Am ramas dator cu
reparatia pe garantie facuta in iunie la Neste:
Motorul avea un pufait ciudat si m-am dus la ei si mi-au spus ca problema e la injectoare pe unde nu se mai etanseizeaza bine. Au facut dosar si l-au trimis la Romcar (masina este in garantia suplimentara data de Romcar). Romcarul a aprobat (dupa vreo 10 zile

), iar eu am fost si mi-au schimbat 2 saibe-garnituri la 2 injectoare. De atunci am scapat de pufait. Aici si o remarca negativa vis-a-vis de Neste: m-au tinut foarte mult (peste 4 ore). Dar cu toate astea receptia masinii au facut-o inainte de 8.30 (ora de incepere) si, cel putin ca atitudine, au fost receptivi la critica mea referitoare la durata - i-am rugat ca atunci cand reparatia/revizia dureaza mai mult decat era estimat sa spuna clientului (ei imi spusesera ca va dura aprox 2 ore si a durat 4 din cauza folosirii unui adeziv cu durata mai mare de uscare) a.i. clientul sa ia decizia cea mai buna pt el (eu m-as fi dus la servici si as fi venit dupa servici ca sa ridic masina).
Astazi am facut si
revizia de 45.000km la Neste.
Pot spune ca sunt foarte multumit. In mod special atitudinea este muuult peste cea din alte serviceuri. Iar la ce mi-au facut mie pana acum (2 revizii + 1 reparatie pe garantie) nu am avut probleme.
Costuri? aprox 730 lei, in conditiile in care fata de o revizie obisnuita au mai aparut: verificarea placutelor de frana, inlocuire bec frana central + inlocuire bec pozitie/frana lateral dreapta + inlocuire filtru aer + inlocuire filtru polen.
Filtrul polen l-am inlocuit la ei deoarece m-a costat 87lei (la Forcar era vreo 70 lei fara manopera) si nu prea aveam cand sa ajung la Forcar (in zona aia nu am ajuns de cateva luni

). Oricum tinand cont ca l-au si montat nu este scump (la Colina la revizia de 15000km cand l-am mai schimbat m-a dus la vreo 140lei

).
Concluzie: sunt multumit si data viitoare ma voi duce tot la ei.P.S. Reducerile pe care mi le-au facut pt calitatea de membru al asociatiei au fost de 15% la manopera si 5% la piese. Adica aprox 65lei in total.