Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Salutare la toti FORD-istii! Ajutor!

15 Iul 2009, 21:40

Pana pe 31 07 a.c. imi trebuie ITP. Stie cineva unde se face in Bucuresti, cat dureaza si cat costa? Eu am Focus, 1800 cc, 101 cai, diesel din 2004. Schimbat tot ce trebuie la distributie pe la 135.000 km. Apoi filtre ulei, motorina si aer. Nu scoate fum (noxe hotarasc cei cu ITP-ul) dar se poate folosi o motorina mai buna sau ceva aditiv special incat sa nu ma chinuie cei de la ITP? Acum am 148.500. Folosesc uleiul FORD 5W-30 (am citit despre impuritati). La cati km se schimba acest ulei? Cat costa un filtru de ulei? Cat costa un filtru pentru aer conditionat? DE UNDE SA CUMPAR? Sper ca nu am fost enervant cu intrebarile, azi am aflat de Club FORD, este prima oara cand scriu in speranta ca voi fi si eu ajutat. Va multumesc si multi km. fara probleme! #:-S

Re: Salutare la toti FORD-istii! Ajutor!

15 Iul 2009, 21:47

viewtopic.php?f=33&t=20432
Schimba uleiul si toate filtrele odata, la aproximativ 10.000km; cauta in sectiunea firme-vinzari ca sint multi care vind consumabile, cei mai recomandati fiind Forcar; toate consumabilele motorului nu ar trebui sa depaseasca 350-400ron...

15 Iul 2009, 21:57

Multumesc frumos!

31 Iul 2009, 23:16

itp costa 105 lei,cred ca tarif valabil peste tot.

01 Aug 2009, 08:03

nu-i tarif unic, in functie de tatia ITP pretul poate sa varieze.
Răspunde