Help/Troubleshooting

VIN

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

VIN

Mesajde adorian » 08 Noi 2007, 22:49

Salut tuturor ,

Am tot citit prin forum multe discutii referitoare la dotarile masinilor cumparate de la diversi dealeri care erau trecute pe hartie si in realitate ...nu prea . Mi-am instalat si eu MICROCAT 2006 , dar ori sunt eu prea bata ori nu stiu sa-l folosesc corect ... vorba e ca nu pot sa vizualizez nimic cand introduc codul VIN . Masina ( ff2 / 1.6i / 100hp / trend collection ) o am aproape de-o luna deci e 10.2007 , e posibil ca MICROCAT 2006 sa nu poata decodifica VIN-uri mai noi ?
Va rog , lamuriti-ma si pe mine fratilor , cum sta treaba , fiindca tare sunt curios daca m-a tepuit dealer-ul in privinta dotarilor ...sa stiu cum sa '' evoluez'' mai departe .

Multumesc frumos .
adorian
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2 1.6

Mesajde titocus » 08 Noi 2007, 23:58

Nu are cum sa stie un VIN-ul un Microcat mai vechi decat masina ta.
Nici nu ar fi logic avand in vedere ca fiecare VIN este unicat.
Daca ai luat ceva optionale de unde sa le stie? Nu sunt VIN-uri prealocate :).
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Înapoi la Help/Troubleshooting