[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Alliance Auto spune ce ai pe suflet

Dealerii Ford din Romania

Alliance Auto spune ce ai pe suflet

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Re: Trans Atlantis Constanta

Mesajde popicmisulic » 17 Noi 2012, 12:12

Voi reveni cu poze, si cu o formulare mai complexa a problemelor mele.Raspunsul pe care l-am primit ultima data la ridicarea masinii cand am spus ,,Nu este posibil la o masina la care s-a schimbat trager,o aripa,bara si capota sa aiba lufturi diferite si colturi iesite in afara" a fost : ,,Mai mult de atat nu avem ce sa ii facem!"
Eu m-am resemnat si nu ma astept la nici o rezolvare, dar ca sa nu spuneti ca doresc raul firmei sau ca as avea alte interese ascunse, imi voi prezenta cazul.
,,Don't find fault, find a remedy. ''
Henry Ford
popicmisulic
Member

Maşina:

Mesajde FordConstanta » 20 Noi 2012, 23:08

Stimate domnule B.A.,

Va multumim si noi pt.interventie si pntru invitatia lansata insa, dorim totusi sa facem urmatoarele mentiuni :

Sursa dvs. de informare este inexacta, cata vreme afirmati ca ati auzit ca "sunt miscari mari" in firma T.A. Putem sa va spunem ca, in ultimele 6 luni, 2 persoane mai importante pt.firma si-au dat demisia din motive personale, iar 4 persoane si-au dat demisia intr-un context nefericit, pt.a nu se ajunge la luarea unor masuri impotriva acestora. O alta persoana f.importanta pt.firma, la care poate va referiti, este relocata la o alta locatie a noastra deschisa in ultimul an la Otopeni - acolo unde, datorita experientei pe care o detine, are un rol de coordonare foarte important.

Daca tinem cont de faptul ca, in ultimul an, am mai deschis doua noi locatii in tara - service-uri francizate Bosch, in Otopeni si Brasov, precum si un Centru Diesel Bosch in Constanta, Sos.Mangaliei 157 (langa podul Doraly), putem spune ca n-am "batut pasul pe loc" nicidecum, ci ca am avut multa treaba, mult personal de angajat.

Apreciem faptul ca, in acest moment, dispunem la locatia (stiuta) din Constanta, de o echipa tanara si capabila, formata pe principii corecte si sanatoase si cu o pregatire practica si teoretica solida, care ne reprezinta foarte bine in relatia cu toti clientii nostri si careia-i datoram foarte mult. Va adresam invitatia de a apela la serviciile noastre, pt.a avea ocazia de a confirma sau nu, cele afirmate mai sus.

La final, dorim sa facem precizarea ca am fost alaturi si am spijinit de mai multe ori actiunile organizate de membrii Clubului Ford, si nu avem cunostinta decat despre o actiune organizata pe care, din pacate, nu am putut-o sprijini (nu dispuneam de o suprafata de parcare suficienta pt.acel gen de actiune). Ne onoreaza invitatia dvs.de a paticipa la intalnirile dvs., motiv pt.care , va adresam pe aceasta cale intentia de a va fi alaturi pe viitor in unele actiuni pe care le veti mai intreprinde, rugandu-va in acest sens sa tineti legatura cu colegul nostru Bogdan A.

Va multumim.
Echipa Trans Atlantis
FordConstanta
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde andrei0241 » 21 Noi 2012, 01:45

Mai este corecta denumirea Trans Atlantis sau acum e vorba de Atlantic Motor? Ce se intampla cu garantiile acordate ptr diverse lucrari de Trans Atlantis?
andrei0241
1nsane Member

Maşina:

Mesajde martini » 21 Noi 2012, 09:49

Va suntem recunoscatori pentru datile cand ne-ati sprijinit, si zic eu ca actiunile au iesit bine, toata lumea multumita. Despre data cand nu s-a putut realiza colaborarea nu este nicio problema, nu intotdeauna se pot intruni toate conditiile sau sa ne "sincronizam", eu oricum va multumesc ca ne-ati ascultat dorinta. Cand mai organizam urmatorul eveniment (probabil mult mai mare decat toate de pana acum) va vom contacta din timp. Pana atunci insa tinem legatura cu Bogdan A., desi speram sa va intalnesc si pe dvs la oricare din intalnirile noastre lunare.
Cu respect,
A.B.

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina:

Mesajde FordConstanta » 21 Noi 2012, 20:38

In atentia andrei0241

Stimate domnule S.A.,

Va datoram un raspuns, mai ales tinand cont ca verificand datele dvs., am constatat ca sunteti un client loial firmei noastre :

Deoarece detinem un Grup de firme, va infomam faptul ca atat TRANS ATLANTIS cat si ATLANTIC MOTORS SRL, fac parte din acest Grup de firme, asadar ambele ne apartin.

TRANS ATLANTIS este in continuare dealer Ford si nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji pentru garantia acordata diverselor lucrari efectuate. Pe orice firma vom functiona pe viitor, ne vom asuma fara niciun fel de probleme garantia cuvenita clientilor, intentia noastra fiind de a presta acelasi gen de servicii din domeniul auto - ca dealer Ford, inca multi ani de aici inainte. Asadar, nu ne-am putea permite sa ignoram acest aspect atat de important pentru clientii nostri, din acest punct de vedere rugandu-va sa nu va faceti niciun fel de griji.

Multumindu-va dvs. si tuturor membrilor acestui Club Ford - care sunteti si clientii nostri loiali, va asiguram ca ne veti gasi intotdeauna la locatia din Sos.Mangaliei 74, doar la dispozitia dvs. !

Cu stima,
Echipa Trans Atlantis
FordConstanta
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde tacidreq » 28 Dec 2012, 21:38

Ma bucur ca a raspuns cineva de la TA in sfarsit , pacat ca nu am vazut eu la timp .
In legatura cu chederul , am cumpara altu nou , tot de la voi , am asteptat o luna sa imi vina dar a venit pana la urma . Asa ca va pot aduce oricand chederul vechi ca tot in portbagaj a ramas si puteti a imi dati banii inapoi pe cel nou . Cu ocazia asta poate va uitati daca aveti si un stalp prin inventar ca masticu ala negru nu iese de pe materialul stalpului ; sergatoarele si capota le-am reglat . Astept raspuns chiar si pe telefon ca aveti numarul meu in baza de date .
tacidreq
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde Viper9010 » 06 Feb 2013, 09:49

Eu nu mai merg la Trans Atlantis cata viata voi avea ,cand am facut revizia de 45000 km doar schimbul de ulei si filtrele m-au costat 1100 lei nici macar nu am schimbat cureaua de la agregate la cat ma costat ,m-am dus si am cerut doar operatiunea de resoftare masina pt ca am avut senzorul de la axul cu came ars si cand au reconfigurat PCM-ul au resoftat prost nu m-au crezut cand le-am spus ca masina este total diferita si nu in sensul bun acestia expediandu-ma ,dupa ce am cerut doar acest serviciu mi-au pus masina pe tester fara acordul meu (le-am zis ca masina nu are nicio eroare) taxandu-ma pt acest serviciu spre "surprinderea mea masina nu avea nicio eroare " cu banii luati si masina neatinsa la soft.
Viper9010
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde FordConstanta » 07 Mar 2013, 09:32

La Trans Atlantis Ford:

PROMOTIE VALABILA PENTRU TOATE MARCILE DE AUTOTURISME:

INLOCUIRE ANVELOPE + ECHILIBRAT ROTI : 65 Ron – TVA inclus*

*Aceasta promotie nu include plumbi+valve si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Valabila pt. perioada : 06. 03. 2013 – 31. 05. 2013 programari la 0752 037 110
FordConstanta
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde claudiuvuta » 13 Apr 2013, 08:32

Cu siguranta nu exista vreun service de care clientii sa fie 100% multumiti. De regula, in momentul in care este deschis un astfel de topic, cele mai multe postari au legatura cu nemultumirea clientilor, pe diverse teme.
Clientul povesteste cat de nemultumit este, ofera niste informatii, apoi reprezentanta raspunde schematic si cat mai la obiect.

In legatura cu Transatlantis (Atlantic Motors), am de spus numai de bine. Oamenii sunt amabili, de cate ori am cerut o oferta de pret, au facut in asa fel incat sa imi dea mereu un pret bun pentru piesele/reperele pe care doream sa le comand.

In 2010 am cumparat o Fiesta rulata de la Transatlantis, masina cu care nu am avut nicio problema si de care sunt foarte multumit. Reviziile acestei masini nu le-am facut la ei, intrucat era iesita din garantie, iar costurile erau mai mari decat ale service-urilor non-reprezentanta. Am schimbat filtrele, uleiul, bujiile, amortizoarele sau placutele de frana la service-uri de genul Tracom sau Dega Motors, conform carnetului de service, insa aceste operatiuni nu sunt complexe, nu au un grad de dificultate atat de ridicat.

In momentul in care a venit momentul inlocuirii distributiei si a pompei de apa m-am adresat celor de la Transatlantis, iar oamenii au fost super ok din momentul in care am cerut o oferta de piese pe mail, pana cand masina mi-a fost pusa la dispozitie. Intreaga operatiune a durat cam 6-7 ore, de mentionat ca intre orele 12:30 - 13:30 angajatii lor au pauza de masa si a trebuit sa astept. Asta e, oamenii trebuie sa manance :)
Recomand tuturor celor ce au de efectuat operatiuni complexe, de genul inlocuirii distributiei si a pompei de apa, service-ul Transatlantis.

Legat de costuri, am inlocuit kitul de distributie, pompa de apa, curelele agregate, antigelul, capacul de la termostat, precum si o garnitura. Costurile totale, piese Ford OEM+manopera, au fost de 1.225,00 lei. Desi mi-a depasit putin bugetul alocat acestei operatiuni, din cauza inlocuirii capacului de la termostat, consider ca am platit un pret corect. Intr-un service non-reprezentanta, utilizand piese aftermarket, preturile sunt poate mai mici cu 150-200 de lei, cel mult, insa acel service non-reprezentanta nu are expertiza unui service reprezentanta ce a efectuat sute sau mii de astfel de operatiuni pe acelasi tip de autovehicule.

De asemenea, recomand tuturor celor care efectueaza schimbul unui kit de distributie si a pompei de apa, sa utilizeze strict piese de origine Ford. In ETIS, pentru Fiesta 1.4 16v este precizat ca aceasta operatiune sa fie efectuata la 8 ani sau 160.000 km. Eu am decis s-o inlocuiesc la 6 ani si 85.000 km, macar asa stau linistit, mai ales ca se puteau observa crapaturi pe cureaua de distributie. Cred ca ar mai fi tinut inca un an, fara probleme, insa am zis sa nu risc, mai ales ca si pompa de apa dadea semne de uzura, picura.

Deci, legat de Transatlantis, recomand acest service tuturor celor ce detin un autoturism Ford.

Iar cu aceasta ocazie doresc sa-i salut pe cei care lucreaza pentru Transatlantis si cu care am relationat de-a lungul timpului.

Claudiu
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde FordConstanta » 17 Apr 2013, 08:35

FordConstanta
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde martini » 18 Apr 2013, 21:02

Ma bucur ca mai scrie cineva pe acest topic, si chiar lucruri pozitive. In general cei multumiti "uita" sa comenteze, si aici pot sa ma includ si pe mine. Si eu sunt client multumit TransAtlantis, de aproape 6 ani de cand am cumparat masina de la ei, de fiecare data cand am avut nevoie nu am intampinat probleme. In curand probabil o duc la vopsire totala, doar sa imi fac timp.

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina:

Mesajde claudiuvuta » 18 Apr 2013, 21:54

Stii care este o alta problema? Foarte multi detinatori de masini se feresc de reprezentante intrucat considera ca preturile reviziilor/lucrarilor efectuate de catre acestia sunt foarte mari, comparativ cu cele ale service-urilor non-reprezentanta. Aceasta situatie era reala acum cativa ani, insa trebuie raportata la anii de boom ai pietei auto. Intr-adevar, chiar si in prezent la o reprezentanta platesti mai mult decat la Tracom sau Andromeda, de exemplu, insa nu cu mult. Nu poti insa compara echipamentele si expertiza TA cu cea a unui service non-reprezentanta. Nu imi doresc sa merg la un service unde eu sa stiu mai multe detalii tehnice despre masina mea decat mecanicul care o serviseaza, doar pentru a "economisi" 100 de lei.

In ultimiii ani preturile au scazut mult, iar la Transatlantis sau oricare alta reprezentanta vor fi utilizate piese de origine, nu after market. Chiar si atunci cand Focusul va iesi din garantie voi lua in considerare sa efectuez reviziile la reprezentanta.

Un alt mit este "Ford este o marca scumpa la intretinere". Am auzit acest lucru de la posesori ai marcilor concurente Ford.
Am vazut zilele trecute la serviciu o factura pentru o revizie a unui VW Golf MK6 1.4 TSI 122 cp. Pretul reviziei? 2300 de lei. Pentru aceasta suma s-au inlocuit placutele frana fata/spate, filtrele, uleiul si bujiile. Destul de mult, exagerat as putea spune :)
Acelasi mit spune ca "Volkswagen este o marca ieftina la intretinere". Poate modelele de acum 10 ani aveau o intretinere accesibila, nu cele actuale.
Realitatea este ca Ford are printre cele mai scazute costuri de intretinere dintre producatorii generalisti.

Daca Transatlantis va mentine aceeasi deschidere si politica convenabila de pret fata de clienti sunt convins ca vor avea de castigat atat ei, insa si noi, clientii.
Si pentru cine nu stie, un tip pe nume Henry spunea ca salariile sunt platite nu de firma, ci de catre clienti. Noi clientii platim pentru serviciile lor, care trebuie sa fie intotdeauna de calitate, iar prin intermediul serviciilor prestate, precum si a imaginii create, ei atrag clienti noi si-i pot recastiga pe cei vechi.
Eu sunt genul de client care cauta intotdeauna calitatea cea mai ridicata, precum si cel mai convenabil pret pentru orice serviciu prestat sau piesa achizitionata, acesta este motivul pentru care am postat comentarii pozitive in legatura cu echipa Transatlantis.
Ceea ce am vazut la TA mi-a placut si nu vad niciun motiv pentru care un posesor de Ford sa nu le ceara o oferta inainte de a lua o decizie in legatura cu o revizie, o interventie complexa sau o verificare amanuntita a unuia dintre sistemele autoturismului.

O seara buna tuturor,
Claudiu
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde jupanukamikaze » 27 Mai 2013, 16:26

hai sa postez si eu ceva, interesant...o catalogati cum doriti...

pm:
Buna ziua,

As dori un raspuns din partea TA Constanta referitor la urmatoarea situatie.
Pe scurt, masina mea este CT-*****, am schimbat motorul la dvs (cumparat motorul de la masina dvs avariata), cu garantie pe motor si manopera 6 luni, cu promisiunea ca la prima revizie, voi primi garantie extinsa motor+cutie 2 ani.
Problema este ca dupa aprox 2500 km parcusi cu motorul schimbat, s-a consumat deja 1/3 din ulei (verificat joja).
Inca din ziua in care am luat masina de la dvs, in 3-4 ore am revenit si le-am aratat mecanicilor fumul albastru care iesea pe teava de esapament. Mecanicii au spus sa mai merg cu ea, poate se mai curata...
Am revenit cu o alta ocazie, cu specificatia ca fum albastru scoate la intervale de 100km, la deccelerare.
Intre timp am parcus acesti 2500 km iar uleiul a scazut cu 1/3.
Adaug faptul ca la ridicarea masinii, mecanicul mi-a spus ca la motorul dvs era avariata recitorul de ulei, si pana si-au dat seama la verificari, uleiul si lichidul de racire s-au amestecat intr-o oarecare proportie. Remarca mecanicului a fost sa merg o perioada, pana se separa cele doua lichide.

Urmeaza sa revin luna viitoare la dvs, la o revizie, care v-a implica diferite verificari (unghi de fuga, ESP, schimbari filtre)
Nelamurirea mea este: verificarile/reparatiile la motor pentru acest consum de ulei, si fumul la deccelerare se v-a face pe garantia de 6 luni a piesei?
Iar dupa verificare/reparatie motor(garantie), si celelalte reparatii (unghi fuga,ESP,filtre - cheltuiala clientului) voi primi garantia extinsa la motor si cutie 2 ani?

Cu stima

Raspunsul telefonic, pe scurt :
TA-masina dvs nu poate primi garantie extinsa, deoarece este din 2006, doar cele din 2007
eu-dar, motorul care l-am cumparat de la dvs este din 2007
TA-...aaa, va vom contacta mai tarziu
____

mai tarziu:
pe scurt...

TA-am vb cu directorul si a spus ca trebuie sa tinem masina sub observatie...bla bla bla...
eu- deci nu vreti sa-mi acordati garantie extinsa la motorul de la masina dvs, care era deja in garantie, de ce oare...?!?!
TA- o zi buna, la revedere! imi raspunde....
Activez impotriva prostiei...
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

Mesajde FordConstanta » 29 Mai 2013, 17:50

Stimate domnule M.M.,

In primul rand, pe viitor, va rugam sa va adresati direct Receptiei T.A. atunci cand aveti vreo nemultumire, firma noastra neobligandu-se vreodata de a da raspunsuri scrise pe vreun forum. Orice reclamatie inregistrata la sediul nostru din partea unui client, va asiguram ca primeste intotdeauna un raspuns scris, in cel mai scurt timp.

Fata de ceea ce reclamati dvs., trebuie sa va reamintim ca ati achizitionat de la noi un motor SH, la un pret excelent, pentru care de la bun inceput vi s-a specificat ca veti avea o garantie de 6 luni pt.piesa si 3 luni pt. manopera. Absolut nimeni din firma noastra nu v-a asigurat in vreun fel, ca dupa prima revizie veti avea o garantie suplimentara de 2 ani cata vreme aceea este garantia pe care noi o putem oferi unei componente auto SH. Banuim insa ca dumneavoastra ati citit pe panoul afisat in Receptie despre Certificatul de garantie suplimentara oferit de firma noastra clientilor si asa ati dedus ca ar trebui sa primiti si dvs. unul insa, acest Certificat se ofera in anumite conditii de incadrare, dupa un anumit Regulament stabilit, si nicidecum obligatoriu, tuturor.

Astfel, garantia suplimentara se ofera doar autoturismelor cu an de fabricatie min. 2007 – al dvs. fiind 2006, in limita a 150.000 km, parcursi de la achizitie, in conditiile in care autoturismul figureaza cu toate reviziile efectuate de la achizitie si pana in momentul de fata, la termenul prevazut de producator (din 15.000 in 15.000 km sau 1 an – care conditie se indeplineste prima) , in conditiile in care reviziile au fost efectuate doar la un dealer autorizat Ford , in conditiile in care auto nu a fost folosit pt.activitati de taximetrie, rent etc.

Asadar, nu clientul este cel care decide ca trebuie sa i se acorde Certificat de garantie suplimentara, ci doar firma noastra care, in baza unui Regulament stabilit pt.acordarea certificatelor de garantie suplimentare, acorda clientilor acest certificat, functie de conditiile indeplinite – aceasta garantie fiind un beneficiu acordat de firma noastra clientilor, in mod gratuit. Faptul ca noi v-am livrat un motor SH – demontat de pe un auto din 2007 este irelevant, garantia acordandu-se functie de anul de fabricatie al autoturismului pt.care se incheie un certificat, si nu functie de fiecare componenta in parte care a fost inlocuita la un moment dat, in cadrul lucrarilor de reparatii.

Fata de consumul mare de ulei pe care-l reclamati, va invitam la sediul nostru la o data convenita de ambele parti, pentru verificari de specialitate efectuate pe cheltuiala noastra. Consumul nu se stabileste nicidecum de catre client , ochiometric , ci doar in conditii bine specificate : masurarea nivelului la rece in conditii de nivel maxim, rulaj constant si in regim de rodaj, masurare la intervale stabilite de timp si distanta de functionare etc. Doar in urma unor astfel de masuratori, putem stabili daca consumul de ulei este corect sau nu.

Asadar, pe viitor, va rugam sa va adresati direct service-ului nostru - Dep.Relatii clienti si calitatea serviciilor, atunci cand aveti o problema/nemultumire. Stiti deja datele noastre de contact.

Va multumim.

Echipa T.A.
FordConstanta
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde jupanukamikaze » 29 Mai 2013, 20:51

Multumesc pentru raspuns,

Despre partea cu garantia extinsa, se puteau spune aceste criterii si la telefon, sau...de la bun inceput, cand am hotarat schimbarea motorului si una din promisiuni era "garantia extinsa", dat fiind faptul ca am primit un "carnet" al masinii in care voi trece reviziile ("iar la prima revizie, va vom face si garantia extinsa").
Multumesc pentru sfaturi, nu stiam ca verificarea jojei de ulei, necesita echipamente de masura si control.
Puteti aprecia faptul ca am trimis un mesaj privat initial si eram multumit cu explicatia de mai sus, dar dialogul de la telefon a facut discutia publica.
Totusi, acest topic credeam ca este deschis pentru discutii cu TA Constanta, nu doar pentru oferte.
Concluzia finala o voi trage dupa verificarile de rigoare.

Stima,
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

Mesajde martini » 10 Iun 2013, 08:22

Sa mai "echilibram" balanta mesajelor - asa cum scriam mai demult cei care sunt multumiti nu intra pe forumuri sa isi scrie experientele placute, aici ma includ si pe mine.
Miercuri aproape de ora 16 realizez ca imi expira ITP-ul, am sunat la TransAtlantis si i-am rugat sa ma primeasca fara programare, in 15minute am fost acolo, am intrat direct, masina s-a comportat impecabil la fel si angajatii, totul a mers uns.
Multumesc pentru profesionalism, rapiditatea reactiei si amabilitate.

martini

Maşina:

Mesajde jupanukamikaze » 11 Iun 2013, 14:34

suna un pic a reclama, dar una peste alta si eu sunt multumit de ei.
singura problema a fost inducerea in eroare cu garantia extinsa si cum s-a pus problema la telefon.
Daca primeam aceste explicatii de la bun inceput, nu aveam nici un motiv sa postez toata povestea.
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

Mesajde martini » 11 Iun 2013, 21:52

Nu m-au platit, stai linistit :)) Cand e de rau scriu, dar ca sa fim impartiali trebuie sa scriem si cand e de bine. Cum am zis si mai sus, eu cu TransAtlantis am avut mereu o relatie foarte buna. Acum exista si posibilitatea sa fiu eu norocos ;)

martini

Maşina:

Mesajde claudiuvuta » 30 Sep 2013, 10:14

Salut,

Ce se intampla cu Transatlantis?
Cand treci prin fata firmei scrie mare Ford, insa pe pagina oficiala a Ford Romania, in sectiunea dealeri Ford din Romania (jud. Constanta), Transatlantis nu mai figureaza ca dealer Ford.

Eu colaborez bine cu Transatlantis (Atlantic Motors), mi-ar parea rau sa isi fi pierdut licenta.

Cele bune,
Claudiu
Fişiere ataşate
Dealeri Ford in jud. Constanta.jpg
Print screen de pe pagina Ford.ro, sectiunea dealeri Ford
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde jupanukamikaze » 30 Sep 2013, 12:28

eu ma asteptam sa-i scoata de pe liste...
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

Mesajde claudiuvuta » 30 Sep 2013, 13:44

De ce te asteptai la asta?
Din ce observ, Transatlantis nu mai este dealer Ford, din pacate.
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde martini » 30 Sep 2013, 18:37

Știu că se schimba firma și se reautorizau. Acum contează daca pe antetul facturii scrie alt nume atâta timp cât sunt aceeași angajați și aceleași dotări?

martini

Maşina:

Mesajde claudiuvuta » 30 Sep 2013, 19:23

Da, conteaza! Daca nu mai sunt dealer autorizat Ford nu mai au dreptul de a repara masini in garantie, de exemplu. Daca vrei o masina noua atunci e o situatie mai ciudata, intrucat ei se transforma din dealer in intermediar. Te duci la Transatlantis si ei iti vand o masina achizitionata de fapt de la Proleasing, BDT sau Colina. Acea masina va aparea ca fiind vanduta in Prahova sau Bucuresti. Daca ai cumpara-o direct de la ei probabil ar avea mai multa flexibilitate in ceea ce priveste pretul.
Eu merg la ei fara nicio problema, chiar am fost cu Fiesta in primavara.
De asemenea, daca sunt mai multi dealeri autorizati Ford in Constanta, posesorii de masini pot cere oferte pentru piese sau revizii din mai multe locuri si pot alege varianta cea mai convenabila. In mod normal Transatlantis a avut mereu preturi mai convenabile decat Tiriac Auto, insa personal nu ma pot plange nici de acestia din urma. Reviziile nu au costat mult nici la Tiriac.
Fiesta am cumparat-o de la Transatlantis, iar acea masinuta, pe care o conduce maica-mea in prezent, mi-a adus o gramada de satisfactii. Am si acum o slabiciune pentru Fiesta. Nu vreau sa para ciudat ce spun, insa este super distractiv sa vezi cum se infinge motorasul ala de 1400 cm si 80 cp :)
Si ma repet, Fiesta am luat-o de la TA, asa am devenit fan Ford. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa conduc Volkswagen, masina contabililor :)
Si revenind la subiect, din cate stiu TA incearca sa se relicentieze ca dealer Ford, iar denumirea se va schimba in Alliance TA sau ceva de genul acesta.
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde jupanukamikaze » 02 Oct 2013, 19:56

Eu mi-as pune alta intrebare in locul tau..."De ce au pierdut licenta?..."
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

Re: CLARIFICARE SITUATIE TRANS ATLANTIS

Mesajde FordConstanta » 14 Oct 2013, 17:00

Stimati Clienti,

Din respect pentru membrii acestui forum, membri pe care de-a lungul timpului am avut bucuria de a-i cunoaste personal in calitate de clienti, dorim sa lamurim pe aceasta cale, neclaritatile pe care le aveti vis-a-vis de situatia firmei TRANS ATLANTIS.
Trans Atlantis SRL este societatea despre care astazi va putem spune urmatoarele:
Scurt Istoric:
• Anul înființării 1991 ;
• Inca de la infiintare, activitatea societatii este axata pe : comert si reparatie autoturisme, inchirieri autoturisme si transport auto;
• Anul 1995 a reprezentat pentru Trans Atlantis SRL anul de debut al activitatii de reprezentare a producatorului Ford Motor Company prin semnarea contractului de dealer autorizat cu societatea Romcar srl – Importator General Ford pentru România, devenind astfel una din primele reprezentante auto din Constanta si din Romania;
• In anul 2003 investeste cca 1.800.000 euro in constructia unei locatii noi la standardele de reprezentare impuse de Romcar-importator general Ford pt Romania ;
• Constientizand responsabilitatea pe care si-a asumat-o in misiunea de reprezentare a unui asfel de brand auto pe o piata cu asteptari tot mai ridicate, intelege sa se supuna cerințelor de reprezentare Ford privind obiectivele de vânzări și standardele de reprezentare impuse si obtine rezultate notabile in cadrul retelei de distribuitori nationali, fiind permanent unul din primii dealeri nationali sub aspectul numarului de unitati vandute, dar mai cu seama in privinta performantelor obtinute in activitatea de intretinere si reparatii auto.
• Incepe in anul 2008, constructia unei noi locatii in Constanta in zona de nord a orasului (zona cartierului Tomis Plus - obiectiv ramas nefinalizat ca urmare a declinului pietei auto si accentuarii crizei economice) – investitie a carei valoare totala s-ar fi ridicat la 2,2 mil euro, prin care se dorea dezvoltarea capacitatii de service-are, cresterea standardului de calitate si operativitate fata de clientii sai.
• In anul 2010 incepe un nou proiect si deschide un nou punct de lucru in Bucuresti sub franciza Bosch Car Service, prin care pune la dispozitia clientilor sai bogata sa experienta in materie de reparatii si intretinere auto.
• Iulie 2010 este luna in care Romcar SRL pierde franciza de Reprezentant General Ford pentru Romania, toate drepturile fiind preluate de chiar Ford Romania, ocazie cu care ia in vizor dealerii din teritoriu;
• Finalul anului 2011 consemneaza un bilant al activitatii desfasurate in perioada 1995-2011 ,dupa cum urmeaza:
o Autoturisme Ford comercializate : 3820 unitati ;
o Lucrari de intretineri si reparatii efectuate: peste 68.500 interventii ;
o Valoarea totala a produselor Ford achizitionate : peste 132.000.000 euro ;
o Pt. doi ani consecutivi, locul 1 in topul retelei de distributie Ford.
• Decembrie 2011 este luna care consemneaza deschiderea procedurii de insolventa a firmei Trans Atlantis SRL la solicitarea Romcar SRL (companie care prin pierderea dreptului de reprezentare Ford pentru Romania, a intitiat o campanie de denigrare si lichidare a dealerilor Ford concurenti ).

Situatia Actuala:
Societatea Trans Atlantis continua sa comercializeze produse si servicii in domeniul auto, la un nivel insa diminuat fata de perioada anterioara. Societatea Trans Atlantis urmareste sa isi valorifice in continuare experienta si potentialul tehnic dobandit, desfasurand o activitate economica rezonabila, prin care sa ii fie permis ca in cadrul planului de reorganizare al societatii sa se achite fata de creditorii firmei, asa cum in mod echitabil planul de reorganizare prevede.
Cu toate acestea, urmare a situatiei juridice a societatii (situatie care este profitabila in mod evident concurentei), aceasta este nevoita sa faca fata atat presiunilor creditorilor si furnizorilor, cat si administratorului judiciar, care in mod vadit submineaza activitatea Trans Atlantis, favorizand actiunile creditorului Romcar, in dorinta de a trece cat mai curand la falimentul societatii (vanzarea activelor Trans Atlantis ar indestula buzunarul administratorului judiciar cu un procent de 10 % din tot ceea ce ar fi valorificat..) si scoaterea de pe piata a acesteia.
Astfel o serie de piedici si de actiuni in mod fatis directionate impotriva societatii de catre administratorul judiciar, au facut ca de curand societatea Trans Atlantis sa fie scoasa din reteaua de dealeri autorizati Ford. In continuare o scurta enumerare a catorva actiuni intreprinse de administratorul judiciar al societatii:
• La initiativa administratorului judiciar si cu acordul creditorului majoritar Romcar, a fost luata decizia rezilierii contractului cu Ford Romania, considerand ca acest contract nu mai este util societatii Trans Atlantis,
• Refuza nemotivat cererea adresata de Trans Atlantis de a deschide un punct de lucru al societatii pentru continuarea activitatii in scopul cresterii veniturilor acesteia,
• Formuleaza plangeri penale impotriva conducerii societatii Trans Atlantis,
• Decide suspendarea contractelor individuale de munca ale directorilor societatii Trans Atlantis,
• Solicita instantei tribunalului ridicarea dreptului de administrare al societatii Trans Atlantis,
• Tergiverseaza si impiedica continuu desfasurarea activitatii curente a societatii,
• Desfasoara o serie de actiuni prin care urmareste sa stopeze activitatea firmei Trans Atlantis pentru a putea trece la falimentului firmei.
Acestea sunt doar o parte din actiunile vadit potrivnice societatii Trans Atlantis din partea administratorului judiciar numit de instanta (la propunerea creditorului Romcar).
Societatea Trans Atlantis se lupta in continuare in cadrul instantelor de judecata, atat cu administratorul judiciar, cat si cu creditorul majoritar Romcar , pentru a evita falimentul societatii, asa cum acestia si-o doresc pentru a favoriza scoaterea de pe piata a societatii Trans Atlantis.

Situatia Viitoare:
Data fiind experienta indelungata a personalului Trans Atlantis, portofoliul mare de clienti activi ai firmei, relatiilor foarte vechi pe piata auto din Constanta, sprijinul partenerilor si incurajarile clientilor nostri, o echipa sufletista de oameni cu experienta sub conducerea directa a d-lui Toni Samara – un om cu foarte mare experienta in vanzari, s-a desprins si a pus bazele unei noi societati care astazi este autorizata de Ford Romania ca dealer zonal.
Numele comercial al acestei societati este ALLIANCE AUTO. In scurt timp va deveni marca inregistrata si vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a o impune pe piata auto din Romania ca un brand de servicii auto de referinta.
ALLIANCE AUTO va fi apta sa opereze integral gama completa de servicii si facilitati Ford la inceputul lunii noiembrie a.c. (perioada necesara implementarii tuturor aplicatiilor software specifice Ford). ALLIANCE AUTO este compania care, pe de o parte va duce mai departe experienta vechiului dealer, iar pe de alta va aduce un nou suflu, o noua viziune in misiunea sa de redefinire a standardelor de calitate Ford pe piata din Romania.
Va asiguram ca, odata cu debutul activitatii la inceputul lunii noiembrie, vom fi pregatiti sa fim un concurent redutabil pe piata auto din Constanta si din Romania, canalizandu-ne toate eforturile, priceperea, viziunea si ambitia pentru a satisface cele mai exigente pretentii ale dumneavoastra in privinta calitatii lucrarilor serviciilor prestate , asigurandu-va ca fiecare cerere pe care ne-o veti adresa va fi tratata de catre noi cu maxim de promptitudine si responsabilitate.
In perioada imediat urmatoare vor fi incheiate noile contracte de prestari servicii, pentru primii 200 de clienti (atat persoane juridice, cat si persoane fizice), fiind prevazute anumite clauze foarte avantajoase si oferte speciale.
Multumim de asemenea, tuturor membrilor Ford care au postat mesaje de apreciere, si in egala masura le multumim celor care si-au exprimat nemultumirile la adresa serviciilor noastre, caci astfel, ne-au dat ocazia sa ne corectam scaparile, sa gasim solutii pentru a creste calitatea serviciilor si sa fim deschisi comunicarii pe toate caile posibile, cu clientii nostri.

ALLIANCE AUTO :
10 motive pentru care merita sa alegi de azi incolo ALLIANCE AUTO !
1. Suntem Profesionisti !
Fie ca suntem in fata monitorului sau sub masina, poti fi sigur ca stim exact ce trebuie facut pentru a rezolva orice problema.
2. Avem Experienta !
E si normal…ducem mai departe experienta celor 18 ani de cand facem acelasi lucru din ce in ce mai bine...
3. Service pentru orice masina!
Este adevarat ca ne place Ford. Dar pentru noi nu conteaza ce masina ai sau care este problema masinii tale. De la roti la sistemul electronic – avem un specialist ptr. fiecare parte.
4. Service pentru orice buzunar!
Pentru fiecare piesa de care ai nevoie exista intotdeauna mai multe optiuni. Alege sa cumperi doar dupa ce ai obtinut varianta cea mai convenabila buzunarului tau.
5. Calitate la un prêt corect!
Nu conteaza ce operatiuni necesita masina ta. Vei stii intotdeauna, de la bun inceput, cat costa toata lucrarea. Fii sigur ca iti vom oferi o lucrare de buna calitate la cel mai bun tarif.
6. Flexibilitate!
Ai o reparatie de amploare si valoarea acesteia iti creaza probleme? Ai suferit o avarie si nu ai polita CASCO? Nu e un lucru care sa ne strice prea tare planurile. Foarte probabil iti vom oferi cea mai buna varianta de plata esalonata.
7. Intotdeauna corect!
“Trebuie schimbata piesa asta” nu inseamna “vrem neaparat sa-ti vindem piesa asta”. Inseamna ca asa am fi procedat si cu masinile noastre.
8. Trasparenta totala!
Poti sa iti bei cafeaua in timp ce mecanicul nostru se ocupa de masina ta – sau poti sa incerci sa ii furi meseria privindu-l pe camera de supraveghere ori stand langa el. Vei sti exact ce si cum a facut.
9. Oferte speciale!
Intotdeauna avem produse si servicii la prêt special care sa ti se potriveasca. Rasfoieste brosurile noastre, sau intreaba un consilier - nu stii niciodata de ce poti avea nevoie.
10. Mai mult decat service-ul masinii tale! Indiferent ce marca de masina ai, noi iti prelungim garantia cu 2/4ani. Call Center gratuit 24/24 si tractare gratuita de oriunde te-ai afla. Consiliere in raport cu asiguratorii si decontare directa. Masina de schimb pe perioada reparatiei si 3% returnati din valoarea daunei. Ne recomanzi prietenilor, rudelor ori cunostintelor tale si castigi bani.

Va asteptam asadar, la sediul firmei noastre din Sos.Mangaliei Nr.74, pentru a va convinge de cele afirmate mai sus. Contam pe faptul ca veti alege sa ramaneti, in continuare, alaturi de noi.
FordConstanta
Incepator

Maşina:
VIN:

Mesajde claudiuvuta » 14 Oct 2013, 17:28

Succes, asa cum am zis deja este foarte bine ca ramaneti pe piata. In afara de serviciile oferite clientilor este nevoie de mai multi dealeri Ford in jud. Constanta. Daca ar ramane doar Tiriac, noi nu am mai avea alta optiune, in afara service-urilor de genul Tracom, Dega, Zepocar, etc.
Felicitari si salutari tuturor!
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde martini » 14 Oct 2013, 20:32

Postati rar dar si cand postati faceti sa merite asteptare, felicitari pentru un raspuns mai mult decat complet!

martini

Maşina:

Mesajde jupanukamikaze » 15 Oct 2013, 07:05

Poate mai scad preturile cu ocazia asta, si se mai imbunatateste calitatea manoperei.
"Succesuri"...
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

Mesajde claudiuvuta » 24 Noi 2013, 13:11

Salut TA,

Ce ati mai facut cu noua firma, Alliance Auto? Observ reclama firmei de fiecare data cand trec pe B-dul 1 Mai, insa cand intru pe www.allianceauto.ro inca nu este oferita vreo informatie.
Banuiesc ca sunteti pe ultima suta de metri in ceea ce priveste obtinerea certificarii pentru a putea sa fiti considerati dealer Ford. Am vrea sa ne tineti la curent daca a mai aparut vreun update legat de statusul vostru, nu de alta, insa Ford a inceput in Constanta cu voi.

Claudiu

Cele bune,
Claudiu
claudiuvuta
1nsane Member

VIN:

Mesajde jupanukamikaze » 24 Noi 2013, 16:45

Eu deja am facut niste lucrari la Allianceauto Constanta (ex TA Constanta), am si facturi cu noul nume.
Deci, schimbarea s-a produs.
ex Focus 1,6, 109hp
ex Focus 1,6 90hp
jupanukamikaze

Maşina:

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dealerii Ford din Romania