Help/Troubleshooting

zornait pe spate la rulare

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

zornait pe spate la rulare

Mesajde Mustang 77 » 15 Iul 2012, 09:00

Salut. Am un Ford Focus 1.6 TDCI , 110 CP, model 2010 si se aude un zornait pe rotile din spate. La service autorizat Ford, au verificat-o pe rampa, apoi au mers cu masina cateva minute, au verificat geometria si in final mi-au spus ca este de la turbina turbo, dar eu inclin sa cred ca este o alta problema. Am mers apoi cu geamul deschis, am inchis CD-player si aerul conditionat pentru a minimiza zgomotul si am sesizat ca intensitatea zornaitului creste direct proportional cu viteza de rulare. Va rog sa ma ajutati cu o recomandare pentru a stii ce sa le cer la service. Multumesc anticipat.
Mustang 77
Incepator

Maşina: Ford

Re: zornait pe spate la rulare

Mesajde stefan_c » 16 Iul 2012, 14:34

Dupa simptome, ar fi o problema la un rulment de roata spate, sau la frana de la una din rotile spate.
Focus Mk2, 11.2008, 1.6i, 74 kW, Trend;
Ex Mondeo Mk3, 11.2003, 1.8i, 92 kW, Trend.
stefan_c
Ford Freak

Maşina: Kuga 1.5 EcoBoost
VIN: WF0AXXWPMAJJ37916

Înapoi la Help/Troubleshooting