Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
05 Mar 2005, 14:39
Dealeri ford in Bucuresti: Romcar (care e importatorul) ,BDT (care e si dealer mazda) si Colina Motors
Daca mai stiti voi altele spuneti-mi si mie.
06 Mar 2005, 07:56
doar astia 3 sunt.
site-urile lor de web sunt:
-Romcar :
http://www.romcar.ro (sau
http://www.ford.ro )
-BDT :
http://www.bdt.ro
-Colina :
http://www.colinamotors.ro
Ca si localizare, BDT sunt in Militari (pe la Lujerului) iar Romcar au un showroom langa Piata Victoriei
08 Mar 2005, 13:30
BDT sunt pe str. Turda, imediat dupa podul grant, sensul spre arcul de triumf, si mai nou am auzit ca au deschis un showroom/service undeva in crangasi.
Romcar, din ce stiu eu mai au un showroom ford/mazda chiar pe calea mosilor.
08 Mar 2005, 13:43
$1 scrie:$2DT sunt pe str. Turda, imediat dupa podul grant, sensul spre arcul de triumf, si mai nou am auzit ca au deschis un showroom/service undeva in crangasi.
Romcar, din ce stiu eu mai au un showroom ford/mazda chiar pe calea mosilor.
eu la cea din crangasi ma refeream (e in zona lujerului)
de ajuns se ajunge astfel: venind pe Virtutii dinspre Crangasi, se trece pe langa McDonald's, si imediat se vede in dreapta, sus pe deal, sediul BDT. Dupa vreo 2-300 m pe dreapta este o spalatorie de masini. Imediat inainte de spalatorie, tot pe dreapta, este o straduta. Se merge pe straduta aia, apoi prima la dreapta.
Are cineva experiente placute sau neplacute cu ei? Mie mi-au promis ca-mi aduc masina pe 7 martie, au continuat sa-mi promita aceeasi zi de fiecare data cand i-am intrebat, dar in momentul in care au primit confirmarea platii de la firma de leasing au prelungit termenul cu inca 2 saptamani, fara sa-mi dea nici o explicatie convingatoare. Si asta nu mi-a picat prea bine.
08 Mar 2005, 14:07
nu am experienta dar nici nu imi doresc o astfel de experienta (suna a neseriozitate). Ai scris undeva in contract termenul de livrare de 7 martie, eventual si cu penalizari in caz de intarziere?
09 Mar 2005, 12:25
showroom ford in str. stirbei voda, chiar langa magazinul ultrapro.
nu stiu insa de cine apartine, nu am avut cum sa imi dau seama din mers...
14 Apr 2005, 15:12
Tocmai mi-am facut un prieten in persoana d-lui Octavian Costache de la Romcar.... il cunosc de cand am facut un drive-test cu noul Focus. Sper sa-l atrag spre forum:)
14 Apr 2005, 16:28
ar fi super beton sa fie cineva "oficial" pe forum...
15 Apr 2005, 11:32
la fel de beton ar fi daca am avea un mecanic angajat la ford pe forum.
15 Apr 2005, 15:51
cu timpul va zic eu ca or sa apara...pana la urma e singurul forum Ford din romania, nu?
18 Apr 2005, 01:34
M-am imprietenit "instant" cu Octavian, e un tip super de treaba. Va intra pe forum cat de curand. Pana atunci puteti sa-i adresati intrebari despre Ford in general si Romcar in special (desi nu reprezinta OFICIAL firma) la adresa
octavian.costache@easynet.ro.
Sa auzim de bine
18 Apr 2005, 11:48
astea da vesti bune...
il asteptam pe forum...
20 Iul 2005, 15:19
Sal.
Ce intelegeti voi prin "oficial"?
... daca lucrez la o reprezentanta Ford e ok?
O zi "FORD"midabila tuturor!
20 Iul 2005, 16:48
e mai mult decat ok
ce ne-am dori noi pe aici e o "parere avizata", cineva care poate da un sfat tehnic, are acces rapid la o lista de preturi, poate sa ne zica daca "asa fac toate" referitor la vreo posibila problema, etc
20 Iul 2005, 18:21
sau poate chiar te vizitam. cel putin avem certitudinea ca nu ne imbuiba reprezentanta cu povesti ca sa scape de noi...
wellcum!
21 Iul 2005, 19:13
"Oficial" si eu Reprezentanta Ford - dar din Oradea. In bransa de vreo' 4 ani, deci cred ca le cam stiu.......
21 Iul 2005, 19:16
bine ai venit!
ma bucura f mult sa aem printre noi oameni care lucreaza in domeniu
21 Iul 2005, 19:29
Sper sa fiu de folos. Asa ca puteti sa ma intrebati. De stiu, cu mare placere raspund.......
Apropo, eu am un Mondeo de care sunt super multumit, iar ca o parere (personala), daca as pleca la vreun alt dealer (marca), Mondeo vine dupa mine. CLAR!!!
22 Iul 2005, 09:05
traiasca nene de la romcar :icon_mrgreen: cand sunt reduceri la amortizoare ca vreau sa imi iau :icon_biggrin:
22 Iul 2005, 17:05
Salutare! Reduceri daca insisti, se dau, depinde, de la dealer la dealer. Colinda-i vi vezi cu cat "sar la cap", fiecare. :icon_biggrin:
29 Sep 2005, 17:23
$1 scrie:$2-am imprietenit "instant" cu Octavian, e un tip super de treaba. Va intra pe forum cat de curand. Pana atunci puteti sa-i adresati intrebari despre Ford in general si Romcar in special (desi nu reprezinta OFICIAL firma) la adresa
octavian.costache@easynet.ro.
Sa auzim de bine

03 Oct 2005, 17:52
???????
14 Noi 2005, 15:49
Mihalcea wrote: showroom ford in str. stirbei voda, chiar langa magazinul ultrapro.
nu stiu insa de cine apartine, nu am avut cum sa imi dau seama din mers...
Autoford se numeste dealer-ul de pe stirbei voda nr. 160-162 sect 1.
http://www.autoford.ro
14 Noi 2005, 16:54
daca citesti mai atent ai sa vezi ca am precizat.
24 Noi 2005, 02:43
am un mondeo 2003 model cu facelift, se poate monta computerul de bord avand in vedere ca am disolay de temperatura in partea dreapta a bordului? eu cred ca se poate insa nimeni nu vrea sa se bage la chestia asta, iar wds-ul parca iar manca pe toti electricienii de la ford!!!
26 Mai 2006, 17:45
Eu am fost sfatuit sa nu cumpar de la Ford ca au multe probleme masinile, totusi am cumparat...iar azi se fac 5 luni si jumatate de cand am dat avans (din decembrie) si masina nici gand sa o primesc. Si nici nu fac nimic sa rezolve problema. Imni pare rau ca am ales Romcarul, nu pot sa cred ca nemtii fac asa ceva. Pur si simplu cei din Bucuresti spun ca fac tot ce pot. Porbabil ca nici nu fac nimic, de ce ar face????:(. Niciodata nu respecta termenul de livrare. Prima oara ne-au promis ca vine in 2 luni. Imediat "sarbatorim" 6!!!!!!!!!
29 Mai 2006, 15:30
nasol sa stai sa astepti o masina 6 luni. de asta am preferat sa iau o masina care era deja in vama. sigur optiunile erau deja prestabilite, dar am avut masina in 5 zile. asta se intimpla la sfirsitul lui septembrie 2005. si eu am avut parte de sfaturi "nu ford", dar citind forumurile am constat ca lucrurile nu stau chiar asa si m-am hotarit pentru fusion. pina acum sint multumit de masina.
masina am luat-o prin romcar titulescu si s-au miscat repejor incepind de la prezentarea masinii, drive-test pina la livrare.
anterior fusesem la bdt pe virtutii si ba nu aveau masina sa o vad, ba do'nsoara cu care trebuia sa ma intilnesc in ziua in care aduceau masina la prezentare nu era acolo... mai tirziu, cind eram in prag de a semna contractul cu romcar m-a sunat fatuca de la bdt sa ma intrebe daca m-am hotarit. i-am spus ca eu eram destul de hotarit numai ca am observat ca ei nu erau prea hotariti sa vinda masini. a incercat sa imi ofere ca gratuitate o alarma numai ca eu stiam ca bdt iau fata clientului cu niste covorase chinezesti de 200.000 si alarme la fel de chinezesti care piuie mai ales cind nu trebuie si care seamana uimitor cu gripa aviara - nu scapi de ea decit eutanasiind-o (demontind-o). end of story cu bdt.
29 Mai 2006, 15:40
Nu mi se pare normal 5-6 luni. Eu am primit-o in aproape 3 luni, care e si termenul maxim de livrare. Daca nu-l respecta, si e trecut oficial pe o foaie, cred ca poti sa si deschizi actiune legala/reclamatie la ceva gen OPC, pe baza lui. Insa, daca tot ai asteptat atata, si nu e chiar vina lor, adica e a producatorului, atunci poti in schimb sa le ceri sa iti dea recompensa pentru intrazierea mare, gen covorase / alarma viper gratis , sau reducere la pretul pe care il mai aveai de platit. Tre sa te despagubeasca cu ceva pt intarziere.
05 Iun 2006, 12:56
[quote="performance review"]
performance review
vaskemaskine
belly ring
Subscriu la interzicerea posturilor pentru guest-i ! :icon_evil:
Cine vrea sa scrie sa se inregistreze. cu confirmare de inregistrare.
Nu cred ca vreunul din user-ii forumului are ceva de castigat din aceste post-uri ! Poate un "voting" al membrilor pentru interzicerea lor ?