cristinapopa scrie:Buna ziua, tocmai vroiam sa reclam la Ford Romania si Ford Europa, problema mea legat de nerespecterea pasilor in vopsire a barii fata si deci vopsire deficitara (drept urmare a inceput sa se cojeasca) cand observ ca de fapt nu mai sunteti in lista de dealeri. Deci nu mai am unde reclama ( de la dumneavoastra nu am mai primit nici un raspuns in urma solicitarii facute la sectiunea "contact") . Rog atunci, pe aceasta cale, administratorii forumului sa modifice titlul topicului si sa scoata titulatura de dealer pentru ca nu mai este. Deci colegi de forum, super vopsitoria de la Royal Motors nu este chiar supervopsitorie. Legat de partea mecanica, am avut si experiente placute, dar si neplacute, generatoare de riscuri mari in securitatea mea la volan dar si a familiei mele (legat de sistemul de franare, prin deficiente majore in montaj), dar si generatoare de costuri.
O zi usoara.
Echipa Royal Motors este formata din profesionisti care repara cu pasiune si intotdeauna vin in sprijinul clientului.
Desi toate lucrarile executate in service-ul nostru beneficiaza de garantie, constatam cu mahnire ca in loc sa reveniti in timp util pentru constatarea si eventuala remediere a defectului, dvs. ati preferat sa ne denigrati intr-un mod discutabil pe site-ul Club Ford, la ROYAL MOTORS, nefiind sesizata nicio nemultumire a propos de aparitia defectului, decat simpla dvs. observatie.
Noi ramanem aceeasi echipa orientata pro client si va asteptam, ca de altfel pe toti clientii, ori de cate ori veti avea nevoie.