De asemenea cum as putea verifica daca masina a fost implicata in accidente minore sau majore, exista vreo baza de date centralizata a reparatiilor efecutate in reteaua Ford? masina fiind inca in garantie.
20 Mar 2009, 14:17
da...ar trebui sa aiba o baza de date
20 Mar 2009, 15:05
din ce stiu eu, exista o baza de date cu masinile care au solicitat reparatii pe garantie.
daca masina a suferit vreun accident si a fost reparata (chiar si intr-un service autorizat ford), ea nu apare in mod obligatoriu acolo. doar daca s-a stricat ceva si costul reparatiei a fost suportat de garantia Ford.
20 Mar 2009, 16:50
Incepe prin a posta VIN-ul aici
viewtopic.php?f=4&t=3534&start=1080Daca e o masina rulata in ro si a carei service a fost facut la noi, cred ca badkid te poate ajuta cu multe info despre ea. Bafta
16 Apr 2009, 10:38
Din pacate, o masina sh adusa de la mama ei (adica din vest) nu isi arata hibele la inceput. Ca sa vezi pe ce ai dat banii, mergi intai 10.000Km la noi, in Romanica, pe drumurile cu gropi - adica prin gropile deranjate ici-colo de cate o bucatica de asfalt

. Numai ca e cam tarziu sa-ti dai seama. Asa ca, ramane doar bafta pe care o ai sau nu o ai.