Help/Troubleshooting

Dimensiuni simering planetara Mondeo 3

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Dimensiuni simering planetara Mondeo 3

Mesajde mimih » 04 Iul 2012, 10:29

Salut,
Desi am cautat pe forum astfel de informatii nu am gasit nimic care sa ma lamureasca!
Sper ca postez in locul potrivit!
Am nevoie de un simering de planetara, mai exact simeringul de la cutia de viteze pe unde iese planetara, la un Mondeo Tdci. Ca si in cazul altor masini, daca vreau sa comand acest simering la un magazin, tipul imi zice ca poate aduce pe original cu o suma (de obicei mare) sau pe producator daca-i spun dimensiunile. Presupun ca daca stie dimensiunile poate aduce de la Corteco. Mai am si banuiala ca el poate vedea in programul folosit la magazin care sunt aceste cote, sau macar o serie ceva...dar nu spune.
Intrebarea mea este desigur legata de aceste dimensiuni. Stie cineva care sunt dimensiunile unui simering cutie/planetara (stanga)?
Multumesc!
mimih
Incepator

Maşina: Ford Mondeo Tdci 96 kW

Re: Dimensiuni simering planetara Mondeo 3

Mesajde werty8 » 04 Iul 2012, 17:43

dimensiunile sunt in poza, semeringul e ceva mai special, are o protectie metalica (cel putin ala original care costa 55 de lei).
Fişiere ataşate
Clipboard01.jpg
mondeo 3, 2.0, benzin/gpl
werty8
1nsane Member

Maşina: mondeo, 2.0l, 145cp.
VIN: wf04xxgbb41u38551

Înapoi la Help/Troubleshooting