$1 scrie:$2upa aproape 1 an am ajuns iar la CSD, am fost surprins cat de schimbat este si ma refer la schimbari in bine, promptitudine, amabilitate etc...in fine nu vreau sa ii laud prea mult acum...ross iti multumesc pt prezenta

si sper sa aibe grija de masina si sa iasa asa cum s-au laudat(

) si sa se incadreze in termen ca e f greu fara ea. Din cate am inteles vineri vor demonta spatele si vor face constatarea si de luni se vor apuca de ea...
Mi-am recuperat si eu masina de la CSD dupa mai bine de o luna, au depasit termenul de predare dat (18.06.2008) si nu a avut absolut nici o legatura acceptul de plata pt ca m-am asigurat ca il vor primi in max. 48 h. Nu ma pot declara 100% multumit pt ca (si acum incepe povestea) : Am sunat
aproape zilnic sa ma interesez de starea masinii, in fiecare zi aceeasi placa "acum o demonteaza, acum au trimis necesarul de piese acum o pregatesc pt vopsit, acum o vopsesc, maine e gata "( Domnul Bogdan nu are nici o vina! a fost prins la miloc). Intr-o zi sun si intreb cum merge lucrarea si mi se spune ca in 2 zile trebuie sa ma duc sa o iau, dupa acele 2 zile dimineata primesc un telefon sa mi se spuna ca nu este gata si ca a aparut o "mica problema" ok! ce problema!...mecanicul care se ocupa de masina a gresit lucrarea!...

... Mi-am zis ca se mai intampla ca suntem oameni si toti gresim! M-a sunat si seful de service ( Dl. Murariu) am vb cu dansul mi-a explicat problema si m-a asigurat ca intr-o saptamana masina va fi gata!... Pana aici totul a fost ok...Trece si acea luuuunnngaaa saptamana in ziua in care trebuia sa ridic masina primesc un telefon de la CSD ca, IAR a aparut o problema

...Acelasi mecanic a gresit iar lucrarea ( DOAMNE!)...Stau si ma intreb totusi " Cum frate???!! de 2 ori???!!!

" ...Si ca acel mecanic a fost dat afara ( ok si cu ce ma incalzeste pe mine asta??

) Cu scuzele de rigoare imi spune ca mai dureaza 1 saptamana ( incredibil!)...
Trece inca o saptamana si mai lunga (deja este 02.07.08) si vine termenul de predare dl. Murariu m-a asigurat ca masina va fi gata de data aceasta, mi s-a spus ca miercuri pe 02.07.08 dupa-amiaza va fi masina gata! BUUN!...M-am invoit ca tot omul de la servici ( pt a suta miia oara pt acelasi lucru) am rugat pe cineva (pt a suta miia oara) sa ma duca pana acolo, ca sa constat cu stupoare ca nu e gata masina!!! si ca sa vin a 2-a zi la ora 10:30 ca sigur sigur va fi gata ( am fost asigurat ca vor sta baietii peste program si vor monta la ea).
Joi ma duc fericit la CSD, m-am dus de la ora 8 dimineata ca sa fiu sigur(intamplator era usa ridicata la intrarea in service si vad masina dezasamblata), m-am pus pe asteptat, am citit toate revistele de acolo, am fumat 1/2 pachet de tigari, s-a facut 10:30 nici urma de masina! am intrebat ce se intampla si mi s-a spus ca mai dureaza putin...ok!!...11:30 "ce se intampla cu masina mea???

" ...mi s-a spus ca acum o spala si o aspira inauntru si a durat pana la 12:30...si in sfarsit iese masina

....ma duc o studiez si constat cu stupoare ca nu pica bine capota de la porbagaj, in partea dreapta era mai ridicata cu 1.5-2 cm

le arat se apuca sa demonteze nu reusesc si baga masina inapoi in service...
Dupa 10 min iese iar masina

, o studiez iar...

bara spate nu era asezata bine, in partea dreapta era distanta intre bara si stop 1,5 - 2 cm iar in stanga era ok

si iar intra masina in service

...dupa inca 10 min iar scot masina, si ma pun pe studiat... deschid capacul de la rezervor si cand il inchid surpriza nu se inchide...se apuca mesteresc putin la el si mi se spune ca e gata ca au uns nu stiu ce pe acolo si ca acum merge...il verific iar, aceeasi situatie...trec peste aceasta mica situatie (ca sa nu zica lumea ca nu sunt intelegator) vreau sa deschid porbagajul din spate si constat cu stupoare ca nu merge deschis decat cu cheia, ma duc in masina apas butonul de deschidere si se deschide, dar dc nu se deschide din exterior

si mi se spune ca "era stricat dinainte"...le-am explicat ca acel mecanism mergea si ca acum nu merge si primesc acelasi raspuns!...a ramas sa fiu sunat si in legatura cu aceasta problema sa o rezolvam printr-o improvizatie ceva

(am uitat sa mentionez ca si Dl Director Istrate era prezent!)
Intre timp a venit un domn la mine si m-a intrebat ce s-a intamplat, s-a prezentat ca fiind unul dintre ASOCIATII de acolo, mi-a explicat si dansul ca si dansul are aceeasi problema ( la masina Audi A4) si ca sa fiu intelegator ca suntem oameni si gresim( vis-a-vis de problema cu greseala de manopera) l-a intrebat pe Dl Istrate cum rezolvam problema si s-a inchis si acest subiect!
Ca sa fiu corect pana la capat mentionez ca mi-au vopsit ei din partea firmei ca bonus portierele + aripa spate de pe partea stanga care erau zgariate! (sper sa fie bine si nu imi apara vre-o surpriza in timp)
Cum este posibil asa ceva??!! M-am dus la ei cu o lucrare care a costat
13875.88 Lei (, mi-au gresit lucrarea de 2 ori, au depasit termenul cu aproape 1 luna si tot nu este masina facuta in proportie de 100%
Desi urasc enorm de mult aceasta replica " pai da suntem in Romania" ajung sa le dau dreptate celor care o folosesc!
Build Date: 28.03.2001 / Vehicle Line: Mondeo 2001 / Body Style: 4 Door Saloon Version: Series 40 Engine: Duratorq DI 2.0 (115PS) / Transmission: 5-Speed Manual - MTX75 Drive: LHD FWD Axle Ratio: 3.56 Emission: 2000 EEC (EEC 7) Air Conditioning: Manual Air Conditioning Territory: (+)"D" Paint: Stardust Silver (Metallic) Interior Fabric: Mars