Telecomanda alarma Gemini nefucntionala
Duminica trecuta, cand m-am dat jos din masina am descoperit ca alarma nu se mai armeaza.
Am dat vina pe bateria telecomenzii deoarece lumina ledului de pe ea era cam anemica.
Am scos bateriile ( 2 x CR1616) si abia in seara asta am pus altele noi, dar... nu mai merge.
M-am gandit ca poate trebuie sa o reinregistrez in sistemul alarmei.
Am facut toti pasii din manual.
1. Usa sofer si portbagaj deschis
2. Contact ON si OFF de 4 ori in 4 secunde si las pe ON.
3.Apas pe butonul telecomenzii
4. Contact OFF.
Ei bine desi apas pe buton (pasul 3) nu se intampla nimic. La pasul 4 bordul piuie, asa cum zice in manual , deci cumva sistemul de alarma este functional. Ba chiar de cate ori pun contactul, ledul sistemului de alarma care sta in parbriz se aprinde pt 1 secunda.
In concluzie sistemul pare sa functioneze dar nu reuseste sa comunice cu telecomanda. A doua telecomanda e moarta de mult (de vreo 2 ani).
Are cineva idee ce trebuie sa fac? Oare daca deconetez bateria masinii s-o reseta si alarma ?
Multumesc.
PS: Pe telecomanda scrie : 7208 - 7218, iar pe coperta manualului scrie : 7561 / 7562 / 7563
Am dat vina pe bateria telecomenzii deoarece lumina ledului de pe ea era cam anemica.
Am scos bateriile ( 2 x CR1616) si abia in seara asta am pus altele noi, dar... nu mai merge.
M-am gandit ca poate trebuie sa o reinregistrez in sistemul alarmei.
Am facut toti pasii din manual.
1. Usa sofer si portbagaj deschis
2. Contact ON si OFF de 4 ori in 4 secunde si las pe ON.
3.Apas pe butonul telecomenzii
4. Contact OFF.
Ei bine desi apas pe buton (pasul 3) nu se intampla nimic. La pasul 4 bordul piuie, asa cum zice in manual , deci cumva sistemul de alarma este functional. Ba chiar de cate ori pun contactul, ledul sistemului de alarma care sta in parbriz se aprinde pt 1 secunda.
In concluzie sistemul pare sa functioneze dar nu reuseste sa comunice cu telecomanda. A doua telecomanda e moarta de mult (de vreo 2 ani).
Are cineva idee ce trebuie sa fac? Oare daca deconetez bateria masinii s-o reseta si alarma ?
Multumesc.
PS: Pe telecomanda scrie : 7208 - 7218, iar pe coperta manualului scrie : 7561 / 7562 / 7563
Ford Focus Trend Style 1.6, 16V, 100CP, Hatch, MoonDust Silver, 2007
-
bibi - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus Trend Style 2007 Hatch 1.6 16V