Help/Troubleshooting

conducta frana

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

conducta frana

Mesajde Florineu1 » 18 Iul 2014, 21:11

Buna si bine v-am gasit, intrucat am cautat si nu am gasit despre o problema cu care ma confruntat zilele trecute, am ales sa deschid un nou topic.
Zilele trecute,dupa un drum mai lung, aproape 260 si ceva de km cu focusul meu din 2002,1.8 TDCi 115PS,(Ghia cred, intrucat am computer de bord, climatronic digital...)* rog sa ma corectati daca gresesc * Deci cand sa ajung da destinatie am simtit pedela de frana moale, apasam pana la podea si nimic . Tragand pe dreapta am observat ca curge lichid la roata dreapta spate. Incet si cu treaba buna am dus-o la un mecanic care si-a dat toata silinta si neavand cum sa-mi faca rost de alta conducta de frana am ales sa o anuleze. Va intreb daca mai am o sansa sa gasesc o conducta noua intrucat alta de la dezmembrari ma tem sa nu aiva aceeasi hiba precum a mea adica corodata, si daca nu exista pericol de deraparare sau alte pericole la franari la viteze mai mari de 70-80 km/h ???
Florineu1
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF0NXXGCDN2U06362

Re: conducta frana

Mesajde turbojack » 18 Iul 2014, 21:52

Se poate face alta . Un mecanic destept trebuie sa stie unde si cum.
turbojack
1nsane Member

Înapoi la Help/Troubleshooting