[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - verificari la dealer

Dealerii Ford din Romania

verificari la dealer

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

verificari la dealer

Mesajde cipry188 » 07 Apr 2009, 22:16

Urmeaza joi sa ma duc sa iau masina de la dealer si as vrea sa stiu ce verificari ar trebui sa fac, am citit pe undeva sa verific radio, in caz ca nu se aude bine sa nu mai fac un drum sa il rezolve mai tarziu, am mai auzit ca ar trebui sa merg in marcharrier cu volanul la maxim dreapta sau stanga sa nu faca sunete,

ce alte sfaturi mai aveti

si in legatura cu plata masinii, pe facutura prforma zice ca plata se face la cursul bancii ING, parca, la data efecturarii platii, desi in factura este deja trecut un curs, avand in vedere ca euro a scazut in ultima vreme, m-ar avantaja sa platesc la cursul actual, cei care ati mai cumparat masinile de noi ce curs v-a luat in calcul?
Fişiere ataşate
factura.JPG
factura.JPG (11.24 KiB) Vizualizat de 2945 ori
cipry188
Ford Freak

Maşina:

Re: verificari la dealer

Mesajde Florin.b » 07 Apr 2009, 23:09

cred ca platesti la cursul de vanzare al ING daca o faci cu cash
la proforma cred ca se ia in considerare cursul de 4,33 pt un euro

eu cand am cumparat-o stergatorul de pe partea soferului lasa urme. le-am spus si au zis ca rezolvam la revizia de 2500. la revizie bineinteles ca nu s-a mai putut si m-au intrebat de ce nu i-am anuntat atunci, asa ca incearca si stergatoarele
Florin.b

Maşina:
VIN:

Mesajde cipry188 » 08 Apr 2009, 06:24

pai eu sper sa platesc la cursul din ziua platii, asa zice in proforma, asa ca nu stiu de ce e trecut un curs acolo, in plus scrie ca e valabila numai 3 zile factura proforma :-??
cipry188
Ford Freak

Maşina:

Mesajde thor4ever » 08 Apr 2009, 07:11

proforma ti o trimite cu o valoare stabilita in ziua respectiva.aia tre platita in max 2 sapt parca dupa care daca nu platesti iti trimite alta.acolo parca specifica ca daca valoarea la Euro difera cu mai miult +- 1% parca, platesti la valoarea din ziua depui banii daca nu atunci platesti exact cat scrie in proforma.dar normal tre sa platesti exct la cursu din ziua aia.deci daca pica brusc euro acum platesti mai putin.
ex ff2 1.6tdci 2005,actual volvo s40 2.0d 2005
thor4ever
Member

Maşina:

Mesajde cipry188 » 08 Apr 2009, 13:35

factura proforma are aproape o luna de acuma, pentru ca am asteptat sa incepa programul rabla, pe factura e specificat ca e valabila 3 zile, pai si eu ce sa ii zic delaerului, ca el sustine ca trebuie platit la cursul inscris acolo, desi e un document cu valabilitate de 3 zile, nu stiu ce sa mai inteleg :(
cipry188
Ford Freak

Maşina:

Mesajde razvan_and » 08 Apr 2009, 15:39

Daca faci treaba mare prin banca, platesti la cursul din proforma, si daca mai ai de dat bani, ii dai, iar daca ai de primit ... ai de primit. Cam asa stau lucrurile.

Nu stiu cum e daca te duci si achiti cash.
Reject Knowledge. Eliminate Imagination. Uniformity is Essential. Free Thought is the Enemy of Progress. Repetition = Education. Rigidity Strengthens the Mind. Automation = Enlightenment. Happiness is an Unproductive Condition
razvan_and
Ford Freak

Maşina:

Mesajde Sexyrat » 08 Apr 2009, 17:05

Cere alta proforma. Daca nu iti da zici ca mergi la alt dealer. El ii nevoit sa vanda masina. Tu dai banu, tu esti sefu. Si zi-i ca mai vrei reducere pentru ca altfel nu cumperi de la ei.
La mine cursul a fost cel Bnr+ nush cat la suta, dar foarte putin.
Sexyrat
1nsane Member

Maşina:

Mesajde cipry188 » 08 Apr 2009, 19:04

la masina am negociat ceva, am ajuns pe la 14.000 pentru un 1.8 tdci, cu optionale trend plus si scut de metal instalat de ei

am achitat numai 2000 de lei, maine ma duc sa iau masina, dar am sa insist sa imi actualizeze cursul
cipry188
Ford Freak

Maşina:

Mesajde Fordilicious » 20 Mai 2009, 12:50

Factura proforma se plateste la cursul stabilit si in termen de 3 zile. In cazul in care nu se achita in termenul stabilit, va fi emisa o noua factura proforma si se vor aplica eventualele penalitati ce decurg din contract (in cazul in care l-ai semnat). Dupa achitarea avansului, plata integrala se va face la cursul zilei respective sau la un curs stabilit cu cel mult 2 zile anterioare.
Sper sa nu ma insel in privinta celor spuse mai sus, dar in mare parte sunt sigur.
Fordilicious
Gold Member

Maşina:

Înapoi la Dealerii Ford din Romania