Am efectuat revizia I-a la Neste Automotive sambata 8 noiembrie.
Am ales Neste Automotive in primul rand pentru oferta de pret (555 lei, fara filtru motorina - vezi ce contine oferta pe site-ul Neste pentru ca este valabila pana in 2015) si am comparat-o cu ofertele primite de la Tiriac Auto - 956 lei set filtre complet cu ulei Castrol Magnatec 5W30, BDT - 900 lei set filtre complet cu ulei Ford, Colina Motors - 796 set filtre complet cu ulei Ford, Royal Motors - Pitesti - 870 cu ulei Ford, cu setul de filtre incomplet, fara filtrul de polen.
Pentru a face o comparatie corecta totusi, la Neste Automotive pentru filtru de motorina+manopera au solicitat separat 193 lei, deci revizia ajunge la un total de 748 lei, dar fata de ceilalti dealeri am beneficiat in plus de restul de testari (frane, amortizoare, IDS) care sunt incluse in oferta.
Eu pana anul trecut, la Fiesta mea care am avut-o, am efectuat reviziile numai la Royal Motors Pitesti care aveau cel mai bun pret la revizie si lucrau foarte bine, dar la actualul Focus m-au cam speriat cu pretul reviziei la acestia.
Revenind la Neste Automotive, tin sa mentionez ca am foarte multumit de calitatea lucrarilor, mecanicul s-a miscat repede si profesionist si m-a incantat ca a lucrat curat, revizia a fost efectuata conform ofertei de iarna de 555 lei de pe site-ul Neste, incluzand verificare sistem franare si testare amortizoare, verificare cu computerul a codurilor de eroare (testare IDS), iar la final am primit gratuit si un kit de iarna constand intr-o sticla cu solutie concentrata Ford pentru lichid spalare parbriz, o sticla cu pulverizator Ford pentru dezghetare geamuri si o racleta de gheata.
Nu am inteles de ce aceasta oferta nu o practica si ceilalti dealeri FORD.
In concluzie, Neste Automotive m-au castigat de client la revizii si-l recomand cu caldura membrilor club Ford.

Fiesta for all.
Focus is better.
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi, dar esti intelept daca stii care jumatate!