Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Cum se poate curata un parbriz ?

30 Oct 2009, 14:34

Intampin o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Pe parbriz se afla ceva transparent in mici punctisoare, ce nu se curata cu nimic de genul diluant, diferite solutii, benzina etc. Problema e ca pe timp frumos se vede perfect prin parbriz, pe ploaie insa e dezastru, cand trec stergatoarele peste geam in urma lor ramane opac complet !!!! E ca si cum ar fi gazat parbrizul. Foarte foarte fin si imposibil de curatat.
Exsista vreo posibilitate sa curat parbrizul ? M-am gandit la polisat ca in felul asta lustruiesc geamul si cu ajutorul substantelor acelea abrazive as putea rezolva problema, insa nu sunt foarte sigur de asta.......... :-S

Re: Cum se poate curata un parbriz ?

30 Oct 2009, 14:48

Parerea mea este sa-l schimbi. Te costa undeva la 300 de lei iar efectul este garantat.

30 Oct 2009, 14:50

Mergi la o firma de cosmetica auto si vezi daca au vreo solutie sa iti curete parbrizul.

30 Oct 2009, 15:07

$1 scrie:$2arerea mea este sa-l schimbi. Te costa undeva la 300 de lei iar efectul este garantat.

Nu prea imi vine sa dau 300 ron pe un parbriz nou. Cu manopera cred ca e mult mai scump.
Pe la ce firme de curatat am intrebat nu mi-a dat nimeni vreo solutie.

30 Oct 2009, 22:13

Vezi ce zic baietii de la http://www.detailing-club.ro

30 Oct 2009, 23:16

Punctele de care spui tu sunt urme de la pietricele, nisip, etc ... asa e si al meu ...solutia e una singura: parbriz nou, iar in viitor pastreaza o distanta mai mare fata de masina din fata

01 Noi 2009, 11:42

$1 scrie:$2unctele de care spui tu sunt urme de la pietricele, nisip, etc ... asa e si al meu ...solutia e una singura: parbriz nou, iar in viitor pastreaza o distanta mai mare fata de masina din fata

Da ar putea fi un raspuns la problema mea, insa situatia am observat-o acum in toamna cand ma inceput sa folosesc stergatoarele si-apoi pe parbriz sunt niste punctulete fff mici ce nu se curata nici cu unghia si nici cu altceva dur.

01 Noi 2009, 11:54

$1 scrie:$2ezi ce zic baietii de la http://www.detailing-club.ro

Multumesc pentru link, interesant de studiat, poate gasesc o solutie.
La forcar - parbriz original - 590 RON, parbriz chinezesc - 290 RON, oricum nici una din solutii nu-mi convine :-S
Răspunde