Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
31 Oct 2007, 21:01
Salut, peste cateva zile trebuie sa ridc noul meu Focus sedan 1.6TDCi!!!
Am o rugaminte la toti cei ce ma pot ajuta cu o informatie, si nume: asa dori ca numerele de inmatriculare rezervate deja, pe placuta de inmatriculare in sine sa fie un spatiu mai mare intre litere. Am observat destule masinni cu asemnea placute. Rugamintea este cum trebuie sa procedez cand merg la inmatriculare la politie? E vreo taxa pt asa ceva , ce stiti?
Va multumesc
PS abia stept sa treca mai repede zilele astea de asteptare
31 Oct 2007, 21:06
Taxa = spaga...eu asa stiu de la cineva... tot unul cu masina de masina. Ideea e ca tre sa o dai unde trebuie....spaga....
01 Noi 2007, 00:47
$1 scrie:$2deea e ca tre sa o dai unde trebuie....spaga....
"Taxa" vroiai sa spui...
01 Noi 2007, 11:27
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2deea e ca tre sa o dai unde trebuie....spaga....
"Taxa" vroiai sa spui...

Depinde in care dictionar te uiti?!?
01 Noi 2007, 12:52
Nu se dau decat la "cunoscuti". Daca nu esti destul de "cunoscut" poti sa ramai si fara talon dupa ce le pui.
01 Noi 2007, 23:24
sa raman fara talon? e asta e culmea, pana la urma cred ca renunt atata bataie de cap si porma sa am probleme ....
01 Noi 2007, 23:38
ei...asta-i acum ! daca le face mama pe genunchi le dau talonul! n-am vazut pe nimeni pana acum fara talon din acest motiv. exista o intelegere mutuala!!!
01 Noi 2007, 23:53
eu am vazut

si asta e si ideea...daca ai cunostinte nu ai cum sa ramani fara talon.
02 Noi 2007, 01:10
Sunteti siguri ca erau numere "originale" ca sa zic asa. Eu am umblat cu o masina (care sarea bine in ochi), vreo trei ani cu numere confectionate pe placi de ABS la un nene cu scule de imprimare. Mi-am facut numere "patrate". Cu politia aveam nenumarate ciondaneli, fie ca nu le conveneau rotile de pe masina, fie ca n-aveam centura, fie pentru folie pe geamuri...dar de numere nu s-a legat nimeni.
Am uitat sa spun, nu aveam "cunostinte".
02 Noi 2007, 04:55
@fasconal - acum cat timp era chestia asta? Eu spun ce mi-a spus un prieten de la rutiera. E prieten, nu cunostinta si e si comisar pe deasupra. Puteam sa imi pun si eu numerele asa dar mi-a zis ca decat sa stau sa dau telefoane cand ma mai opreste cate un capcaun mai bine stau in banca mea. Si pana la urma la ce imi trebuie? Sa fiu eu mai cu mot?
03 Noi 2007, 00:40
daca e capcaun te amendeaza si ptr ca ai cauciucurile tocite

mi se pare greu sa cred ca iti va lua talonul pentru niste numere confectionate DE EI, pentru alea din germania cu font diferit asa este.
03 Noi 2007, 00:49
daca e capcaun te amendeaza si ptr ca ai cauciucurile tocite mi se pare greu sa cred ca iti va lua talonul pentru niste numere confectionate DE EI, pentru alea din germania cu font diferit asa este.
Perfect de acord cu tine!!! Nici mie nu-mi fac cu ochiul astfel de chestii dar daca ar fi sa-mi pun si ma opreste Capul de Creta sa-mi ia talonul i le fac fular de gat!!!
03 Noi 2007, 02:36
$1 scrie:$2fasconal - acum cat timp era chestia asta? Eu spun ce mi-a spus un prieten de la rutiera. E prieten, nu cunostinta si e si comisar pe deasupra. Puteam sa imi pun si eu numerele asa dar mi-a zis ca decat sa stau sa dau telefoane cand ma mai opreste cate un capcaun mai bine stau in banca mea. Si pana la urma la ce imi trebuie? Sa fiu eu mai cu mot?
Te cred nu-i vorba despre asta, eu vreau sa spun ca poti sa faci de unul singur numerele (dar sa fie profi) si probabil (din experienta mea de 3 ani) ca nu te opreste nimeni pentru asta. Ca se fac si "oficial", cred, ca doar legea-i lege pentru toti dar mai lege pentru unii...Uite numerele din 2001
- Fişiere ataşate
-
- JUN30_54.JPG
- (106.4 KiB) Descărcat de 401 ori
03 Noi 2007, 09:47
...pana la urma care-i avantajul unor astfel de numere ?
03 Noi 2007, 16:04
avataj? iesi in evidenta putin

dar eu am renuntat la idee, nu vreau probleme cu politia
03 Noi 2007, 18:11
$1 scrie:$2..pana la urma care-i avantajul unor astfel de numere ?
te ajuta sa-ti faci relatii in cadrul politiei. in scurt timp, o sa-i cunosti pe toti cei de la rutiera dupa numele mic
03 Noi 2007, 18:35
@fasconal - va stiu eu acolo in Tg Mures...va cunoasteti toti intre voi
03 Noi 2007, 19:11
daca zici tu....
04 Noi 2007, 21:04
salut,
am si eu o mica problema cu numerele: vreau sa le schimb pe cele provizorii cu noile numere si nu reusesc sa dau jos placutele. partea de jos care ar trebui sa se miste se da doar putin in jos si nu pot scoate placutele. trebuie sa le fortez (mi-e sa nu se rupa carcasa aia)? sau e vreo smecherie care n-o stiu.
masina e de la Colina Motors.
multumesc
05 Noi 2007, 04:38
Eu doar ce mi`am luat o masina si am inmatriculat`o acum . Am vb cu cineva de acolo de la politie si mi-a zis ca ma costa 2 mil 500 ca sa fie despartite literele . Am prieteni care au numerele asha si nu i-am auzit sa zica vreunu ca a avut probleme cu politia.
05 Noi 2007, 12:10
Connect de unde esti?
06 Noi 2007, 22:06
hai salut.si eu am caracterele departate la numar.am apelat la un prieten cu "ochi albastri".nu exista legal aceasta optiune a tableleor de inmatriculare,dar daca cunosti pe "cineva " se fac forte usor.apropo,sunt din ploiesti si la noi sunt f multi cu astfel de table de inmatriculare.bafta
07 Noi 2007, 00:24
$1 scrie:$2u doar ce mi`am luat o masina si am inmatriculat`o acum . Am vb cu cineva de acolo de la politie si mi-a zis ca ma costa 2 mil 500 ca sa fie despartite literele . Am prieteni care au numerele asha si nu i-am auzit sa zica vreunu ca a avut probleme cu politia.
si te pomenesti ca primeai si chitanta de banii astia ?