Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Răspunde

Re: Cel mai nou Service Ford din Bucuresti (Pipera) - fordcsd

19 Iun 2008, 20:27

$1 scrie:$2Am vorbit. Te-a sunat in 15 min cum am zis sau nu?

Da, m-a sunat. Multumesc. Maine dim sunt la voi.

20 Iun 2008, 09:06

Gata, am vorbit cu baietii de la caroserie si receptie, luni 30.iun sunt cu masina la voi:)

20 Iun 2008, 17:22

Salut!
Am scos azi masina de la csd....daca respectau termenul dat le acordam 5*,dar a durat 2 zile in plus(total 10 zile lucratoare) si asta ca am insistat cu telefoanele.Cum spune-a si cineva mai sus, la telefon au o "placa" pe care o baga mai la toti,gen '" azi o pegateste de vopsit,a bagat-o la vopsit iar a pregatit-o de vopsit etc.Am avut bara fata de inlocuit+oglinda dr. de schimbat si zgariata pe usa din spate.
Dar 2 zile in plus este un record fata de alte serviceuri ford,masina a iesit bine,personalul de acolo este ok si este singurul service ford pe la care am trecut si il recomand mai departe!
S-a auzim de bine,mersi FordCsd

20 Iun 2008, 21:04

Am ridicat si eu masina azi pe la 10. Revizie de 1 an, schimbat filtrul de aer si uleiul. Total factura aproape 400 lei (cu reducere 10% piese + manopera datorata stickerului :D ). Si mi-au rezolvat pe garantie si problema cu chederul de la parbriz (cica e o chestie mai generala la Focus2). Dar asta cu chederul se face de pe o zi pe alta. Baietii f amabili, Dl Istrate la fel. E OK.

21 Iun 2008, 12:40

Eu nu sunt multumit!Dupa 2 saptamani am inceput sa vad defectele.Pe buza aripii in interior este o varza totala plasticul ce vine montat peste contraaripa sta valurit,la baza aripii spre prag vopseaua este coaja de portocala,iar in soare se vede ca a fost vopsita "bine". Singurul lucru acceptabil este ca au nimerit nuanta.Oi fi eu mai pretentios,dar la CSD nu mai calc!

24 Iun 2008, 16:53

Multumesc baietilor de la CSD si in special lui ROSS pentru eforturile depuse !!! tnx guys you r the best!

28 Iun 2008, 11:52

Salut, o rugaminte pentru ross:
In august am de facut revizia anuala+ itp.
Masina e achizitionata in iulie 2006, are azi cca 4700 km parcursi.In 2007 am facut revizia anuala la voi.Nu are nici o problema, cel putin nu am sesizat eu.
Daca as dori o programare pentru perioada 10-20 august(plus/minus 1-2 zile), sa-mi fac in aceeasi zi si itp si revizia, e posibil?
In afara de operatiile si consumabilele obisnuite, probabil ca trebuie schimbat din nou filtrul de polen+tratament antibacterian. Un pret estimativ?

29 Iun 2008, 22:26

Salut George!
Pe cat iulie e cumaparata masina?

30 Iun 2008, 12:19

Cand intri in concediu ross? Trebuie sa-mi fac si eu revizia de 45.000 si mai am cateceva pe la ea. Un scut, un deflector, un radiator, etc...:D

30 Iun 2008, 20:18

pt. ross
masina e cumparata pe 28 iulie2006

30 Iun 2008, 20:43

$1 scrie:$2t. ross
masina e cumparata pe 28 iulie2006

cred ca e ok undeva pe 10 august. oricum, itp-ul poti sa il faci si mai devreme

01 Iul 2008, 16:49

@ross
As mai avea timp si pe 10 august, oricum distanta din Dr.Taberei pana la CSD e destul de mare, in Buc se circula cum stim toti, de aceea prefer sa le fac toate intr-o zi.

04 Iul 2008, 09:16

$1 scrie:$2upa aproape 1 an am ajuns iar la CSD, am fost surprins cat de schimbat este si ma refer la schimbari in bine, promptitudine, amabilitate etc...in fine nu vreau sa ii laud prea mult acum...ross iti multumesc pt prezenta :-" si sper sa aibe grija de masina si sa iasa asa cum s-au laudat( [-O< ) si sa se incadreze in termen ca e f greu fara ea. Din cate am inteles vineri vor demonta spatele si vor face constatarea si de luni se vor apuca de ea...

Mi-am recuperat si eu masina de la CSD dupa mai bine de o luna, au depasit termenul de predare dat (18.06.2008) si nu a avut absolut nici o legatura acceptul de plata pt ca m-am asigurat ca il vor primi in max. 48 h. Nu ma pot declara 100% multumit pt ca (si acum incepe povestea) : Am sunat aproape zilnic sa ma interesez de starea masinii, in fiecare zi aceeasi placa "acum o demonteaza, acum au trimis necesarul de piese acum o pregatesc pt vopsit, acum o vopsesc, maine e gata "( Domnul Bogdan nu are nici o vina! a fost prins la miloc). Intr-o zi sun si intreb cum merge lucrarea si mi se spune ca in 2 zile trebuie sa ma duc sa o iau, dupa acele 2 zile dimineata primesc un telefon sa mi se spuna ca nu este gata si ca a aparut o "mica problema" ok! ce problema!...mecanicul care se ocupa de masina a gresit lucrarea!... :-t :-O ... Mi-am zis ca se mai intampla ca suntem oameni si toti gresim! M-a sunat si seful de service ( Dl. Murariu) am vb cu dansul mi-a explicat problema si m-a asigurat ca intr-o saptamana masina va fi gata!... Pana aici totul a fost ok...Trece si acea luuuunnngaaa saptamana in ziua in care trebuia sa ridic masina primesc un telefon de la CSD ca, IAR a aparut o problema :-O :-O :-O :-O :-t :-t :-t :-t :-t :-/ ...Acelasi mecanic a gresit iar lucrarea ( DOAMNE!)...Stau si ma intreb totusi " Cum frate???!! de 2 ori???!!! :-O" ...Si ca acel mecanic a fost dat afara ( ok si cu ce ma incalzeste pe mine asta?? :| ) Cu scuzele de rigoare imi spune ca mai dureaza 1 saptamana ( incredibil!)...
Trece inca o saptamana si mai lunga (deja este 02.07.08) si vine termenul de predare dl. Murariu m-a asigurat ca masina va fi gata de data aceasta, mi s-a spus ca miercuri pe 02.07.08 dupa-amiaza va fi masina gata! BUUN!...M-am invoit ca tot omul de la servici ( pt a suta miia oara pt acelasi lucru) am rugat pe cineva (pt a suta miia oara) sa ma duca pana acolo, ca sa constat cu stupoare ca nu e gata masina!!! si ca sa vin a 2-a zi la ora 10:30 ca sigur sigur va fi gata ( am fost asigurat ca vor sta baietii peste program si vor monta la ea).
Joi ma duc fericit la CSD, m-am dus de la ora 8 dimineata ca sa fiu sigur(intamplator era usa ridicata la intrarea in service si vad masina dezasamblata), m-am pus pe asteptat, am citit toate revistele de acolo, am fumat 1/2 pachet de tigari, s-a facut 10:30 nici urma de masina! am intrebat ce se intampla si mi s-a spus ca mai dureaza putin...ok!!...11:30 "ce se intampla cu masina mea??? :-" " ...mi s-a spus ca acum o spala si o aspira inauntru si a durat pana la 12:30...si in sfarsit iese masina =D> =D> ....ma duc o studiez si constat cu stupoare ca nu pica bine capota de la porbagaj, in partea dreapta era mai ridicata cu 1.5-2 cm :| le arat se apuca sa demonteze nu reusesc si baga masina inapoi in service...
Dupa 10 min iese iar masina =D> =D> =D> , o studiez iar... :-t :-t bara spate nu era asezata bine, in partea dreapta era distanta intre bara si stop 1,5 - 2 cm iar in stanga era ok
:-O :-O :-O si iar intra masina in service =)) ...dupa inca 10 min iar scot masina, si ma pun pe studiat... deschid capacul de la rezervor si cand il inchid surpriza nu se inchide...se apuca mesteresc putin la el si mi se spune ca e gata ca au uns nu stiu ce pe acolo si ca acum merge...il verific iar, aceeasi situatie...trec peste aceasta mica situatie (ca sa nu zica lumea ca nu sunt intelegator) vreau sa deschid porbagajul din spate si constat cu stupoare ca nu merge deschis decat cu cheia, ma duc in masina apas butonul de deschidere si se deschide, dar dc nu se deschide din exterior :-" :-" si mi se spune ca "era stricat dinainte"...le-am explicat ca acel mecanism mergea si ca acum nu merge si primesc acelasi raspuns!...a ramas sa fiu sunat si in legatura cu aceasta problema sa o rezolvam printr-o improvizatie ceva :-O (am uitat sa mentionez ca si Dl Director Istrate era prezent!)
Intre timp a venit un domn la mine si m-a intrebat ce s-a intamplat, s-a prezentat ca fiind unul dintre ASOCIATII de acolo, mi-a explicat si dansul ca si dansul are aceeasi problema ( la masina Audi A4) si ca sa fiu intelegator ca suntem oameni si gresim( vis-a-vis de problema cu greseala de manopera) l-a intrebat pe Dl Istrate cum rezolvam problema si s-a inchis si acest subiect!

Ca sa fiu corect pana la capat mentionez ca mi-au vopsit ei din partea firmei ca bonus portierele + aripa spate de pe partea stanga care erau zgariate! (sper sa fie bine si nu imi apara vre-o surpriza in timp)

Cum este posibil asa ceva??!! M-am dus la ei cu o lucrare care a costat 13875.88 Lei (, mi-au gresit lucrarea de 2 ori, au depasit termenul cu aproape 1 luna si tot nu este masina facuta in proportie de 100%

Desi urasc enorm de mult aceasta replica " pai da suntem in Romania" ajung sa le dau dreptate celor care o folosesc!

04 Iul 2008, 12:17

Ce scrii tu aici ma sperie ingrozitor... am lasat masina la inceputul saptamnii asteia, cu mari sperante ca va fi rezolvata la sfarsitul saptamanii viitoare. Am nevoie neaparata de masina dupa aia, daca patesc la fel ca tine am incurcat-o rau de tot. Cat de grav avariata era masina ta? Eu aveam de inlocuit bara din spate si o usoara indreptare.

04 Iul 2008, 15:18

djolinar nu ar trebui sa iti faci mari griji. La fiesta mea a fost la fel : bara spate revopsire si o infundatura pe coltul stanga spate. Am dus-o luni dimineata si am luat-o vineri seara insa am "supravegheat" si eu telefonic mersul lucrarilor. Reparatia a fost facut pe RCA-ul doamnei care m-a accidentat si anume Ardaf care au dat acceptul de plata in 2 ore. Reparatia este ok. Succes !

04 Iul 2008, 15:43

Ok, merci, am mai dat un telefon de control, si cu postul tau m-am mai linistit :D, sper ca totul sa fie ok.

04 Iul 2008, 17:41

$1 scrie:$2e scrii tu aici ma sperie ingrozitor... am lasat masina la inceputul saptamnii asteia, cu mari sperante ca va fi rezolvata la sfarsitul saptamanii viitoare. Am nevoie neaparata de masina dupa aia, daca patesc la fel ca tine am incurcat-o rau de tot. Cat de grav avariata era masina ta? Eu aveam de inlocuit bara din spate si o usoara indreptare.

Inlocuit bara spate, armatura, capota porbagaj, inlocuit ochelar stop dreapta, inlocuit stop....Nu pot sa zic ca a fost o lucrare relativ usoara, dar nici ce am patit eu nu este admisibil...sper sa nu pateasca nimeni ce am patit eu cu acest service...

Re:

04 Iul 2008, 17:49

$1 scrie:$29% din problemele intampinate (si discutate pe forum) in service-urile Ford sunt date de personalul nepregatit si lipsit de bun simt.
In rest totul ar fi OK.

Are acest service si tehnicieni pregatiti???

normal ca tehnicieni sunt nepregatiti si lipsiti de bun simt,pei la ce salari au......
conducerea oricarui service vrea sa aiba tehnicieni foarte buni dar cu salari mici
pei nu prea merge asa

Re: Re:

07 Iul 2008, 10:48

$1 scrie:$2
$1 scrie:$29% din problemele intampinate (si discutate pe forum) in service-urile Ford sunt date de personalul nepregatit si lipsit de bun simt.
In rest totul ar fi OK.

Are acest service si tehnicieni pregatiti???

normal ca tehnicieni sunt nepregatiti si lipsiti de bun simt,pei la ce salari au......
conducerea oricarui service vrea sa aiba tehnicieni foarte buni dar cu salari mici
pei nu prea merge asa

La sa ca aici nu e doar problema salariului.
Mai e si vorba de ignoranta grava si sila, mai ales ca cei ce prefera sa lucreze acolo pe acele salarii (care sunt oricum cu mult peste minimul necesar) isi fac banii si altfel.

07 Iul 2008, 11:57

Macar sa aiba mecanici buni dar nu cred sa fie asa,pacat ca nu se gasesc oameni competitivi.Sunt singur ca sunt foarte multe probleme in service-ul ala si solutii nu prea se gasesc,pacat pentru ca nu este orice service este reprezentata Ford cu preturi la manopera de reprezentanta si servicii ca la nea gigel mecanicu`.

07 Iul 2008, 14:51

Am trimis si eu pe mail o solicitare de programare pentru revizie pe data de 21 iulie 2008. Nu am primit nici un raspuns pe mail . O fi facuta programarea sau nu ? Voi afla probabil pe 21 dimineata ....

08 Iul 2008, 19:08

Am mai constatat unele nereguli...de cand am luat masina de la CSD tot simteam o bataie destul de suparatoare sub masina, am fost intr-un service si le-am dat o bere sa o ridice pe elevator ca sa costat cu stupoare ca cei de la csd nu s-au mai obosit sa imi prinda toba cu acele coliere si mai erau si cateva suruburi lipsa pe acolo...

11 Iul 2008, 16:14

Am fost si am luat masina, cateva impresii:
-lucrarea "arata" foarte bine nu iti dai seama ca a fost lovita etc.
-Foarte politicosi cu receptia, le telefon intotdeauna mi-au dat status clar si nu au incercat sa ma duca cu zaharelul
-au reusit sa-si respecte termenul din in momentul in care a venit piesa.
-din pacate datorita faptului ca domnul Bogdan (cel cu care am vorbit tot timpul la telefon, si care mi-a facut o impresie foarte buna btw) era in concediu aveam sanse sa ridic abia luni masina :(. Multumesc lui ross si domnului Lucian ca am reusit sa o iau la timp.

In concluzie sunt multumit de serviciile CSD, o sa revin cu placere cand va fi nevoie. Multumesc inca o data ross pentru ajutor.

19 Iul 2008, 21:05

salut ross,
as vrea sa-mi dai un pret aproximativ pt. vopsitul unei usi. si cand pot face o programare.
masina e cea din semnatura!
multumesc aniticipat

19 Iul 2008, 23:08

Eu am zis de la inceput ca nu dau preturi...
Suna la receptie caroserie ( http://www.fordcsd.ro ) si vorbeste cu Bogdan. Daca nu rezolvi da-mi un telefon luni si vedem ce si cum.

21 Iul 2008, 13:14

Auzi-ti-o pe asta. Sun la FORDCSD, mult laudatul, pentru o caseta de directie, auziti hal de pret: :- 1 784EURO+TVA +MONTAJ !! :-O :-O :-O I mean, WTF people !?
La Forcar e 2 000...de RON!!

25 Iul 2008, 15:22

$1 scrie:$2uzi-ti-o pe asta. Sun la FORDCSD, mult laudatul, pentru o caseta de directie, auziti hal de pret: :- 1 784EURO+TVA +MONTAJ !! :-O :-O :-O I mean, WTF people !?

omu ceva nu este corect ,,diferenta este enorma ..poate nu vb de aceeasi piesa :-/ :-/

29 Iul 2008, 14:44

$1 scrie:$2uzi-ti-o pe asta. Sun la FORDCSD, mult laudatul, pentru o caseta de directie, auziti hal de pret: :- 1 784EURO+TVA +MONTAJ !! :-O :-O :-O I mean, WTF people !?

omu ceva nu este corect ,,diferenta este enorma ..poate nu vb de aceeasi piesa :-/ :-/

NU cred ca este vre-o greseala, mie cand mi-a picat pompa de joasa presiunea m-am dus la csd si m-am interesat de pret ~ 4400 ron....

29 Iul 2008, 14:56

Revin cu, cateva mentiuni legate de CSD

Dupa ce am relatat toate cele intamplate cu reparatia, am plecat cu masina de la ei si cum au observat cativa colegi de pe forum aveam un luft destul de mare la bara spate unde se imbina cu porbagajul, aveam scanunul dreapta murdarit de vopsea, capota la porbagaj se inchidea destul de greu si se deschidea mai ceva ca o catapulta, chederul de la porbagaj dezlipit si inca cateva chestii marunte dar nu nesemnificative...Am avut programare de a baga masina iar la CSD pe 22.07 pt a remedia aceste "mici" probleme si astazi am fost sa o ridic... Spre marea mea surprindere :-O masina a fost ok de data aceasta bara a fost fixata, au remediat problema cu acel cheder, au curatat scaunul de vopsea, mi-au vopsit si portiera soferului pt ca aveam rugina jos unde se imbina cu pragul.
De data aceasta nu mi-am mai luat masina murdara si cu praf inauntru, chiar tin sa le multumesc ca mi-au curatat tot interiorul.
NU este o reclama, dar asa cum am postat atunci cand am fost nemultumit de calitatea servicilor mi se pare normal sa postez si atunci cand sunt multumit. (sper sa nu apara ceva care sa imi schimbe parerea)

29 Iul 2008, 15:05

NU este o reclama, dar asa cum am postat atunci cand am fost nemultumit de calitatea servicilor mi se pare normal sa postez si atunci cand sunt multumit. (sper sa nu apara ceva care sa imi schimbe parerea)

pai nu este o reclama. este tot o antireclama. dc a trebuit sa faca lucrurile cum trebuie abia a 2-a oara, dupa ce te-ai dus cu scandal? dc nu au facuto de prima oara?
Răspunde