Help/Troubleshooting

unde pot verifica, repara, inlocui pompa de injectie ...

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

unde pot verifica, repara, inlocui pompa de injectie ...

Mesajde liviu68 » 02 Iun 2007, 15:51

Am postat pe <discutii libere> (acum imi dau seama ca nu era locatia potrivita si imi cer scuze) despre porblemele pe care le am dupa ce am alimentat masina cu putina benzina si un aditiv.
Cu toate ca am incercat sa inteleg fenomenul (cauze-simptome-posibilile defectiuni), eu unul nu am reusit sa ajung la o concluyie si nu reusesc sa intrevad modul de solutionare optim.
Opiniile pe care le-am receptionat pana acum (si pentru care le multumusc semnatarilor) indica necesitatea unei noi verificari a pompei de injectie si injectoarelor.
De aceea, va rog sa-mi dati niste sugestii cu privire la service-urile unde se poate face o verificare, reparare, inlocuire a pompei de injectie sau injectoarelor, ori a instalatiei in ansamblu, in conditii tehnice corespunzatoare si la preturi suportabile.
De asemenea, imi sunt utile sugestii cu privire la eventuali furnizori de piese (pompa, injectoare), la preturi rezonabile, intrucat cele practicate de service-urile agreate Ford din Bucuresti sunt dezarmante.
Ford Mondeo Ghia Tournier 2.0 TDCI 131CP
an 2003
liviu68

Mesajde ciocrosu » 02 Iun 2007, 16:25

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=4771

Incearca, pretul e un mizilic fata de ce vrei tu.
ciocrosu
Member

Înapoi la Help/Troubleshooting