Astazi am avut primul contact cu service-ul din Bistrita.
Comparativ cu cel din Cluj (am efectuat 4 revizii),sunt multe diferente .
Primul si cel mai important ,la Cluj ,inginerul de la masinile de transport (Transit si Conect)se ocupa numai de acestea cu aceeasi mecanici ,din 2002 de cind am masina,am intilnit doar alt inginer dar tot atit de bine pregatit ca si primul.De mecanici numai de bine,fara frica de a fi supravegheati si de cele mai multe ori chiar am schimbat impresii despre comportamentul masinii sau diferite probleme care urmeaza sa apara .Bravo lor .
La Bistrita ,sunt dezamagit,am efectuat revizia (schimbat consumabile)dar piesele defecte descoperite cu ocazia reviziei nu sunt pe stoc.Acest lucru implica alta zi pierduta.Cit despre lucrarile efectuate trebuie sa merg pe incredere .
Cred ca daca eram lasat linga mecanic lucra mult mai putin si mult mai repede (de exemplu ii puteam indica sa nu verifice sabotii spate ,saboti schimbati cu 25000 km inainte,).
Ca o curiozitate la Cluj sunt doua rampe cu canal unde se efectueaza reviziile si reparatiile pt. Transit intr-un spatiu separat .Inginerul , conducatorul auto si mecanicul discuta impreuna problemele mecanice .
Sa speram ca pe viitor vor fi mult mai transparenti si cooperanti.