Help/Troubleshooting

instalare autodata

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

instalare autodata

Mesajde klinutzu » 09 Oct 2007, 23:18

salut,

nu cred ca s-a mai discutat pe forum, dar daca se intampla sa se fi discutat, scuze... am downloadat de pe ftp autodata si nu stiu cum sa il instalez... :oops:

asa ca va solicit ajutor...

MOD EDIT: Mutat la Help/Troubleshooting
klinutzu
Ford Freak

Mesajde DanielArdelian2 » 09 Oct 2007, 23:28

Dupa ce dezarhivezi toate arhivele RAR, o sa-ti rezulte doua fisiere .ISO care contin imaginile CD-urilor de instalare (imaginea ISO este o copie bit-cu-bit a CD-ului).

Varianta 1 (avansata): Folosind DaemonTools sau Alcohol 120 % iti creezi un CD-ROM virtual pe care il conectezi pe rand la cele doua imagini ISO.

Varianta 2 (ceva mai simpla): Folosind un program de inscriptionat CD-uri (Nero), creezi 2 CD-uri pe baza celor doua imagini. ATENTIE: sa nu transferi pur si simplu fisierele ISO pe un Data CD ca nu va merge.

De exemplu, folosind Nero StartSmart, la sectiunea "Copy & Backup" ai o optiune "Burn Image to Disc" care ia fisierul ISO si recreeaza discul original.

Pe primul CD vei gasi un program numit "AUTORUN.EXE", pe care il executi.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde gokey » 09 Oct 2007, 23:43

ce treaba are instalarea autodata cu rubrica mondeo ??/!!!
Multiplic chei auto cu CIP - FORD, vag, opel, peugeot , lexus, toyota ,buick, chevrolet , fiat, mercedes , etc. In cazul pierderii tuturor cheilor execut chei dupa butuc , cod cheie mecanica
http://chei-auto-timisoara.blogspot.ro/

Chei cu telecomanda si tip briceag pentru : FORD, VW, OPEL ,ETC.
info : 0722273451
gokey
1nsane Member

Maşina: EDGE + KUGA

Mesajde klinutzu » 10 Oct 2007, 10:38

are! pt ca AM MONDEO MK3! si sunt ffffffffffffffff mandru de asta! :lol: :lol: :lol: ...

scuze, am considerat ca daca am mondeo sa pun intrebarea aici.

p.s.: am instalat programul, dar cand il deschid imi cere un registration code. de unde il iau?
klinutzu
Ford Freak

Mesajde DanielArdelian2 » 10 Oct 2007, 11:20

Parca pe al doilea CD era un *****, nu mai stiu exact, iar acum sunt la serviciu si nu am kiturile aici.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Huffy » 10 Oct 2007, 11:49

Atentie! Pe forum nu se promoveaza materiale software piratate. Va rog sa continuati discutia pe PM.
Multmesc.
Huffy

Maşina: Ford

Înapoi la Help/Troubleshooting