Help/Troubleshooting

Problema Ford Focus II

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Problema Ford Focus II

Mesajde schodette » 31 Mar 2009, 13:46

Buna ziua,

As avea si eu nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
- am un ford focus II, din 2005 si am fost cu ea la revizie (ulei, filtre si curea de distributie). Am luat masina si de atunci (nu stiu ce s-a putut intampla) dar moare motorul in mers cand schimb din a 3 sau a 4-a (cand franez). Daca merg cu a 2-a nu prea face figura asta. La relanti motorul nici nu merge rotund (se simte si in pedale un fel de zgaltait), insa cand masina se tureaza sunetul e rotund. De tras trage bine numai se opreste cand mi-e lumea mai draga. Initial mecanicul a zis ca trebuie schimbat catalizatorul, dar ulterior l-a verificat si a zis ca nu trebuie. Acesta a zis ca va face investigatii mai amanuntite, dar as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva si ce ar putea sa fie. Filtrul de benzina nu am reusit sa-l schimb ca nu venise piesa, dar urmeaza zilele astea. La test nu da nicio eroare. Initial am crezut ca nu a fost bine pusa cureaua de distributie. Nimeni nu stie ce are. Se poate sa fie ceva infundat?????

Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
schodette
Incepator

Maşina: Ford Focus II, 2005, 1.6, 74 kW
VIN: WF05XXWPD55J00919

Re: Problema Ford Focus II

Mesajde DanielArdelian2 » 31 Mar 2009, 16:16

Ar putea fi multe, dar pentru inceput eu as verifica asa:
- filtru de benzina
- bujii, fise si bobine de inductie
- senzor axa cu came, poate nu face contact ca lumea
- clapeta de acceleratie poate se intepeneste
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Re: Problema Ford Focus II

Mesajde badjoke_4life » 10 Apr 2009, 16:51

eu am avut problema la un focus 2002. se oprea din mers, accelera in trepte , la relanti nu mergea rotund si nimeni nu stia ce are , pe tester era totul ok, iar cand veneam acasa de la un drum de 400 de km brusc s`a aprins becul de la avarie motor si mergea in 3 cilindri.am tras de ea si am ajuns acasa pana la urma si am dus`o la reprezentanta ford si o schimbat bobina.dupa asta a mers super bine. vezi sa nu ai si u problema asta. da nu te du la reprezentanta. mie mi`o luat 10 mil cand piesa e2-3 mil.
Ford Focus 2002 1.6 i
Daewoo Cielo 1995 1.5 i
badjoke_4life
Incepator

Înapoi la Help/Troubleshooting