Instalatie GPL pe Mondeo
Vreau sa imi pun GPL pe sugativa mea. Am inceput sa aflu tot felul de chestii despre instalatie. In momentul de fatza am 2 propuneri: o instalatie secventiala, de ultima generatie, care are computer performant separat si foloseste injectoare proprii, injectand gazul in piston, ca si cele de benzina, astfel ca instalatia se poate dovedi f perfomanta dpdv al consumului si puterii (omul a zis chiar ca se poate ca pe GPL sa mearga mai bine decat pe benzina) . Asta costa 1000 EUR
A 2-a varianta este o instalatie clasica, nesecventiala, care are un regulator de gaz, nu are injectoare, foloseste un computer mai slab iar admisia gazului se face printr-o metoda gen carburator, adica motorul trage singur gazul cat are nevoie, printr-o piesa montata la acceleratie. Instalatia este mai putin fiabila, consum mai mare, si poate sa dea rateuri. Dar costa 650 EUR.
E cineva pe aici sa ma lamureasca si pe mine, cum e cu aceste instalatii? Chiar atat de proasta e cea ieftina, sau chiar atat de scumpa e cea buna? Eventual postati impresii din experienta proprie.
M-ar interesa si oferte de service -uri pt. montaje / instalatii din Timisoara sau Bucuresti.

A 2-a varianta este o instalatie clasica, nesecventiala, care are un regulator de gaz, nu are injectoare, foloseste un computer mai slab iar admisia gazului se face printr-o metoda gen carburator, adica motorul trage singur gazul cat are nevoie, printr-o piesa montata la acceleratie. Instalatia este mai putin fiabila, consum mai mare, si poate sa dea rateuri. Dar costa 650 EUR.
E cineva pe aici sa ma lamureasca si pe mine, cum e cu aceste instalatii? Chiar atat de proasta e cea ieftina, sau chiar atat de scumpa e cea buna? Eventual postati impresii din experienta proprie.
M-ar interesa si oferte de service -uri pt. montaje / instalatii din Timisoara sau Bucuresti.
Mondeo I '96 Hatchback
1.8 Benzina 115 HP
~Daca te enerveaza cineva,iti trebuie 42 de muschi ca sa te incruntzi
- si doar 4 ca sa-i tragi una ! ~
1.8 Benzina 115 HP
~Daca te enerveaza cineva,iti trebuie 42 de muschi ca sa te incruntzi
- si doar 4 ca sa-i tragi una ! ~
- Crazyford_'96
- Ford Freak
- Maşina: Mondeo MK1 hatchback '96 1.8 benz 115 HP