Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
16 Noi 2009, 16:49
in primul rand bine v am gasit.
abia am intrat, si incerc sa ma familiarizez cu forumul...
caut indrumare:)
iata: am gasit aceasta masinuta:
wf05xxwpd56j59134.
http://www.lecarro.ro/masini/vanzare-Fo ... 80-m8.htmlas vrea in primul rand sa va intreb daca ati auzit de acest dealer.
cat este oare de reala garantia de 2 ani?ESTE ea oare conditionata de efectuarea service ului numai la ei?
nu stiu nimic despre acest model si abia incerc sa aflu cate cev despre fiabilitate si costuri de intretinere...
orice pareri si ajutor sunt binevenite,si va rog sa scuzati eventuala stangacie a unui nou coleg
16 Noi 2009, 17:23
daca o sa cauti pe acest forum o sa vezi ca eu am mai recomandat si altora sa mearga la lecarro sa se uite ca am un coleg de munca care si-a cumparat un Audi allroad de la ei si a dat destul pe ea dar oricum mult mai ieftin decat era prin alta parte tot sh si este foarte multumit si azi adica ce a avut masina asa a fost nu a fost mintit macar atat. te uiti si tu atent.
masinile au istoricul real si da se da garantie 2 ani la cutie si motor efectuata in service-ul lor.
insa e fosrte bine daca vrei sa dai comanda si sa iti aduca o masina care vrei tu pentru ca masina nu sta mult in parcarea lor si este adusa cat de cat pentru gustul tau.
vezi ca sunt multe pe acolo care au fie zgarieturi sa te uiti bine
16 Noi 2009, 18:15
aha,deci km sunt reali sigur?asta e bine!
la masina respectiva ai bagat un ochi,lupule?pretul cum ti se pare?
pe unde e un topic cu "probleme specifice",sa mi dau si eu seama ce presupune un focus cu 80 000 la bord?
distributia la cat se face?la benzinare am auzit la un coleg ca e ff ieftina...la 1,6tdci cum e?
turbinele cat tin?discurile de frana,etc?
multumesc:)
16 Noi 2009, 23:19
m am mai aclimatizat putin cu forumul....poate ca nu am poatat chiar unde trebuie!
spuneti-mi,masinuta asta are pe spate discuri sau tamburi?
in poze arata exceptional,aliniata capota(am citit de problema asta),fara zgarieturi....
16 Noi 2009, 23:22
are discuri pe spate
vezi k e un topic prin forum numit "VIN?" ... scrie acolo vin-ul masinii si un ul din colegi o sa iti dea fisa completa de dotari
16 Noi 2009, 23:33
Masina arata bine,nu vreau sa fiu carcotas dar astea sunt masini cumparate la licitatie de la firme care si-au schimbat flota.Asta nu inseamna ca nu sunt ingrijite doar ca la nr ala de km mai adaugi cel putin 100k
17 Noi 2009, 01:53
ce sa mai inteleg?
lupul scria mai sus ca astia sunt de incredere,si istoricul masinilor real.
ia ziceti-mi, la modelul asta se poate citi,din softul masinii,nr real de km?
stiu ca la vw era posibil asa ceva...si masina e destul de noua...
17 Noi 2009, 04:04
Salut
Eu am luat anul trecut in ianuarie masina mea, o Laguna din 2002 (masina din profil e a sotiei); sunt foarte multumit de ea, raportul pret calitate foarte bun, si nu am nici un motiv sa banuiesc ca nu sunt kilometri reali. Ma indoiesc ca se umbla cu magarii de genul asta; oricum, oricand o masina second hand e loterie, dar personal prefer sa iau de la un dealer care are interes sa ramana in afacere, decat din targ sau samsari. La vremea respectiva, am facut personal o verificare sumara, dar ei s-au declarat deschisi sa accepte un test in service, daca doresc.
Garantia la masina mea a fost de un an la motor si cutie.
Eu unul, recomand dealerul respectiv.
17 Noi 2009, 07:51
Salut,
am auzit ca umbla si la kilometrii astia de la recaro,
cand am trecut pe la ei erau destul de gretzosi si tot ma intreba daca vreau sa cumpar masina pe firma..
Unele masini pareau fff scumpe altele fff ieftine aveau urme de uzura pe volan,scaun si schimbator dupa care iti dadeai seama ca nu prea erau km reali.
Cred ca poti gasi la banii aia masini mai bune decat cele aduse din franta de lecarro
Bafta multa si multa atentie
17 Noi 2009, 11:25
salutare,
acum 2 luni,cumnatul meu a cumparat de la aceasta firma din Ploiesti,un Ford Fiesta 1.4Tdci,2007 an de fabricatie si cu 26,000km la bord.
masina a fost adusa pe platforma din Franta.....acolo a fost de altfel comercializata.
ce vreau sa spun este ca masina in cauza a fost si este in continuare super ok,....nici vorba de umblat la km sau alte magarii gen.....
17 Noi 2009, 11:34
Dar asta cu nr de km dati inapoi nu e neaparat ceva rau...Motorul ala este garantat 4-500mii de km,la peste 150mii km o masina are suspensie noua,frane noi,directie,ambreiaj samd.In fine acum faci cum vrei tu dar nu fi naiv sa crezi ca are km originali.Nu ti s-a parut suspect ca toate masinile alea sunt albe? Nu pare o uniforma asa?
17 Noi 2009, 12:43
Daca dau garantie va trebui sa faci service-ul la ei pentru a beneficia de ea. Masina pare ok dar e bine sa-i verifici seria si sa o vezi pe viu. Km pot sa fie reali sau mai aiba peste cca 50.000-80.000 km.
17 Noi 2009, 15:08
hai sa zicem ca are 150000.
considerati ca daca merge bine se merita investitia si mai duce masina aia ceva km?
are totusi 2 ani garantie...o masina noua cu dotarile alea te costa de te rupe....
cat ma poate costa service ul la ei?
17 Noi 2009, 16:07
pe la recuperari ale firmelor de leasing ai incercat?? am fost acum vreo 2 luni pe la romstal leasing (au un parc de masini langa Autoklass chitila si am gasit ceva preturi ok (din pacate nu forduri). Ca exemplu, un clio (5usi) 1.5 dci cu 14000km si vechime 1 an era vreo 8000 euro. si sunt sigur ca mai sunt si alte parcuri similare pe "praful" asta. succes in cautari, si tine-ne la curent.
17 Noi 2009, 16:07
Masina duce destul, depinde acum de noroc si de cum a fost intretinuta. pretul ar putea fi mai mic(incearca sa mai negociezi) ai insa avantajul unei garantii de 2 ani dupa cum spui tu.
Banuiesc ca nu este inmatriculata asa ca trebuie sa iei in calcul si costurile taxei de mediu.
17 Noi 2009, 16:17
In primul rand motorizarea 1.8L Duratorq-DI HPCR are 115PS
masina asta a avut inregistrata o mica interventie in garantie mai precis s-a inlocuit COOLING FAN MODULE, cu siguranta cineva de la o reprezentanta iti poate spune data si cati km avea atunci. Verifica data fabricatiei la anvelope, ar putea fi alt indiciu daca km is reali sau nu. Exemplu masina e din ian 2006 daca a schimbat gumele in 2007 foarte probabil ca atunci avea peste 50000km. deci e mai putin probil ca acum sa fie doar 85000. Am vazut o masina la vanzare din 2005 cu doar 35000km iar cauciucurile erau fabricate in 2007, de ce oare?
Oricum masina e frumoasa dotata iar pretul e bun, nu imi place mie mahonul ala pe bord dar asta tine de gust.
bafta
17 Noi 2009, 17:36
horsewhisperer27 sa le luam pe rand:
- colegul meu de servici a dat vreo 20 000 euro pe un audi allroad full option si avea 2,5 ani vechime si vreo 80 000 km la bord.
masina i-a adus-o din franta pe platforma si avea cartea la zi km reali.
i-a dat garantie 2 ani ca in caz ca are ceva la motor sau cutie sa se rezolve la eu in service.
- toata treaba este sa fii atent la masina, faci o tura de la lecarro pana la carrefour ploiesti te intorci si vezi daca merge liniar cum franeaza uita-te la parbriz sa nu fii fost schimbat uita-te la anvelope.
- si inca ceva negociaza la sange ca eu obtinusem pentru o masina 1300 euro reducere pentru un prieten din Ploiesti, adica te duci cu tupeu dar nici sa nu creada ca esti ahtiat dupa masina lor sa fii interesat si totodata indiferent ca pan la urma nu stai in masina lor si oferta lor
- intreaba daca iti poate aduce un Focus din 2007-2008 din Franta acelasi motor si la ce bani si cat dureaza pune probema pe toate partile ca e criza si au nevoie de cumparatori
- schimbatul filtrelor,placutelor, nu prea este o problema sunt multe firme aici care vand piese si le iei mai ieftin decat ti le ofera orice dealer. treaba cu distributia o schimbi la 100 000, unii zic la 90 000, dar sa fii constient ca aia trebuie schimbata intr-un service competent cu oameni competenti, aici pe forum bibanu47 sau sorin te pot ajuta in aceasta privinta sa iti faca treaba buna la masina si onorabil si ca bani zic eu
- du-te negociaza, pune problema pe toate partile, ia masina la drive test, ia-ti un cd cu muzica la tine si sa mai ai un om cu tine sa te uiti atent sa nu aibe zgarieturi
deci negociaza tre sa obtii minim 900-1000 euro pe criza asta mai ales ca le iei o masina care sta acolo de 1 an si ceva asta stiu de cand am fost la ei sa vad un seria 3 si un mondeo
du-te si la romcar la second hand ca eu de acolo mi-am luat focusul cu 9500 euro si avea 20500 km si era din 2007 si tot mai aveau masini dar ama observat ca veneau multi sa dea masinile vechi si sa ia prin buy back poate prinzi vreun pont ceva
inca ceva du-te la NBG Leasing suna acolo la ei la numarul de pe site vezi ca au forduri multe ca astia au parteneriat cu BDT si cu Eurial (Peugeot)
si suna si la BCR Leasing
du-te si la Tiriac Auto Rulate in Otopeni vezi ca sunt smecheri si plin de ei cu nasul pe sus ca Tiriac barbosu, dar au acolo Focusuri o gramada. eu ptr 300-400 de euro nu am luat un focus sport tare frumos dar daca au fost nesimtiti sa stea cu el pe stoc pe timp de criza
cu stima te salut
sa ai succes
17 Noi 2009, 23:54
1.ce e aia cooling fan module si de ce scade [uterea?
2.de ce din franta?
3.garantia de la ei acopera oare doar bloc motor sau si injectoare/cv?articulatii?
4.multumesc mult de sfaturi baieti!:)
18 Noi 2009, 00:13
p.s. am uitat sa intreb: pe tester se poate citi nr reali de km?
dar corectiile pe injectoare?(nu stiu daca e corect termenul asta pt tdci/tddi, eu il stiu de la tdi uri)...
ca am citit ca sunt sensibile injectoarele, mai ales la tdci uri...
18 Noi 2009, 08:12
1. ventilatorul de pe radiator, dar nu asta conteaza, ideea era ca are o inregistrare in baza de date cu data, nr de km....
2. masina a fost vanduta in franta
Caracteristici de bază
Data Fabricaţiei: 12.05.2006
Linie Vehicul: Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07
Tipul Caroseriei: 5 Door Saloon
Versiune: Series 35
Motor: 1.8L Duratorq-DI HPCR (115PS) Lynx
Transmisie: 5-Speed Manual - MTX75
Transmisie: LHD FWD
Emisie de noxe: Stage IV Emissions
Instalaţia de Climatizare: Dual Zone Auto Temp Control A/C
Teritoriul: (+)"F"
Vopsea: Diamond White
Tapiţerie Interioară: Cubical
Din pacate nu poti vedea km reali pe nici un tester singurul indiciu ar fi inregistrarile din baza de date.
19 Noi 2009, 12:35
Salut, ti-am raspuns ieri la mesaj insa vad ca nici acum nu a fost trimis. Daca vrei sa vorbim suna-ma la 0723513528 sau 0740300894 Florin
10 Dec 2009, 10:33
Daca nu ti-ai luat masina si mai esti interesat suna-ma la nr. de tel. de mai sus. 8200 euro / 6850 km acum. Discutam..