Cum il cheama ? Stiu si eu pe cineva la la BDT, ma intreb daca e vb de acelasi...
Smiley, cum adica daca se face cash se obtin 5% ? Cum altfel ar putea fi decat cash ? Esti sigur de 5%? Ce dealer ? Vreau sa-mi iau si eu un Focus2, si sper ca o sa obtin o reducere ceva mai consistenta, ca Renault si Opel de ex au deja reduceri de 1200 CIP respectiv 1200-1250 DDP. Si daca nu ma inteleg cu cei de la Ford, m-as duce la un Astra Caravan H Elegance + optiuni, in loc de Focus 2 Wagon/sau 5 usi Trend cu optiuni (motorizare benzina 1.6L). Voi ce ziceti ?
Cica de la 1 sept la Ford sunt 4 ani garantie standard.. cool.
Oricum mie mi se pare jenant ca la Trend, la pretul ala, nu ai nici macar optiune (din cate am vazut in oferta, dar o sa dicut la dealer) sa ai oglinzi retrovizoare, si manere in culoarea caroseriei... hai sa zicem ca grila cromata ar fi ceva de lux (desi daca ma iau dupa alte marci nu ar fi).
Un tip din Brasov (pe forumul auto de pe softpedia.com daca intereseaza pe cineva sa citeasca amanunte) a obtinut ulterior ceva reduceri la 1-2 optionale plus jante aliaj gratuit, total reducere de 800 CIP pana pe la cca 14100 CIP, el a presupus ca i le-a dat fiindca urmeaza ceva promotie la Focus....
PS Putini posesori de Focus2 pe forum... sau mai deloc

Poate bagau si ei cate o parere/sfat ceva.. general vorbind, nu doar la subiectele de mai sus.