Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Cum demontez masca cd player 6000 cd

07 Mai 2009, 21:50

Salut.Am si eu nevoie de ajutor pentru demontarea mastii bord.Am un ford fiesta din 2008 iar pe cd player scrie 6000 cd.Recent copilul meu a reusit sa bage 3 monzi in cd player.Am reusit sa scot o moneda insa celelate 2 nu reusesc.Singura sansa este sa scot cd plyerul si sa-l desfac.Marea problema este cu nu stiu cum sa scot masca.Din cate am vazut am nevoie de cleme(nu am vrut sa fortez cu surubelnita).Se poate scoate si fara aceste cleme?Daca nu se poate de unde pot achizitiona aceste cleme?

Re: Cum demontez masca cd player 6000 cd

07 Mai 2009, 22:17

poza bord
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _-_007.jpg

08 Mai 2009, 14:53

Uita-te aici viewtopic.php?f=20&t=20326 .Chiar daca cd-playerul nu e identic,iti trebuie acelasi tip de chei pt scoaterea lui.Nu stiu sa-ti spun de unde poti achizitiona aceste chei,dar poate le are vreun coleg de pe forum si ti le imprumuta sau te ajuta la demontat.Dar pentru asta va trebui sa-ti completezi si locatia in semnatura.
PS: nu trebuie demontata si masca consolei pt scoaterea cd-ului,acesta iese f.usor folosind aceste chei.
Fişiere ataşate
tools2.jpg
tools2.jpg (2.79 KiB) Vizualizat de 6818 ori

10 Mai 2009, 19:35

$1 scrie:$2oza bord
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _-_007.jpg

Cred ca te pot ajuta eu cu demontarea in zona Dristor daca esti din Bucuresti insa trebuie sa stablim in prealabil. Chei gasesti la metrafo.ro (de acolo le-am luat si eu ).

01 Noi 2011, 19:07

$1 scrie:$2ita-te aici viewtopic.php?f=20&t=20326 .Chiar daca cd-playerul nu e identic,iti trebuie acelasi tip de chei pt scoaterea lui.Nu stiu sa-ti spun de unde poti achizitiona aceste chei,dar poate le are vreun coleg de pe forum si ti le imprumuta sau te ajuta la demontat.Dar pentru asta va trebui sa-ti completezi si locatia in semnatura.
PS: nu trebuie demontata si masca consolei pt scoaterea cd-ului,acesta iese f.usor folosind aceste chei.

Salut, de unde se pot cumpara tijele speciale pentru demontarea casetofonului.
Casetofonul este CD 6000 - mondeo 2006.

Multumesc!

04 Noi 2011, 19:19

viewtopic.php?f=130&t=69057

07 Noi 2011, 10:38

$1 scrie:$2ttp://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=130&t=69057

Multumesc! Sper sa raspunda la cerere.

27 Oct 2017, 10:47

Salut! Sunt din Galati. Am un Mondeo mk3, 2004. In urma unei interventii la service, mecanicul a scos borna iar acum cd-playerul cere cod. Ma poate ajuta cineva care este din Galati cu deblocarea sau macar sa pot scoate cd-ul sa vad seria lui? Va multumesc!
Răspunde