Help/Troubleshooting

are cineva focus ghia? sau mondeo? cu volan piele? 2006?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

are cineva focus ghia? sau mondeo? cu volan piele? 2006?

Mesajde alex_buzatu » 28 Mar 2012, 21:18

Salut,

Am luat de 2 zile un focus ghia ful full, navig mare, 110 cp, xenoane, etc.
Masina "cica" are 114.000. Ea arata bine in general, motor, uzura scaune, pedale, interior curat.

DAR:

Volanul are cusatura din partea de sus, pe interior, ... rufoasa... descusuta. In rest arata super bine totul. Din cate stiu eu n-ar fi trebuit sa fie asa... Adica uzura volan = km multi.

Intrebarea mea e daca mai are cineva cu volan din piele. Sa stiu daca mi se confirma banuiala sau chiar e posibil (desi nu imi dau seama de la ce) sa se descoasa asa firul ala...

+ ca, turbina e noua. Schimbata, dusa la ford da totul super ok. presiuni 1.6 la turatie, egr, debitmetre sincronizate, mi-au zis aia ca e ok totul.

Si chiar asa vrea sa imi dau seama dar pot sa fac asta doar cu ajutorul vostru. Poate aveti si alte sugestii ce as putea verifica?

Mersi...
alex_buzatu
Incepator

Maşina: Ford

Re: are cineva focus ghia? sau mondeo? cu volan piele? 2006?

Mesajde ovideatza » 29 Mar 2012, 14:46

Daca ai cumparat-o si zici ca la test a iesit ok de ce iti mai bati capul sa aflii daca are sau nu km reali?
Ca si exemplu, Focus 2 volan piele, uzat in Romania 160.000 km, masina luata noua, avea ata ok dar pielea in unele zone era vizibil roasa, nu mai era neteda, avea niste pori pe el.
Fa distributie+accesorii+revizie si da-i inainte linistit. Vezi doar de dpf, in rest nu ai de ce sa te intereseze km, intretine-o corect si atat.
ovideatza
1nsane Member

Maşina: Focus 1.8 TDDI 90 2002
VIN: WF0NXXGCDN2U75879

Re: are cineva focus ghia? sau mondeo? cu volan piele? 2006?

Mesajde alex_buzatu » 30 Mar 2012, 19:59

Mersi mult!
Ai dreptate. M-am uitat mai atent zilele astea si restul arata ok.

O sa-i fac schimburile necesare si sper sa fie fac multi km inainte cu costuri mici.
alex_buzatu
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Help/Troubleshooting