de adispan » 07 Dec 2006, 12:14
da, dragul meu, ai perfecta dreptate; faptul ca una ti s-a promis si alta ti se livreaza este intr-adevar o dovada de teama: teama ca un potential client ar putea renunta la a mai cumpara un FORD pe comanda daca i se spune din start ca dureaza 5 luni pina primeste masina; insa daca termenul de livrare este problema care ne impiedica sa ne cumparam o masina (indiferent ca e FORD sau nu), inseamna ca de fapt beneficiile aduse de o anumita configuratie tehnica sau anumite solutii tehnice pe care le gasim la un anumit model nu sunt ceea ce ne intereseaza cu adevarat, si atunci ne putem cumpara orice alta masina de pe stocul oricarui alt dealer auto, care ne va fi livrata in 2 saptamini
in fine, nu vreau sa impun nimanui modul meu de a gindi; inca o data, problema pare sa nu fie la marca FORD in general, cit mai ales la tratamentul "nesincer" la care te-a supus un dealer FORD; uite, iti propun un lucru: furnizeaza-mi niste copii ale unor acte din care sa reiasa data la care ai cumparat masina, termenul de livrare, etc., impreuna cu o descriere a ceea ce s-a intimplat ulterior si care reprezinta "esenta" nemultumirii tale, si io iti promit ca le voi duce la Directorul General al importatorului FORD in Romania, ROMCAR SRL
ceea ce am sugerat in postul de mai sus nu a fost in nici un caz dorinta mea de a iti spune tie cum sa te simti, si ce sentimente sa ai ... cel mult a fost o invitatie de a "relaxa" reactiile nascute de sentimentele puternice pe care le ai; evident, solutia de a face scandal la poarta dealerului e o varianta, la fel cum poate ar fi si varianta "economica" de a le solicita niste "desdaunari" drept penalizare la nerespectarea contractului incheiat cu tine ... vei vedea ca si alti posesori de FORD de pe acest forum au apelat la asa ceva, si au primit diverse "produse" suplimentar fata de fisa de comanda a masinii
" ... tratamentul intensiv cu nesimtire pe care voi, dealerii ni-l aplicati fara ezitare?..." - sa lucrez io oare pentru un dealer FORD si io sa nu stiu chestia asta??
inca o data bafta
Adi