Dealerii Ford din Romania
CSD - dealer & service Ford
Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
de ross » 08 Iun 2007, 13:40
Si acum o parte din surpriza promisa...
Incepand de azi, timp de trei luni, oricine vine cu autocolant "ClubFord" lipit pe masina, are 10% reducere la manopera.
Repet: e valabil numai pentru cine are autocolantul lipit pe masina, la loc vizibil.
Incepand de azi, timp de trei luni, oricine vine cu autocolant "ClubFord" lipit pe masina, are 10% reducere la manopera.
Repet: e valabil numai pentru cine are autocolantul lipit pe masina, la loc vizibil.
BDT Ford
Focus MK3
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Cornel001 » 08 Iun 2007, 13:54
frectie.... mai bine modificati orarul ala si mutati , nu-i zic ce, mai spre sud.
si nu-mi 'murdaresc' masina doar pt asta.
si nu-mi 'murdaresc' masina doar pt asta.

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina:
- VIN:
de ross » 08 Iun 2007, 16:44
Pai tocmai asta e, ca in functie de conditiile atmosferice, de cat de mult folosesti a/c-ul tine mai mult sau mai putin. In principiu nu ar trebui sa mai ai probleme pentru restul verii.
BDT Ford
Focus MK3
Focus MK3
-
- Maşina:
de Cornel001 » 08 Iun 2007, 16:57
Mda, sper sa ma tina pana primavara viitoare, tinand cont ca mai spre iarna nu prea o sa-l folosesc....
Se pare ca o sa vin sa rezolv, ce sa fac...
Acu am mai multe chestii de rezolvat, dar deocamdata mai urgente sunt doua:
-asta cu AC-ul
-inlocuit piesa de pe acoepris pe care se insurubeaza antena
-eventual, daca nu poate data viitoare, daca aveti personal si aparatura buna sa-mi verifice si mie daca e totul in regula la motor fiindca mi se pare ca-mi consuma cam mult... nici nu stiu daca asa e normal sau nu...
Pt doua informatii:
- cam cat ar costa (mai ales manopera la AC); m-as astepta ca strict partea de constatare sa fie pe garantie, nu stiu daca ma astept corect.
- se pot face oarecum pe loc, adica sa nu trebuiasca sa las masina pana a doua zi sau asa ceva, desi bag seama ca nu ar fi cazul
te intreb pe tine sau sun direct la nr oficial ?
Se pare ca o sa vin sa rezolv, ce sa fac...
Acu am mai multe chestii de rezolvat, dar deocamdata mai urgente sunt doua:
-asta cu AC-ul
-inlocuit piesa de pe acoepris pe care se insurubeaza antena
-eventual, daca nu poate data viitoare, daca aveti personal si aparatura buna sa-mi verifice si mie daca e totul in regula la motor fiindca mi se pare ca-mi consuma cam mult... nici nu stiu daca asa e normal sau nu...
Pt doua informatii:
- cam cat ar costa (mai ales manopera la AC); m-as astepta ca strict partea de constatare sa fie pe garantie, nu stiu daca ma astept corect.
- se pot face oarecum pe loc, adica sa nu trebuiasca sa las masina pana a doua zi sau asa ceva, desi bag seama ca nu ar fi cazul
te intreb pe tine sau sun direct la nr oficial ?

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina:
- VIN:
de ross » 08 Iun 2007, 17:04
Se rezolva pe loc, nu trebuie sa lasi masina. Partea de constatare pe garantie... nu cred ca se poate pentru ca nu are nici o legatura cu garantia.
BDT Ford
Focus MK3
Focus MK3
-
- Maşina:
de GeorgeFord » 09 Iun 2007, 01:42
"La multi ani" si din partea mea si petrecere frumoasa; oricum vara asta dau si eu pe la voi.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
"Bulbucata"
-
GeorgeFord - Gold Member
- Maşina:
Înapoi la Dealerii Ford din Romania