Security BUG on New Mondeo
Dragi posesori de Mondeo, vi se pare corect ca la caruta de parale data pe masina , securitatea masinii sa aiba un "bug" cat casa ?????
Usita de la rezervor nu se incuie in nici un fel !!!Buson nu exista (caci i-a luat locul fantastica supapa sistem EasyFuel )!!!Si c-o palnie de-un anume diametru ...ORICINE poate turna in rezervor ce pofteste!!!!Apa, benzina, pietricele, nisim, broscute...ORICE!!!
Am sa scriu despre asta pana s-o remedia aspectul.Si la cum sta treaba..cred c-o sa scriu mult si bine.Si degeaba.
NU mi se pare normal , ca eu posesor de masina, sa ma bazez pe cinstea si onoarea dobitocilor ce bantuie noaptea prin parcari...ca doar doar nu le-o trasni prin cap sa se distreze pe banii si masina mea!!!
NU stiu cum va impacati voi cu ideea asta, dar nu stiu ce dracu le-as putea spune alora de la service, sau Casco...in conditiile in care masina mea nu mai merge din cauza ca are corcoduse in rezervor...
S-o gasi vre-un destept care sa spuna ca e vina mea, ca n-am legat un caine de roata masinii, sa pazeasca usita de la rezervor????
-
iulian73cta - Incepator
- Maşina: Ford Mondeo Trend 2.0 TDCI,130 CP,machine silver,5u