Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
23 Noi 2007, 14:50
N-am gasit mai multe detalii, insa ieri se pare ca a fost deschiderea oficiala si azi dimineata am auzit spot-ul la radio.
Se pare ca au ceva promotii la revizii.
23 Noi 2007, 15:13
Din ce am vazut est pentru autoutilitare Mercedes in primul rand, apoi pentru tuning si alte dude. O sa intreb si eu.
24 Noi 2007, 12:20
eu am fost la acesta locatie . e mare si frumoasa .... e moderna . in principiu sunt cei de la ford colina acolo . intr-adevar vand si autoutilitare mercedes .
24 Noi 2007, 12:22
au si service auto dotat si pot acoperi toata gama de reparatii . Din pacate masinuta mea se afla acolo pentru reparatii .... sufera si avea nevoie de un " doctor " bun pentru a arata iarasi bine . este sifonata si acolo ne-am dus pentru ca am inteles ca e cel mai ok service pentru masini " tunate " special .
24 Noi 2007, 12:26
mai multe detalii si pareri va voi spune pe parcurs . oricum vreo 2-3 saptamani voi face naveta mereu intr-acolo . pana acum mi s-au parut super ok ..... mi-au primit masina acolo desi am dus-o pe platforma tractata , nu aveam dosar deschis la omniasig la casco . din fericire toate s-au rezolvat pentru ca a venit acolo un inspector de daune si a evaluat masina . cred ca luni va fi urmatoarea mea vizta la collina motors .
26 Noi 2007, 04:00
...
Ultima oară modificat de
NFS pe 30 Noi 2007, 20:16, modificat 1 dată în total.
26 Noi 2007, 04:09
Daca e asa, BRAVO lor.
Asta le va aduce multi clienti.
27 Noi 2007, 10:45
NFS despre ceea ce spui subscriu total . Normal ca au si ei lipsuri dar acolo te ajuta toata lumea . Am vazut ca se implica toti incepand cu cei de la receptie pana la cel care te ajuta sa-ti iei masina . Si apoi iti ofera si suportul de care ai nevoie daca te duci acolo cu o problema .... te mai linistesc intr-un fel .
Acest service din popesti leordeni cred ca e cel mai mare ford din romania si cel mai dotat .
27 Noi 2007, 12:08
am reusit sa ascult cu atentie reclama de la radio: pentru reviziile si verificarea de iarna facute pina la sfirsitul acestui an, MANOPERA este gratuita
adresa: Sos Oltenitei 181
telefonul nu l-am retinut ... da' mai aud io reclama si-l notez
cum ma apropii de revizia de 30k, cred ca o sa le testez serviciile in curand
27 Noi 2007, 12:08
De unde se vede importanta "meseriei" de baza a sefului cel mare: Dodo Pitigoi e in primul rand pilot de raliuri, si stie ce inseamna sa ai (sau sa nu ai) un service bun...
27 Noi 2007, 12:49
Acolo cred ca ajung si eu pana la urma... Au decontare directa cu Generali si se pare ca ma pot programa acum in decembrie, nu in martie cum o face BDT.
Wish me luck!
28 Noi 2007, 16:47
am revenit cu nr de telefon de la Colina din Popesti-Leordeni: 408.17.17
marti 4 dec la ora 8.30 sunt programat la ei pt revizia de 30,000 km
28 Noi 2007, 16:56
ai manopera gratis, nu?
cel putin asa ziceau in spotul radio...
28 Noi 2007, 17:41
da, gratis
da' am scris si mai sus de chestia asta ...
28 Noi 2007, 19:56
adispan, ai o harta sau instructiuni cum se poate ajunge acolo? Le-as face si eu o vizita, ca sa vad cum e si la altii (pana acum am fost doar la CSD).
28 Noi 2007, 20:37
harta nu am, dar:
mergi de la pta unirii spre big-berceni; la giratoriu te inscrii sa mergi spre sos oltenitei (adica iesi din giratoriu spre stinga); de acolo tot inainte, iesi din bucuresti, intri in popesti leordeni si la nr 181 e serviceu'
28 Noi 2007, 21:33
$1 scrie:$2colo cred ca ajung si eu pana la urma... Au decontare directa cu Generali si se pare ca ma pot programa acum in decembrie, nu in martie cum o face BDT.
Wish me luck!
Ai vorbit cu ei, stii sigur ca au decontare directa cu Generalli?
29 Noi 2007, 10:26
da asa este manopera este gratuita . am sa-i fac si eu revizia de 30k ca mai am un pic pana ii fac .dar asta dupa ce-mi repara masina

.
29 Noi 2007, 13:04
Astept si eu concluziile celor care au trecut pe la ei, fie ca a fost revizie fie ca a fost reparatie la tinichigerie , sau altceva.
Si cat de repede s-au miscat, si cat de bine au facut lucrarile.
Multumesc.
Cred ca e primul service care e in partea de sud/est a bucurestiului. tot e ceva distanta de la mine, basca acolo nu prea sunt mijloace de transport in comun decat microbuze cred, dar nu dau de asa multa aglomeratie pana acolo. Poate exceptand ca se mai lucreaza pe oltenitei.
29 Noi 2007, 13:05
Da, am vb cu ei, deja am programat-o pe 13 decembrie. Cica s-o duc la ei la 9 dim. aici in Buc, ca o duc ei la Popesti Leordeni. (sper ca pe platforma). Dureaza cam 4 zile, asa ca in jur de 18, hai 19, ar trebui s-o am inapoi...
Cornel, vezi ce am scris, si eu imi faceam probleme cum naiba ajung acolo...
29 Noi 2007, 13:25
$1 scrie:$2stept si eu concluziile celor care au trecut pe la ei, fie ca a fost revizie fie ca a fost reparatie la tinichigerie , sau altceva.
Si cat de repede s-au miscat, si cat de bine au facut lucrarile.
o sa scriu io sapt viitoare in topicul motorului de 1.4 benzina de la sectiunea Focus
29 Noi 2007, 15:14
<edit>
Ignorati ce am scris mai devreme. Mi-am dat seama ca aberam.
Adi, ai idee cam cat e de mers dupa big berceni pana ajung? Pe ce parte e?
29 Noi 2007, 16:36
servicul e pe partea stanga pe soseaua oltenitei si e ceva de mers dar nu exagerat de mult ......
29 Noi 2007, 16:49
adispan sa ne zici cat te-a costat revizia de 30k . si mai ales ce ti-a schimbat la masina .
29 Noi 2007, 18:54
fii atent ca pe oltenitei se lucreaza. nu mai stiu daca inca mai lucreaza pe bucata dintre bigberceni/piata sudului si intersectia cu vitan-barzesti, cum e traficul pe acolo.
ca varianta poti continua pe soseaua berceni pana la aparatorilor si faci acolo stanga iar apoi dreapta pe oltenitei, ocolesti e adevarat.
sau vii pe vitan-barzaesti dinspre splai si faci stanga pe oltenitei dar iarasi nu mai stiu daca e coada sau nu pe barzesti, io o sa aflu abia sapt viitoare cand o sa trec din nou pe acolo.
30 Noi 2007, 03:03
stiu k se lucreaza; ios programat la 8:30, si la ora aia merg in contra fluxului de masini
ma descurc io ...
03 Dec 2007, 20:41
bun, deci maine ma duc la revizie la colina asta noua; vreti sa aflu diverse info, de la ei, precum:
- cu ce asiguratori au decontare directa?
- cat costa revizia de x km la y masina cu z combustibil
... si altele
puneti intrebarile aici, k sa le notez, pana cel mai tirziu maine (marti 4 dec) ora 07:15
03 Dec 2007, 20:52
--cu asiguratorii : vezi ce l-am intrebat adineauri pe Mihai pe subiectul CSD si intreaba-i te rog si pe ei (vreau sa am o varianta de rezerva la CSD).
--cum e cu revizia la 1.6 100 (ca a mea) + intre ce ore se poate face.
edit: revizia de 2 ani /(cca 20.000 km la mine).
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 03 Dec 2007, 21:20, modificat 1 dată în total.
03 Dec 2007, 21:17
Cat costa revizia la FF2 1.6 TDCi de 15000 km... cu promotia asta a lor...
04 Dec 2007, 00:54
Pe 14 am programare pentru revizie la masina mea si masina prietenei (Fiesta 1.4 TDCI). La telefon au zis ca pentru masina mea la revizia de 30,000 km ma va costa ~500 lei daca nu e nevoie sa schimb placutele (manopera fiind gratis). Pentru Fiesta, revizia de 2 ani estimeaza ei ca va costa ~600 lei.
Adi, astept opinii, ca daca e de rau sa sun sa anulez