Help/Troubleshooting

EGR- oriblema de diagnoza

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

EGR- oriblema de diagnoza

Mesajde dragos1a » 03 Aug 2012, 19:07

Salut ! Am un focus din 2000 ghia , 66 kw 90 cp , pe motorin ,break , si am o problema cu egr . la o disgnoza mi a dat o eroare si nu a putut fi stearsa . am vazut un filmulet pe youtube cum poate fi curatat egr-ul . intrebarea ar fi ce importanta are egr-ul , si daca acesta functioneaza doar in relanti , asa cum am auzit .
o alta problema gasita la diagnoza a fost ca nu mi se incalzeste un scaun [ stinga ] . cum se poate remedia [ daca se poate ] .
ar mai fi o problema care ma inerviaza la culme : mi se aprinde bateria in bord . daca dau sa incalzesc parbrizul in 20 secunde se aprinde bateria in bord si decupleaza incalzirea in parbriz [ electrica ] . daca dau pe AC merge putin si decupleaza [ deja mia ars un set de ventilatoare de radiator , acum sunt la al 2 set de ventilatoare si deja unul este ars ] . am cautat pe instalatie si nu gasesc nimica ars , afumat , inegrit , instalatia pare a fi ok . Bateria apare in bord in diferite situatii , nu este o regula , uneori nu apare cu zilele , alteori apare si nu se stinge decit daca inchid motorul . cel de la diagnoza mi a spus ca la treapta 3 de acceleratie nu incarca normal , adik peste 14 v .
va rog solutii si ideii [ daca se poate ] .
Multumesc !
dragos1a
Incepator

Maşina: ford focus break 2000 dizel dci 66 kw 90cp full electric +piele total ,trapa , navigatie , etc
VIN: 1a3ekdvlc3258inh0

Înapoi la Help/Troubleshooting