Re: Transatlantis Constanta - spune ce ai pe suflet
$1 scrie:$2otal nemultumit!
La revizia de 45.000, pret umflat de cca 3 ori (pret final cca 13 mil), prin piese si manopera aferenta. Placute frana fata bune-schimbate, curea transmisie agregate perfecta stare-schimbata etc. Atitudinea personalului-aroganta. Mai sunt de spus...
Stimate Domnule Dumitrache Sorin,
Va anuntam ca am luat la cunostinta de nemultumirea dumneavoastra referitoare la costurile de intretinere si in urma verificarilor pe care l-am facut am constat urmatoarele:
-La Revizia tehnica 45.ooo km din 20.12.2007 factura dumneavoastra ( atasata mai jos ) este in valoare de 1.172,41 (si nu 13 mil) si contine serviciile prestate conform instructiunilor si standardelor Ford:
- inlocuire curea agregate;
- curea agregate;
- filtru aer;
- filtru polen;
- filtru ulei;
- ulei mobil;
- manopera revizie 45.ooo km;
- cu privire la inlocuirea placutelor de frana, acestea se inlocuiesc daca se considera necesar si se aduc la cunostinta clientului.
Sistemul de franare, fiind foarte important pentru o folosire corespunzatoare, o exploatare sigura si eficienta .
Va anuntam ca in perioada 13-feb-15 martie avem o noua promotie pe service care va aduce o reducere de 15% :
''Mai avantajos decat orice alt Service, TransAtlantis iti reduce costul cu 15% la revizie si manopera in perioada 13.02-15.03.09 Pentru Programari sunati la : 0752 037 110''
Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele Ford si va stam la dispozitie.
Cu stima,
Departamentul Calitatea Serviciilor si Relatii Clienti TransAtlantis
- FordConstanta
- Incepator
- Maşina: FIESTA
- VIN: WF00XX40752144578