Din colectia "Aventuri in lumea Neco Motors" una super tare!
Ieri la Bacau s-a organizat o actiune de promovare a marcii ford.. o sesiune de drive test cu masinile din gama ford. Primesc pe mail invitatia de a participa si trecind prin zona cu un prieten pasionat de auto, ne oprim sa discutam cu cei prezenti. Toata actiunea se desfasura sub directa supraveghere a unui "domn" de la Bucuresti.. daca am retinut bine, dl NEDELCU.
Dupa un schimb de impresii cu cei de la stand, intrebam ce putem testa. Ne interesa Focusul ST care trona in parcare. Focusul ST tocmai plecase cind am sosit noi, il conduce "sefu de la Bucuresti" dar nicio problema, se intoarce. Pina atunci am facut un test cu mondeo. Test e mult spus.. Traseul impus de organizatori era de la Stadionul Municipal pina la Statuia lui Stefan cel Mare, pt cei care nu cunosc Bacaul, e vrb de centrul orasului, o distanta care o faci in maxim10 minute, trafic ca la balamuc, semafoare, treceri de pietoni din 300 in 300 metri. Ce sa testezi? Unde Cind? ca abia apucam sa bagam a-2a. Ne-am conformat, asta e.. testul lui peste prajit.
Ca idee, actiunea a fost atit de bine organizata, ca domnisoarele si domnii de la NECO aveau un protocol f. bogat, adica isi cumparau pina si cafeaua lor de la McDonald's. Deh.. buget de criza! Ce sa mai vorbim de sucuri si cafele pentru invitati?! Oricum, participarea invitatilor a fost sublima.. adica lume ioc.. cite un curios din cind in cind. Testam mondeo si Explorerul prin amabilitatea celor de la vinzari (multumim domnisoarei Luiza si dlui Laurentiu). Apare si "Sefu de la Bucuresti", responsabil cu organizarea. Ii rugam pe cei de la Bacau sa testam si Focusul ST si zic.. da, k.. cheile sint la "sefu de la Bucuresti" N-am inteles de ce trebuia vrb cu sefu de la Bucuresti pt aprobare..daca masina era a celor de la Bacau dar in fine.. Ei..si aici vine raspunsul "dlui" Nedelcu care ne-a dat pe toti pe spate: " NU vi-l pot da pentru ca am lucrurile mele personale in portbagaj"!

Adica mai pe ocolite, dl Nedelcu plin de diplomatie, ne-a facut si hoti!

Daca atentam la bunurile dumnealui ?!!!
Domnu Nedelcu..! Ati fost genial la faza asta. V-o spun eu, in calitate de client Ford. Intimplarea face ca in familie sa avem cumparate de la dealerul local nu 1, nu 2, ci 9!!! masini ford..de la fiesta de 1.2, la fiesta ST, de la Focus la Mondeo, de la Conect la van. Va multumim pentru promptitudinea si amabilitatea de care ati dat dovada, pentru modul in ne-ati pus la dispozitie "masina dvs" pe care pe parcursul weekendului ati monopolizat-o in interes personal, ea nefiind inclusa in programul de teste!! De aia era adusa si pusa chiar in fata la stand, vizibila..era magazia dvs de bunuri personale la care noi, astia de pe urma carora va luati dvs salariu, am fi atentat.
Hai noroc dl Nedelcu..si va urez sa vindeti in cariera dvs cam cite contracte ati semnat in acest weekend la Bacau..!

La asa mirlanie, organizare si traseu de test, nici nu e de mirare!