de adrianmpoenaru » 31 Mai 2007, 20:09
rossule, eu te-as face sef la toate service-urile ford din romania... assa ca trebuie sa-mi raspunzi la urmatoarea chestie:
Am un FF 2 1.8 TDCi trend champions league aproape virgin (2300 km la bord). La bord am radio CD (cre'ca Ford 6000) fara MP3. De aia mi-am luat un ipod video de 80 de giga, cu gindul ca o sa-l montez la mufa AUX din bord (glove compartment, cum zic englezii).
Acolo cica am o intrare de jack 3,5. Cumpar eu si cablul jack-jack de 3,5 mm... Il bag in iPod. Dau sa-l bag si in FF. Si sufletuuuuu. In bord am numai o gaura, nu si mufa AUX la care sperasem - adica spatiul/gaura exista, nu si "socket"-ul in care sa intre jack-ul (scuzati englezismele, le urasc la fel de mult ca si voi, poate le traducem odata si-odata - eu propun "cornelus" in loc de "jack").
Spuneti-mi, voi proaspeti proprietari de FF 2, voi aveti si a functioneaza mufa aia AUX din spatiul de depozitare din dreptul locului pasagerului? Sau trebuie sa ma duc sa ma iau de git cu meseriasii de la Ford?
Cu masinile se rezolva, dar ce faci cind nu mai stii ce sa gatesti deseara? Mergi pe
http://www.retete-istete.ro. Domnilor, incalziti cuptoarele!