Offtopic

Mihai , nu cred ca ai putea sa astepti doua-trei saptamani sa ti se repare frigiderul sau aerul conditionat , dupa 48-72 de ore spumegi ca ti s-au stricat fasolele sau vinetele puse de cu toamna ! Daca nu spumegi tu , te va face nevasta sa spumegi ( poate nu esti insurat , ai sa afli pe urma ce usor e sa spui spasit : Da , mama ! )

Imagineaza-ti ca stai o saptamana in apartamentul tau la 39-40 de grade fara ventilatie ...

( sau poate in Bucuresti o fi fost mai racoare asta vara ? In timpul celor sase ani petrecuti de mine in Bucuresti nu-mi aduc aminte de o vara racorasa ...)
Cred ca atunci cand duci masina in service trebuie sa ti se ofere o alternativa de transport in compensare, mai ales cand masina e in garantie si ei nu pot sa o repare . Poate ca trebuie o lege si pentru protectia soferilor , pe langa cea a consumatorilor . Am toata intelegerea pentru patronii romani si doresc sa prospere , sa ofere locuri de munca pentru ca astfel , prin natura meseriei pe care o am , si eu o voi duce mai bine . Cred ca o tara bogata se poate construi doar cu cetateni prosperi . Asta nu inteleg patronii de service-uri de la noi , nu-i intereseaza sa scoleasca angajatii , cu motivatia ca pleaca , dar nici nu-i motiveaza sa ramana , prefera sa-si jupuiasca clientii atata vreme cat sunt legati de ei prin garantie . Pe termen scurt , probabil ca e profitabil pentru ei , dar pe termen lung se vor cai pentru asemenea practici .