de claudiu_g » 06 Iul 2010, 21:32
săptămîna trecută, la dealerul ford din timișoara - după cîte știu eu, doar la bucurești este reprezentanță - am schimbat senzorul de la axul cu came și am plătit 170 lei piesa și 50 lei manopera. totul a decurs fără probleme, foarte politicoși, amabili, discută, explică, eliberează acte, listează diagnoza computerizată fără nici o problemă, ba chiar mi-au chemat un taxi (au făcut-o din proprie inițiativă. aveam o situație specială în ziua în care au făcut diagnoza computerizată). în ceea ce privește public relations, deocamdată totul a fost perfect.
dar am de făcut două precizări:
- simptomele persistă (mîine am programare pentru garanție)
- condiții de garanție: "firma își declină orice responsabilitate în ceea ce privește pagubele materiale și umane ca urmare a defecțiunii vreunui sistem. firma nu își asumă nici un fel de obligații pecuniare în ceea ce privește: pagube sau răniri ale persoanei sau bunurilor; costuri de tractare; costuri de transport și călătorie (ex. închiriere autotren, poștă, avion, vapor); costuri de cazare; costuri de telefon și telegramă"
adică cum? eu săptămîna viitoare plec la salzburg. dacă pățesc pe drum ceva cu mașina din cauza felului în care au lucrat ei, eu suport toate cheltuielile? dacă lucrează la frîne și fac accident, eu port toată răspunderea?
dacă la vulcanizare nu-mi strînge mecanicul bine roata și roata zboară pe autostradă, eu repar mașina și ei strîng gratis roata?
concluzie: indiferent de calitatea serviciilor și a pieselor, de prețul diminuat față de anii anteriori, cît timp există asemenea clauze în contract, nu îmi voi repara mașina la casa auto timișoara sau la orice alt service care are aceste condiții de garanție.
If its not broken, fix it until it is.