Help/Troubleshooting

probleme stabilitate ford focus

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

probleme stabilitate ford focus

Mesajde yo_dark » 16 Feb 2010, 13:43

Salut lume. Am si o pb cu un focus 1.8tddi. Pe carosabil dak e acoperit d polei imi fuge spatele ingrozitor zici k o impinge unu din lateral:D. Imi puteti da un sfat c ar putea avea.Ms
yo_dark
Incepator

Maşina: Ford Mondeo, 2.0 benzina, 107kw

Re: probleme stabilitate ford focus

Mesajde tudoralex » 16 Feb 2010, 14:03

Daca ai cauciucuri de vara si mai sunt si uzate inegal este normal sa mearga unde vrea ea. In alta ordine de idei o fi focusul printre cele mai stabile compacte dar poleiul este tot polei. Unii au impresia ca daca are ABS pot sa mearga 200 la ora pe gheata fara probleme.
tudoralex
Gold Member

Maşina: ford focus 2005 1.6i 100cp trend
VIN: wf05xxgcd55j34969

Mesajde yo_dark » 16 Feb 2010, 14:07

Nu e vorba de mers cu 200, dar anul trecut aveam gume d vara si mergea ok..acum am d iarna(c e drept SH) dar parca e prea de tot. dak rulez p o sosea uscata si prind o portiune cu gheata sau zapada tre sa tin bine d volan...
yo_dark
Incepator

Maşina: Ford Mondeo, 2.0 benzina, 107kw

Mesajde Mihai L » 16 Feb 2010, 17:36

Daca insisti cu stilul de chat nici pe forumul asta nu vei avea stabilitate... :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde pop cristian » 18 Feb 2010, 17:12

$1 scrie:$2u e vorba de mers cu 200, dar anul trecut aveam gume d vara si mergea ok..acum am d iarna(c e drept SH) dar parca e prea de tot. dak rulez p o sosea uscata si prind o portiune cu gheata sau zapada tre sa tin bine d volan...

bine bine ce e drept si eu am luat cauciucuri sh si pe zapada imi venea sa plang nu pe gheata eu care am vandut cele pe 14 de 1 an ca sa trec la iarna pe 15
sincer iti spun ca a doua zi am si luat alte cauciucuri noi si am jurat ca atat cat voi trai cauciucuri de iarna nu voi mai lua sh
unul la mana dc cauciucul are mai mult de 4-5 ani nu prea mai prinde el pe zapada poate daca ar fi nou
eu nu prea am vazut sa poti lua cauciuc de iarna sh foarte foarte bun aproape nou si cu dot apropiat
nu te-ai gandit de ce unii dupa 4 ani isi schimba cauciucurile de iarna , ca sa poata lua si omul sarac sh, iti spun eu pentru ca deja a imbatranit si in plus uzura se simte pe el trecand de primul grad de uzura si se apropie de cel maxim , cand esti aproape de cel maxim nu mai prinde aproape deloc fiind mai bune cauciucuri de vara noi decat cele de iarna .
cele pe care le-am luat eu sh erau semperit si cand le vedeai ziceai ca sunt perfecte pentru ca mai aveau pana la gradul de uzura cam 2-3 ierni mergeai linistit, dar DOT-ul lor era anul 2003 deci o vechime de 6 ani .
pe scurt distanta intre masina si asfalt este facuta de 4 cauciucuri si am ajuns la concluzia ca nu merita sa te joci cu viata ta si a celor din masina in momentul in care dai de un drum acoperit de zapada sau polei.
bafta
EX :Ford Focus Trend 1.8 TDdI 90 CP; 66 KW 2002
Actual Skoda Octavia 1.9 TDI 110 Cp 25 Cp(resoftare) ; 81 KW 2000
pop cristian
Gold Member

Maşina: Skoda Octavia, 1.9 TDI, 130cp

Înapoi la Help/Troubleshooting