Dealerii Ford din Romania

DEALER FORD BISTRITA

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

DEALER FORD BISTRITA

Mesajde rapier » 09 Feb 2008, 20:25

din bucuria pricinuita de deschiderea unei reprezentante Ford la mine in oras uitati ca am ajuns sa creez eu o zona de discutie pt acest dealer.

am fost la ei cu o prima pb la focusu meu.
m-a frapat atitudinea negativista a unui tip care se zice ca-i sef de service, cred ca e mult prea arogant si plin de el. culmea la inceput ar trebui o alta atitudine.

pana la urma pb s-a rezolvat.

Succes Ford Bistrita, dar grija mare la oamenii cu care lucrati
rapier
Incepator

Maşina: focus 1.6 tdci

Re: DEALER FORD BISTRITA

Mesajde Alen » 10 Feb 2008, 16:06

hmmm....nici n-au inceput bine activitatea si deja dau cu bata-n balta ? >:P
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde vursus » 13 Feb 2008, 18:40

Salutare,

Am observat nemultumirea ta fata de acest dealer. Poti sa dezvolti putin problema? Poate reusesc sa o rezolv cumva.

Merci si astept un raspuns.
vursus
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2008, 2500, 220 titanium x

Mesajde Mihai L » 13 Feb 2008, 21:07

$1 scrie:$2alutare,

Am observat nemultumirea ta fata de acest dealer. Poti sa dezvolti putin problema? Poate reusesc sa o rezolv cumva.

Merci si astept un raspuns.

Opinie "oficiala"??? Se inmultesc "oficialii" de pe forum?
Felicitari pentru atitudine in acest caz!
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde rapier » 14 Feb 2008, 07:39

bai Mihai L, daca intra si oficiali nu-i mare smecherie.chestia e sa nu se dea rotunzi ca poate se baloneaza.

si .nu rezolva nimic.

daca nu-si cunosc pb din ograda is oficiali de paie.daca nu stie de arogantu ala de sef,care a vb cu mine tare in sictir si scarpinandu-se in dos.....la un preten dus inainte de inaugurare i-a retezat-o scurt -nu se poate.....ar fi pacat pt mintea lui sa le afle de pe forum

daca intr-adevar e oficial....am doar un mesaj:lasa-ne ba pe amarastenii care suferim dupa serviciile voastre de kk macar in eter liberi.
rapier
Incepator

Mesajde Mihai L » 14 Feb 2008, 08:10

Ei zic ca macar prezumtia de nevinovatie putem sa i-o acordam...
De ce crezi ca ar trebui sa se stie cum a discutat cu tine acel sef? Ai facut vreo plangere oficiala?

In caz ca nu ai observat, incercam sa avem si o latura educativa pe forum; oricum, nu castiga nimeni daca ei ti-o trag in service si noi facem misto de ei aici.
Ia zi, cinstit: nu ti-ar placea ca acelasi personaj carea discutat cu tine in sictir sa vorbeasca frumos data viitoare? Sau eventual sa afli ca a fost schimbat pe motiv de incompetenta?

LE: Iar cu mesajul tau de "lasa-ne ba pe amarastenii care suferim dupa serviciile voastre de kk macar in eter liberi" sa stii ca te situezi sub acel sef de service.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde vursus » 14 Feb 2008, 09:20

imi pare rau pentru faptul ca se face doar mishto pe acest topic.

Apropo de "daca nu-si cunosc pb din ograda is oficiali de paie", daca toti sunt ca tine: doar vorbesc si nu fac o plangere oficiala atunci de unde sa se stie de aceste probleme. Vorbesti doar pe forum.

Dezvolta problema si poate reusesc sa o rezolv. NU sunt oficial de la Bucuresti ci sunt doar cineva care vrea ca service-ul Ford din Bistrita sa mearga bine si sa nu aiba o reputatie proasta.

NU vreu sa jignesc pe nimeni dar daca tot ai inceput acest topic de ce nu dezvolti problema ta. Din cate am inteles problema la masina s-a rezolovat dar esti deranjat de atitudinea sefului de service.

Dezvolta putin! In legatura cu serviciile de kk, sa stii ca multi incearca sa schimbe asta dar nu reusesc pentru ca nu au plangeri oficiale. Dezvolta aici.

Astept raspuns.
vursus
Incepator

Mesajde Mihai L » 14 Feb 2008, 10:38

Prin "oficial" ma refeream doar la cineva implicat in activitatea service-ului respectiv (si care poate incerca - pentru ca are parghiile necesare - sa schimbe atitudinea)
Bafta!
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde vursus » 15 Feb 2008, 14:01

Chiar sunt cineva implicat in activitatea service-ului dar dupa cum spuneam: daca nu se zice concret nimeni nu poate lua atitudine.

Merci de bafta :)
vursus
Incepator

Mesajde radu26 » 15 Feb 2008, 19:49

rapier, in scrierea ta ziceai "pana la urma pb s-a rezolvat".ce voiai mai mult?uita-te la plangerile altora vis-a-vis de pb de service....deci esti printre fericiti.de ce te arati asa miscat de o atitudine.....uneori nici la rude nu esti primit cum ai vrea 8-} .

io sa stii ca am mers la astia de la ford bistrita sa-mi repare masina,si am avut o super surpriza.

a aparut un tehnician si 2-3 muncitori pe lg masina mea ,mi-au rezolvat o pb de soft si mai mult mi-au scos un sunet aiurea de ca cei de la mm mi-au zis ca e ok.asa ca is in tabara ta cu "pb rezolvata".
deocamdata nu tre sa ne dorim decat rez pb-melor tehnice auto.poate si atitudinea unora se va repara.

Hai succes ford bistrita.....si bine ar fi sa aveti doar oameni profesionisti.
radu26
Incepator

Maşina: ford

Mesajde rapier » 15 Feb 2008, 21:17

Faptul ca nu am luat o atitudine concreta e pt ca nu e prima data cand sunt tratat asa in sictir,doar ca de fiecare data cand sunt tratat asa imi provoaca dezgust.din pacate pt mine am fost si la service-uri din germania. nu esti tratat regeste dar iti sunt ascultate problemele si acolo nu exista "nu se poate"

prin faptul ca as face hartii nu am putea ajunge pe europenii civilizati.

da sunt la inceput de drum...cum spunea cineva pe forum , chiar eu aratandu-mi satisfactia ca e repr ford si la bistrita .....dar din pacate la atitudine nu suntem la inceput.

radu 26 nu uita ca dc se rezolva problemele nu se face de gratis....
rapier
Incepator

Mesajde Mihai L » 16 Feb 2008, 08:10

$1 scrie:$2
radu 26 nu uita ca dc se rezolva problemele nu se face de gratis....[/b]

Lasand la o parte scrisul... :D problemele majore nu sunt date de preturi zic eu, ci de faptul ca nu se rezolva deloc sau se rezolva partial o problema cu care te duci in service.
Daca nu tine de garantie nu cred ca a avut cineva pretentia sa fie rezolvat gratis si toti au dat bani seriosi. Acu' marea parte se plang ca nu au primit ce trebuia in schimbul banilor.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde vursus » 17 Feb 2008, 19:48

Nu trebuie neaparat sa faci hartii ci doar sa intrebi la receptie de cineva din conducere si sa sesizezi problema. Atat.

Tocmai ce ziceam: daca nu se sesizeaza in nici un fel, at nu avem de unde sa stim de probleme. Aflam de la cunostiinte si atat, probleme pe care incercam sa le rezolvam.

Speram ca persoanele care se ocupa cu adevarat de problemele masinile sa arate cat de buni sunt. In primul rand asta este cel mai important. Atitudinea se poate rezolva cu timpul dar pentru profesionalism este nevoie de mult mai mult timp. Ma bucur ca pana acum nu au fost plangeri de acest fel. Sper sa nici nu fie.

Rugamintea mea pentru cei care citesc acest topic este de a sesiza problema in orice fel, iar cel mai simplu este cel pe care l-am spus anterior. E de-ajuns si o plangere verbala catre cineva din conducere care nu apartine de service. Interesul nostru este de a aduce servicii de calitate din toate punctele de vedere.

Multumesc celor care ne lauda, sper sa fie tot asa si de-acum inainte!! :)

Apropo de preturi: am incercat sa facem o politica de preturi sub service-urile limitrofe. Daca stam sa comparam preturile la manopera sunt cu aporx 30-40% sub cele de la cluj. Nu lucram cu ore in plus si nici adaosuri la piese mai mari decat cele recomandate spre deosebire de alte service-uri. Referitor la preturi eu zic ca suntem chiar OK.
vursus
Incepator

Mesajde pop cristian » 19 Feb 2008, 11:59

vursus tocmai ce iti scriu masina se afla in reprezentanta ford din bistrita si lucreaza baietii la ea
dupa constatare vom vedea ce au constatat baietii in legatura cu problema sesizata de mine la care nimeni pana acum nu stie sa imi dea o explicatie logica ci numai sa ridice din umeri
ma bucur ca te preocupi de imaginea service-ului si vrei ca oamenii sa fie multumiti de problemele rezolvate pe care ei leau constatat fara a lua pielea de pe ei dc intelegi ce vreau sa spun, totusi trebuie sa fim constienti ca traim intr-o tara unde posibilitatile multora dintre noi sunt limitate la un anumit plafon si nu ar vrea omul sa iasa din reprezentanta cu explicatia ca masina nu are nimic sau nu stim ce are dar de platit aveti atat.....
revin deseara cu pareri pro si contra dar sper sa fie numai pro
bafta
EX :Ford Focus Trend 1.8 TDdI 90 CP; 66 KW 2002
Actual Skoda Octavia 1.9 TDI 110 Cp 25 Cp(resoftare) ; 81 KW 2000
pop cristian
Gold Member

Maşina: Skoda Octavia, 1.9 TDI, 130cp

Mesajde rapier » 19 Feb 2008, 20:48

odata intrat in service probabil ca se va rezolva treaba.

la astia pb e pana intri :-O , ca problemele de ospitalitate nu se rezolva cum ar vrea vursus de pe o zi pe alta

...si daca inca nu v-ati prins fratilor epoca functionarilor sictiriti teoretic a apus :-" iar in primarie se plateste "prima pt zambet" :D
rapier
Incepator

Mesajde vursus » 19 Feb 2008, 22:55

Crede-ma ca se pot rezolva ................. deja s-a discutat problema si cu directorul de service si anterior s-a mai discutat referitor la tratamentul clientilor.

Vad ca tot ofticat esti si crezi ca situatia nu se poate schimba.......

Hai sa vedem ce zice cristi care a fost azi in service.....sunt curios si de parerea lui.........

Chiar sunt curios!!!!! :)

Din ce in ce mai putin va vorbi directorul de service cu clientii.........primii sunt cei de la receptie...............al 2-lea este seful de atelier si ultimul, in caz ca sunt probleme pentru care primii nu pot decide sau nu le pot rezolva, doar atunci va interveni directorul de service.

:)
vursus
Incepator

Mesajde pop cristian » 20 Feb 2008, 19:04

domnilor am scos masina din reprezentanta si va spun sincer am trecut prin multe reprezentante dar aici chiar am fost super multumit de primire si de faptul ca au vointa de a ajuta omul.
rapier nu stiu cu cine ai intrat in contact tu , dar cei cu care eu am intrat au fost foarte politicosi si au avut in plus fata de altii rabdare de a raspunde la intrebarile pe care tu le ai de pus si in plus iti explica orice operatiune pe care au facuto la masina si de ce a fost nevoit sa o faca.
ca si preturi din nou sunt multumit de ce? pentru ca lucrarea pe care altii nu au facuto cum trebuie si eu am avut probleme de am ajuns la reprezentanta , manopera pe care am platito la un service de cartier a fost mai mica cu doar 50 de lei fata de reprezentanta , care trotusi e o reprezentanta.
va felicit cu aceasta ocazie si va doresc numai bine
EX :Ford Focus Trend 1.8 TDdI 90 CP; 66 KW 2002
Actual Skoda Octavia 1.9 TDI 110 Cp 25 Cp(resoftare) ; 81 KW 2000
pop cristian
Gold Member

Maşina: Skoda Octavia, 1.9 TDI, 130cp

Mesajde radu26 » 20 Feb 2008, 20:34

=)) vursus....nu stiu cat ai gandit la ultima fraza de pe forum dar crede-ma ca am ras copios =))

adica daca nu pot rezolva problemele mai multi oameni receptia, sefu cutare...etc ,va fi chemat unu de care am inteles ca se plange lumea.

am ras de m-am spart.

merci vursus ca ne mai descretesti fruntile ^:)^
radu26
Incepator

Mesajde vursus » 20 Feb 2008, 21:24

:)) Nu era vorba sa repare el ceva, ci era vorba de a lua decizii in rezolvarea problemei sau pt a aplana un conflict............ :)

si chiar daca e mai rau de gura, are experienta si isi face treaba cum trebuie.

Ma bucur ca unii ne mai si lauda.

Multumim multumim!!!

Sper sa auzim numai de bine de-acum inainte!!
vursus
Incepator

Mesajde leonardo » 05 Mar 2008, 20:40

Am si eu o intrebare .
La aceasta reprezentanta se poate supraveghea(proprietarul poate sa stea linga mecanic ) revizia?
De unde stiu eu ca acel mecanic imi pune un ulei de calitate ,schimba filtrele , executa lucrarea dupa carte.Am citeva experiente urite patite la mai multe reprezentante.
1.reprezentanta Mercedes din Tg.Mures a rupt un surub la scutul de la motor ,rezultatul scutul statea in trei suruburi ,am avut de lucru o ora (surubul era trecut prin sasiu si sudat )
2.reprezentanta Ford Brasov placutele de frina uzate (mergeam de la Bistrita la Bucuresti )si sa nu uzez discurile de frina am intrat la aceasta reprezentanta si surpriza mare cind am fost la urmatoarea revizie un disc de frina ciobit pe partea interioara (disc cu ventilatie).
3.filet prezon roata fata stricat a fost necesar schimbarea fuzetei ,rulment , prezon.
leonardo

Maşina: Ford C-Max Ghia 2008 1,6 Ti-VCT 115 CP Sea Grey
VIN: WF0EXXGCDE8G44356

Mesajde fordu » 17 Apr 2008, 12:13

am fost si eu pe la ei la inceputul saptamanii pt o programare.

m-am distrat de ei . daca vreti aceeasi senzatie urmariti-i cum umbla ca sobolanii unu dupa altu.

probabil ca aveau ceva pb si se intrebau unu pe altu de rezolvarea lor dar solutii erau doar de genul ridicarii din umeri, iar unu mai cocos urla la unu cu grad mai mic. =)) vai de masina celui despre care se discuta!!!!!!!!!!!!!!!!!

parerea mea ca is varza si neprofesionalisti de la mic la mare.

asa ca imi caut alt service. totusi acolo se merge pt repararea masinilor nu pt distractie!!!
fordu
Incepator

Mesajde andy » 18 Apr 2008, 09:45

Neprofesionalisti? Ceva nu suna bine :)
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde radu26 » 04 Mai 2008, 09:10

din pacate pt mine sunt intre 2 rele:ford baia mare si ford bistrita.am incercat ambele reprezentante. la bistrita prima data a fost cat de cat bine,dar ultima data a fost dezastruos.imi pare rau ca trebuie sa spun aceste lucruri.lipsa de organizare si degringolada e groaznica.vad ca nu sunt primul neMultumit,dar parca ar fi un sat fara caini.sa ma anunte si pe mine cineva daca si cand se va schimba ceva!!!!cu cat inainteaza cu atat e mai rau.daca prima data i-am laudat acum is profund dezamagit.PACAT
radu26
Incepator

Mesajde leonardo » 20 Mai 2008, 20:32

Domnule Andrei (@vursus) vad ca v-ati plictisit sa cititi parerea colegilor de suferinta.
Sunt curios daca am intuit bine persoana implicata in apararea baietilor de la Vall Auto. ;)
Tot respectul pentru initiativa luata cu speranta ca se va rezolva ceva inspre binele nostru (posesorilor de masini Ford). :D
Sa auzim de bine.
leonardo

Mesajde vursus » 29 Mai 2008, 17:28

Salutare,

Probleme pot aparea oriunde si la orice masina, ideea este cum se rezolva.

Toate problemele se vor analiza si vom incerca sa le rezolvam cat mai repede posibil.

Daca sunt probleme va rog sa-mi explicati si situatia in care au aparut.

Dupa cum se poate vedea si de pe forum sunt oameni care sunt multumiti si altii care sunt dezamagiti.

Important este sa se si sesizeze problemele. Dupa cum spuneam, sunt si persoane la care se pot face sesizarile si care au posibilitatea de a remedia problema cat mai repede posibil sau cel putin de a face sa nu se mai repete.

Incercam sa facem sa fie din ce in ce mai bine.

Astept detalii la probleme.
vursus
Incepator

Mesajde fordu » 30 Mai 2008, 18:10

bla bla bla. bani sa iasa.

Daca nu cunosti pb-mele si le astepti de la altii iti zic ca e de bine.

Daca pana acum nu ai reusit ......NIRVANAaaaaaa ......
fordu
Incepator

Mesajde radu26 » 07 Iun 2008, 16:09

Pt fordu:

Sa sti ca in ritmu asta nici banii nu au cum sa iasa. Nu pot sa fraiereasca mai mult de O data.

"N-ai cu cine....niste..."

Pacat ca trebuie sa asteptam cate 3 saptamani la cate o programare la CJ.
radu26
Incepator

Mesajde leonardo » 20 Iun 2008, 21:25

Astazi am avut primul contact cu service-ul din Bistrita.
Comparativ cu cel din Cluj (am efectuat 4 revizii),sunt multe diferente .
Primul si cel mai important ,la Cluj ,inginerul de la masinile de transport (Transit si Conect)se ocupa numai de acestea cu aceeasi mecanici ,din 2002 de cind am masina,am intilnit doar alt inginer dar tot atit de bine pregatit ca si primul.De mecanici numai de bine,fara frica de a fi supravegheati si de cele mai multe ori chiar am schimbat impresii despre comportamentul masinii sau diferite probleme care urmeaza sa apara .Bravo lor . :)
La Bistrita ,sunt dezamagit,am efectuat revizia (schimbat consumabile)dar piesele defecte descoperite cu ocazia reviziei nu sunt pe stoc.Acest lucru implica alta zi pierduta.Cit despre lucrarile efectuate trebuie sa merg pe incredere . :(
Cred ca daca eram lasat linga mecanic lucra mult mai putin si mult mai repede (de exemplu ii puteam indica sa nu verifice sabotii spate ,saboti schimbati cu 25000 km inainte,).
Ca o curiozitate la Cluj sunt doua rampe cu canal unde se efectueaza reviziile si reparatiile pt. Transit intr-un spatiu separat .Inginerul , conducatorul auto si mecanicul discuta impreuna problemele mecanice . #:-S
Sa speram ca pe viitor vor fi mult mai transparenti si cooperanti. :-??
leonardo

Mesajde fordu » 21 Iun 2008, 06:21

Niciodata clientii nu vor fi respectati cand astia de la ford bistrita urmaresc doar banii lor.

Piese pe stoc inseamna un respect pentru client.Daca piesele sunt mai aparte poate se impunea o diagnosticare a masinii ,asa cam intr-o juma de ora si sa te cheme cand se poate repara in totalitate.Tu te astepti asta de la ford bistrita????????ce-i daca mai pierzi o zi????sau 2???sau 3????

cooperanti nu vor fi , iar transparenti poate prin woodooo 8-}
fordu
Incepator

Mesajde pinkkk » 19 Iul 2008, 07:31

Fordu-mare dreptate ai!!!!!!!!!!

Preturi mari, reparatii proaste.BRAVA
pinkkk
Incepator

Maşina: ford29
VIN: wfogxxtfx7u345789