Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

belea mare cu cauciucul

13 Iun 2007, 21:31

acum o luna jumatate mi-am schimbat jantele, mi-am pus pe 15" cu 7j. Mi-am pus cauciucuri secound de vara ca erau mai ieftine. Dupa un drum la Buc , cand m-am intors roata din fatza stanga nu mai era rotunda :D . pe o bucata de 10 20 de cm era plata. Imi face vonalul in mana ca toti dracii , abia am ajuns acasa. Am zis ca sunt cauciucurile se vina si mi-am luat unele noi. Ieri am fost iar la Buc si cand m-am intors am patit la fel, la aceeasi roata, fatza stanga.
cauciuculrile sunt 195.55.15. Acum nu stiu ce sa mai cred , oare o fi janta de vina?

dupa ce am luat jantele nu mi0am facut unghiul de fuga, doar le-am centrat.

13 Iun 2007, 21:49

Daca le uzeaza numai pe o potiune ai janta ovala !!!
Dute la cel care ti le-a centrat si uitate la roata cand e pe stand si vei observa ca are o bataie sus-jos pe care aparatul nu o sesizeaza.
Bafta.

14 Iun 2007, 19:17

Am patit si eu ceva de genul asta...mi-am echilibrat rotile si acum face mai rau ca inainte....o sa ma duc la alta vulcanizare.

14 Iun 2007, 23:10

mi-am schimbat cauciucurile, o sa ma duc maine sa imi fac unghiul de fuga, ca nu l-am facut de cand am luat jantele. O sa imi echilibrej si rotile si aia e... sa vedem pe urma ce se mai intampla.
Răspunde