Helau. Dupa o lunga absenta. Da` oricum cica ne vedem maine
Astazi am luat masina de la CSD, dupa ce am avut un accident destul de neplacut. Singura chestie deosebita este ca.. nu este Ford decat sub caroseria japoneza.
Contactul meu cu Ford CSD a durat aproximativ o saptamana (din 4

). De aceea gustul lasat a fost dulce in primul rand si amarui in al doilea. De ce?
Pai domnii mei, oamenii nu fac Mazda in mod obisnuit, iar echipa este inca tanara la nivel de PR. Dar impresia lasata overall a fost una de profesionalism. De ce?
Pentru ca dupa aproximativ 2 saptamani si jumatate de la lasarea masinii la dansii (timp in care n-am avut niciun contact, nici macar "ba mai dureaza"), am dat un telefon si un e-mail, in termeni politicosi (dar plini de nervi - pentru care imi cer scuze inca odata). Si de la acel mail s-a schimbat tot - am primit aproape zilnic mail cu reparatia step-by-step - indreptare, grunduire, vopsire. Rezultatul final a fost impecabil, chit ca Mazda, cum am mai spus, nu este specialitatea domnilor.
Dar asta m-a convins sa revin pe viitor. Stiu ca va dura ceva mai multicel - problemele cu piesele pentru Mazda sunt impresionante si sincer am injurat la greu importatorul

- stiu ca imi voi face probabil nervi, dar modul oamenilor de a trata si de a discuta cu clientii m-a impresionat.
Una peste alta - multumesc FordCSD si la mai mare! Aici incluzand extinderea spre alte marci (in special Mazda please

), cat si marirea firmei, dar cu pastrarea contactului excelent cu clientii. Kudos!

Guns make the news. Science doesn't.