Help/Troubleshooting

Probleme Focus 1.8 TDCI KKDA

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Probleme Focus 1.8 TDCI KKDA

Mesajde romanvasile » 01 Dec 2012, 20:25

Buna. Am si eu o problema la Focusul meu. Se aude un huruit , ceva de genul unui rulment la roata. Am fost cu masina la mecanic si am verificat-o. Nici vorba de rulment, nu se aude nimic la roti, nu am nici un fel de joc la roti. Nu putem sa ne dam seama ce este. Tin sa precizez ca huruitul de care vorbesc se aude doar cand sunt in rulare cand incep sa accelerez, dupa 20-30 km la ora. Am si oprit motorul cand rulam, tot asa se aude. Deci tind sa cred ca nu e turbo. Si mai tin sa zic ca anul acesta mi sa schimbat volanta masini. Noroc ca era in garantie. Masina este din 2008. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca ati trecut prin asa ceva. Va multumesc.
romanvasile
Incepator

Maşina: Ford Focus 2008 berlina
VIN: WFOHXXWPDH8RO7986

Re: Probleme Focus 1.8 TDCI KKDA

Mesajde verga_Cip » 01 Dec 2012, 22:44

in afara de a merge la alt mecanic nu ne putem da cu parerea fara a avea mai multe detalii ...
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Re: Probleme Focus 1.8 TDCI KKDA

Mesajde DragosHP » 02 Dec 2012, 13:15

Daca ai schimbat cauciucurile cu unele de iarna e posibil sa fie si de la ele...
DragosHP
Member

Maşina: Ford Focus 2019, 1.5 ecoboost A8, Sw, Titanium business Ford Focus 2008 1.8 Tdci 115 CP Trend

Înapoi la Help/Troubleshooting