$1 scrie:$2m trait si eu o experienta Ford CSD si pot spune ca parca acest service este din alta lume. Te simti cu adevarat client, nu ezita nimeni in oferirea de explicatii, profesionalismul este la el acasa, iar rezentarea service-ului si a echipamentelor de acolo m-a dat pe spate. Parca stau altfel lucrurile cand esti bagat in seama, cand ti se explica cam ce se poate face pe acolo rpin service, chiar si cum functioneaza anumite echipamente.
Cat despre problema mea nu pot decat sa imi cer scuze pentru ca baietii au facut opere de caritate: mi-au montat mufa AUX, am achitat, dupa care mi-a trecut prin cap sa fac o proba. Spre dezamagirea mea am descoperit ca tipul de cass ce venea pe primele Focusuri 2 are buton de magazie ("CDDJ") si nu are de auxiliar ("AUX"). Rezultatul? Mufa montata degeaba. Fara nici o problema, mi-au demontat mufa si mi-au inapoiat intreaga suma. Mersi frumos!
Un alt forumist placut impresionat de CSD este si domnul bkraptor, care a fost in acelasi timp cu mine pentru revizia de 15.000km.
Nota 10 CSD!
Multumim pentru aprecieri si te mai asteptam!
Focus MK3
-
ross - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford