de cos_calu » 18 Oct 2010, 14:03
Va salut! Cu mentiunea ca am gasit topicul "plangeri CSD" inchis, as vrea sa mi expun aici nemultumirile si motivele pentru care masina mea nu va mai ajunge niciodata in service ul lor. Prima si poate cea mai grava e ca am vopsit masina la ei (toata), iar in timpul operatiei li s a oprit curentul, asa ca lacul pe care il aplicau s a scurs. Da, in unele locuri pare data cu pensula. Sa zicem ca asta nu e vina lor, dar a venit momentul sa revopsesc o aripa (in alt service) si - surpriza ! cei de la csd nu au folosit exact codul de culoare pentru masina mea, asa ca cel de acolo a trebuit sa combine un gri de la toyota cu nu mai stiu ce sa iasa cam pe acolo. Penultimul schimb de ulei l am facut tot la ei, iar acum, ultima oara, cand am stat langa mecanic si a desfacut surubul de la baia de ulei, ce sa vezi - avea filetul sficuit.. Ce sa mai stea ala sa infileteze cum trebuie, a prins 2 spire, da i ca merge. Cand am facut penultimul schimb de ulei, trebuia schimbata si cureaua de accesorii. Au cautat de pe VIN ul masinii, si nu au gasit ce trebuia. Mi au spus ca "avem una mai ingusta cam cu un cm, dar merge si asta".. Pai pune i dracu o sfoara atunci..Mi au schimbat placutele de frana,a doua, a treia zi, mi au cazut doua prezoane de la roti si mi s a aprins si martorul de la ABS.M am intors la ei cu problema asta si nu stiu cum nu era prinsa bine cupla de la senzor. Lipsa totala de profesionalism.