Dealerii Ford din Romania

DEALER FORD BISTRITA

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Re: DEALER FORD BISTRITA

Mesajde pinkkk » 20 Iul 2008, 07:59

....apropos :ce sanse mai am la OPC daca am descoperit defecte dupa o vreme dupa ce am fost in service (diferente de nuanta la vopsea, impinari proaste, lipsa unor suruburi....) asta dupa ce am fost la un service fara atatea pretentii. se pare ca hotia si incompetenta nu are limite.
pinkkk
Incepator

Maşina: ford29
VIN: wfogxxtfx7u345789

Mesajde oaspetele » 26 Noi 2008, 09:35

Am fost si eu la VALL AUTO, am pus si cauciucuri iarna si jantele de tabla aferente. Cauciucurile sint Matador, nici nu stiu exact ce si cum. Stiu doar dimensiunea, 215/60/16.
Desi s-au miscat mai catinel si la un moment dat am avut onoarea sa intru in service, ca nu gaseau antifurtul, treaba pare sa fii fost facuta cu simt de raspundere. In plus, am fost anuntat ca am o rechemare in service si m-am programat pe maine. E ceva legat de pompa vacum, voi vedea mai exact maine. Inca ceva : am fost programat la 10 si am intrat la 10, daca nu chiar cu cateva minute mai repede. E drept, cam cunosc pe acolo, dar totusi, e un semn bun.

Totodata, am inlocuit placutele spate si carenajul stanga fata, distrus de coltii unui caine. Cativa colegi cunosc imprejurarile, pe scurt voi spune ca S max-ul si inca 2 masini au fost vandalizate (??) in curtea BDT-ului de niste caini, in goana lor dupa o matza.

Una peste alta, la mine iese cu plus. Sa vedem maine ce s emai intampla.
oaspetele
Ford Freak

Maşina: Ford S MAX 2006 1999 140cp Titanium
VIN: WFOSXXGBWS6G75358

Mesajde oaspetele » 17 Apr 2009, 20:48

In continuare, de bine.
Am dus masina in service cu simptomele descrise la "masina mea", huruit rotund in momentul apasarii ambreiajului.
Asta era luni, mi-a promis ca miercuri dimineata o va desface si va vedea exact ce e. Initial, dupa cum banuiam si eu, s-a vehiculat ca defect rulmentul, dar si volanta. Miercuri la amiaza am aflat ca e si volanta.
Fiindca a trebuit asteptat acordul FORD-ului pentru reparatie in garantie, piesele au ajuns doar vineri dimineata.
La 14.15 am fost sunat ca toata treaba e gata. La 3 am ridicat masina.
Singurul punct in minus e ca nu au reusit sa-mi decodeze CD-ul (cei drept, nici eu nu aveam hartia cu codul, dar ma tem ca nu am primit-o de la BDT)
Decamdata, exceptand mici chestii care pot fi trecute cu vederea, sint multumit de acest service.
oaspetele
Ford Freak

Maşina: Ford S MAX 2006 1999 140cp Titanium
VIN: WFOSXXGBWS6G75358

Mesajde leonardo » 29 Apr 2009, 16:49

Multumesc pentru reparatiile efectuate la masina de serviciu un Ford Transit de catre mecanicul Sandel (Alexandru) intro singura zi si de intervenţia(ajutorul) ing.Dragoş care are o rabdare de invidiat. =D>
Sper sa am in continuare astfel de momente placute in relatia cu reprezentanta Ford Bistrita. :)
leonardo

Maşina: Ford C-Max Ghia 2008 1,6 Ti-VCT 115 CP Sea Grey
VIN: WF0EXXGCDE8G44356

Mesajde catalinfordrs » 22 Iun 2009, 20:23

Salutare tuturor!
E prima oara cand scriu pe acest forum, dar o fac pentru ca eu sunt primul om din istoria dealer-ului Ford Bistrita VALL AUTO care a purtat o discutie cu directorul de acolo in urma nemultumirilor mele.
Pacat ca sunt oameni care nu au pregatire in domeniu. Se uita ciudat si te trateaza de parca ei te platesc pe tine si nu invers, dar asta se intampla datorita patronului care accepta si alimenteaza chiar aceasta atitudine a angajatilor.
Am un Focus cu care am ajuns acolo in urma unui accident nefericit. Desi i-am uns pe toti cei care lucrau la masina mea chiar si pe receptionerii service, mi-au stricat mai tare masina. Mi-au umblat la injectoare desi motorul nu a fost afectat in urma accidentului si timp de 2 luni am avut pierderi de motorina si consum marit. Mergeam de 2 pe saptamana la ei cu problema asta si pana nu am facut scandal nu mi-au rezolvat-o.
Si atentie am dat spaga.
Mi-au lasat un colier slab la intecooler si imi spuneau ca s-a slabit sigur de la trepidatie.
Senzorul de ploaie nu imi mai functiona si eu am dus masina acolo pentru reparatie.
Probabil ca importatorii FORD ar trebui sa ia atitudine si sa impuna niste reguli stricte pentru ca din cauza unor cizmari se face numele FORD de ras.
As mai avea si altele de povestit referitor la un Mondeo, dar ma opresc aici pt ca nu vreau sa ma enervez.
Am ales sa nu mai merg niciodata la ei si sa le fac antireclama pt ca o merita.
Mergeti oriunde cu masina dar nu la VALL AUTO BISTRITA.
Au si niste preturi nesimtite. De exemplu un acumulator de Focus la ei costa 6.300.000 lei vechi, iar acelasi acumulator la un magazin ROMBAT costa 2.300.000 lei vechi. Atentie acelasi acumulator , acelasi producator. Iar fabrica Rombat e la 1 km distanta de ei.
Asa ca dar-ar criza in ei.
RUSINE VALL AUTO BISTRITA
La cum se poarta si cum lucreaza ar trebui sa fie dealer de biciclete.
Un fost client nemultumit.
catalinfordrs
Incepator

Maşina: ford focus, 2006, 2000, 136, ghia
VIN: WF05XXGCD56L03538

Mesajde Mihai L » 22 Iun 2009, 20:31

Dar posesorii de bicicleta ce vina au??? :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde catalinfordrs » 22 Iun 2009, 20:51

Domnu vursus, de fapt Domnule Andrei, ia uita-te dta in caietul de reclamatii si vezi ca eu am semnalat problemele dar nu s-a facut nimic. Am fost primul care a facut sesizare.

Iar cu preturile, mai incet ca e gara mica.
BATERIE PENTRU FOCUS DE PROVENIENTA ROMBAT 6.300.000 LEI VECHI CAND ACEASI BATERIE IN ACELASI ORAS DE ACEASI PROVENIENTA COSTA 2.300.000 LEI VECHI ?
NU CUMVA E CAM MARE ADAOSUL?

Prietene schimba personalul incompetent si plin de fitze si lasa-te de forum.
Sa vezi ca nu o sa te mai injure nimeni si o sa ai si mai mullti clienti.
catalinfordrs
Incepator

Maşina: ford focus, 2006, 2000, 136, ghia
VIN: WF05XXGCD56L03538

Mesajde Mihai L » 22 Iun 2009, 21:24

Eu le-as acorda o bila alba pentru faptul ca au avut curaj sa iasa pe forum. =D>
Uita-te daca vezi vreun topic initiat de Romcar/BDT/Colina... :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde rapier » 26 Iun 2009, 09:37

m_am fript si eu cu reprezentanta Vall auto, dupa cum am scris in postarile anterioare, nu atat de problemele tehnice cat de marea problema de mentalitate, educatie si nu in ultimul rand de bun simt al celui care ar trebui sa conduca serviceul.Pe asta nici spaga nu-l educa
Nu iau aparare nimanui -mai ales acum ca sunt multumit de cm sunt tratat la RMB Cluj-dar cred ca patronul are singura vina ca a pus oameni nepotriviti. Daca se intampla sa maiintre pe forum ii dau un singur sfat: sa nu lase ca interfata cu clientii pe unu care nu are maniere si cunostintele tehnice necesare si toate aceste lipsuri dunt compensate cu muuuuuuuuulta indolenta.
Nu mai vreau sa ma simt vinovat ca mi s-a stricat masina, dupa cum m-a facut sa ma simt distinsul director de service, asa ca in continuare o sa-i evit. din fericire gasca celor care s-au convins de ei e tot mai mare. :-t

Catre toti proprietarii de ford: daca tot trebuie sa va cheltuiti banii reparand masina macar sa stiti ca-i cheltuiti intr-un mod placut nu sa strige un arogant la voi care pana la urma pe spinarea voastra ii platit.-bineinteles cu complicitatea patronilor. :D
Ultima oară modificat de rapier pe 26 Iun 2009, 09:42, modificat 1 dată în total.
rapier
Incepator

Maşina: focus 1.6 tdci

Mesajde rapier » 26 Iun 2009, 09:40

$1 scrie:$2u le-as acorda o bila alba pentru faptul ca au avut curaj sa iasa pe forum. =D>
Uita-te daca vezi vreun topic initiat de Romcar/BDT/Colina... :D

Parerea mea ca acorzi prea usor bilele albe =)) Statul pe forum nu rezolva problemele si mai grav este ca odata semnalate si cunoscute nu le rezolva. Macar sa para ca nu le stie.
rapier
Incepator

Maşina: focus 1.6 tdci

Mesajde costi2000 » 08 Sep 2009, 21:05

am trecut de curand pe la vall auto pt a descrie defectele masinii si o eventuala programare.fiind un ghinionist de felu meu am avut parte de cea mai proasta consiliere ca sa nu folosesc anjectivul la adresa persoanei care m-a consiliat.

unu "foarte bine crescut" pe langa faptul ca nu ma urmarea vorbea foarte departe de locica mecanicii. sarea de la bucse de stabilizare la ambreiaj, la esapamant semn clar ca baiatu e total pe langa subiect. nimic iesit din comun privind amatorismul mioritic pana cand am aflat ca baiatu nu e agent de paza ci ditai sef al atelierului vall auto.
...si asa am ajuns unde nu credeam ca voi ajunge vreodata....la savu.
tottusi se poate sa fie clientii mai in tema decat "profesionistii"???? de ce nu face fiecare la ce se pricepe ?baiatu asta la box ar fi muuuuuuuult mai bun
costi2000
Incepator

Maşina: ford
VIN: celmaitareservice

Mesajde pop cristian » 18 Sep 2009, 19:39

pai fostul sef de atelier nu a fost bun lasa ca e bun amatorul asta care nu stie nici cu ce se mananca mecanica dar sa mai repari o masina
RUSINE
EX :Ford Focus Trend 1.8 TDdI 90 CP; 66 KW 2002
Actual Skoda Octavia 1.9 TDI 110 Cp 25 Cp(resoftare) ; 81 KW 2000
pop cristian
Gold Member

Maşina: Skoda Octavia, 1.9 TDI, 130cp

Mesajde costi2000 » 22 Sep 2009, 00:20

amatorismul si obraznicia angajatilor nu ma priveste - e decizia celor care i-au angajat si cu asta basta. ma intreb cum Doamne reuseste adunatura asta sa prosteasca pe unii si alti mai ales ca ora lor de manopera este aproape 90 lei :-O. e cam singurul lucru care aduce a reprezentanta.

cred ca cei care platesc tarifele alea se bucura de circul care li se livreaza.

oricum nu uitati , dca tot treceti pe acolo sa insistati sa fiti consiliati de respectivul individ ( sef de atelier), va fi o experienta memorabila prin care tot ce stiati despre mecanica- daca cumva stiati ceva- va fi schimbat radical. =)) .nu-i vina lui oricum ca propulsia la masini e asigurata de motor si nu de vasle.
costi2000
Incepator

DEALER FORD BISTRITA

Mesajde claxonul » 02 Noi 2009, 22:25

Mai e ceva :-t :-??
Daca vrei se poate schimba pozitia delcoului in alta parte a motorului :D :-O :-"
claxonul
Incepator

Mesajde pop cristian » 03 Dec 2009, 19:21

oare se poate pune in portbagaj ca e destul loc acolo? :))
Sa intrebam la vall auto pe seful de atelier poate ne lamureste el
EX :Ford Focus Trend 1.8 TDdI 90 CP; 66 KW 2002
Actual Skoda Octavia 1.9 TDI 110 Cp 25 Cp(resoftare) ; 81 KW 2000
pop cristian
Gold Member

Maşina: Skoda Octavia, 1.9 TDI, 130cp

Mesajde claxonul » 05 Dec 2009, 20:03

Da desigur totul e posibil :D
claxonul
Incepator

Mesajde costi2000 » 16 Dec 2009, 20:16

pare-se ca in curand vrand/nevrand trebuie sa ne orientam spre alte service-uri pe motiv ca ford bistrita cam aluneca pe partia falimentului, asa ca intrebarea logica e: un service cu tester dedicat ford unde gasim in bistrita? :-S

PS apropos de vechea mea pb cu masivu din service se pare ca o firma nu poate fi sustinuta doar cu forta fizica. 8-|
costi2000
Incepator

Mesajde Granada ES » 23 Oct 2011, 13:15

$1 scrie:$2m si eu o intrebare .
La aceasta reprezentanta se poate supraveghea(proprietarul poate sa stea linga mecanic ) revizia?...

daca te gandesti bine, o persoana in plus pe langa masina, este stres in plus pentru mecanic si risc in plus de accidente. Acel mecanic are un instructaj si a semnat "protectia muncii" pe cand tu nu.

Am intrat vara aceasta in reprezentanta Ford Bistrita pt o informatie desi persoana respectiva se afla in pauza de masa a binevoit sa ma bage in seama chiar daca nu am primit raspunsul la problema mea din motive obiective (cautam dimensiunile standard la cauciucuri pt un Ford Taunus 1965 recarosat Granada seria de sasiu era in formatul scurt, nu VIN, si nu era primita de calculator) totusi mi s-a zis ce trebie sa fac, si ca dureaza. Neavand timp la dispozitie a trebuit sa recurg la alte variante (direct RAR - comparatie cu alte vehicule asemanatoare din baza lor de date), si totusi am iesit multumit de acolo.
Ford Granada MKII 2.8i Ghia 1981 automatic - pre facelift
Ford Granada MKII 2.8i Ghia 1982 manual5 - facelift
Seat Cordoba 1.9 TDI 1999
VW Polo 1.4 16V 6N2 2000
Granada ES
Incepator

Maşina: Ford Granada MKII 2.8i Ghia Automatic
VIN: WFOFXXGAGFB052661

Anterior

Înapoi la Dealerii Ford din Romania