Help/Troubleshooting

Reglat directie - executata sau doar smecherii ?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Reglat directie - executata sau doar smecherii ?

Mesajde fordix » 22 Oct 2007, 20:24

Buna. Am schimbat cauciucurile pe fata ,ca se uzau pe interior (plus bielete, cap bara ) si am reglat directia,dar nu imi sunt clare datele: -de ce coincid valorile de la masurarea initiala cu cele de la finala? E ok sau e ceva in neregula ? Mentionez ca am fost la cunostinte , nu a treb. sa platesc si mi-a fost jena sa intreb.Incerc sa atasez fisa. Astept pareri , mersi.
PS Focus 1.8 90cp wagon
Fişiere ataşate
DSC00017.JPG
(149.2 KiB) Descărcat de 158 ori
fordix
Member

Maşina: FF 2 Ghia 2007,1.6 TDCI 109 CP,Moondust Silver
VIN: WF0WXXGCDW7T11694

Mesajde 4focus » 23 Oct 2007, 00:43

sie eu am fost de curand la un service din sibiu unde se regleaza unghiurile si sunt fff dezamagit...
in primul rand nu mio dat nimic la plecare ceva genu ce ai afisat tu mai sus ...si nu ma vazut pe nimeni sa umble pe la directie cu chei sa regleze ceva pe acolo..
cred ca am platit ceva ce nu s-a facut
numa bine!
ford focusfinesse1,8 TDDi 90calutzi:)+WEBASTO pt cunoscatori:)
"Pentru ca raul sa triumfe este destul ca oamenii buni sa nu faca nimic"
Cea mai mare ispita in viata este...sa te multumesti cu putin by THOMAS MERTON

Cum recunosti un om de exceptie...cand toti imbecilii se unesc impotriva lui vorba unui coleg de forum
4focus
1nsane Member

Înapoi la Help/Troubleshooting