dragii mei din ciclul de povestiri: nicio Luni din Martie fara a fi prezent la Royal Motors Pitesti va relatez:
- luni dimineata pe Dealul Negru gasit masina zgariata destul de rau drepta spate si fata si bara spate avariata si m-am dus la Royal motors, m-au trimis de acolo la Ardaf Pitesti (la biserica Sf Ilie pentru cine este interesat) am deschis dosarul de dauna, am luat hartiile, dupa care am dus masina la Royal Motors in jurul orei 12 si mi-a comunicat domnu Grigore ca in trei zile este gata, evident nu am crezut, am plecat mi-am vazut de drum spre Bucuresti cu un microbuz obosit care a luat la rand toate satele intre pitesti - gaesti-titu-bucuresti - am innebunit.
- marti, 23 martie ma suna domnu Grigore: sa veniti miercuri la 2-3 dupa-amiaza sa va luati masina este gata
Ca tot romanul am intrebat: masina are numarul de inmatriculare ...... si pe mine m-ati apelat nu este vreo greseala?. Raspuns: veniti domne maine si va luati masina.
Iaca acum am fost si am luat masina de la Royal Motors si concluzia - IMPECABIL facuta!
masina era spalata si interior si arata LUNA, aveam covorasele si mocheta ca atunci cand am cumparat-o!
nu imi venea sa cred ca in 2 zile masina mea a fost gata reparata si predata!
Multumesc lui Nea Grigore si celor care au lucrat la ea si multumesc Royal Motors, desi sincer nu ma asteptam deloc la asa rapiditate in executie si sa fie si bine facuta!