Salut !!!
Mi se aprinde martorul de alternator/baterie si nu stiu ce sa-i fac. Am fost intr-un service vis-a-vis de lia manoliu cu masina unde mecanicul de acolo mi-a zis ca problema apare din cauza regulatorului de tensiune care incarca cu 12,8 volti si ca trebuie sa incarce 14 v. L-am schimbat dar problema nu a disparut. Am fost dupa aceasta la service colina din popesti leordeni unde mi-au zis ca trebuie sa schimb alternatorul cu totul deoarece incarca prea mult

cine stie ce ar trebui sa fac? sa dau 20 de mil la colina sa-mi schimbe alternatorul sau se poate rezolva si altfel?
Mai am o problema legata de semnalizare, cateodata cand pun avariile se blecheaza semnalizarea, in sensul ca nu mai palpaie ci doar sta aprinsa, de cele mai multe ori dupa 5 minute isi revine? de la ce poate sa fie si credeti ca ar putea avea legatura si cu prima problema?
Mai am o intrebare pentru cei care stiu de unde pot cumpara prezoane cu tot cu piulite? Un cretin de la o vulcanizare mi-a strans piulitele gresit si acum s-a dus filetul de la prezoane.
Va multumesc !!!