Am zis sa profit de campania de pe ford.ro si sa schimb amortizoarele din fata, pretul de 530 lei pentru set si incluzind manopera parindu-mi-se acceptabil. Totodata, m-am gindit sa efectuez si o preverificare-ITP, data ca gratuita pe site-ul celor de la Ford. Am facut programarea online
https://secure.ford.ro/SBE/OSBOV, motivat si de promisiunea unui discount de 39 lei, alegind reprezentanta din orasul de resedinta si anume SF TEX.
In urma acesteia am primit urmatorul email:
"Vă mulţumim că utilizaţi Ford Service Online.
Ptrogramarea dvs. are numărul 1497256068461.
Pentru orice modificare codul de acces este 14696.
Cu stimă,
Echipa Ford Service
Programarea dvs:
Programat la:
Data: 19 06 2017
Ora: 08:00
Model Ford.
Fusion
DEALER SELECTAT
SF TEX
Traian nr. 239
GALATI
800186
Telefon: +40236324320
Email:
ionel.vlad@sftex.roRevizie standard & Motorcraft Service
Schimb Set Amortizoare faţă Motorcraft* 530,00 LEI
Pre-verificare I.T.P. 0,00 LEI
Total* 530,00 LEI
-------------------- PRECIZĂRI LEGALE ------------------------------
*Preţurile includ TVA pentru piese de schimb şi manoperă. Preţurile cotate pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă, dar vor fi onorate până la data indicată in rezervarea pentru service. Serviciile şi preţurile cotate sunt disponibile exclusiv pentru clienţii de retail pentru vehiculele Ford de 4 ani sau mai vechi, până la şi inclusiv cu motoare de 2,5 l, excluzând modelele LPG şi RS. Data rezervării online a serviciilor poate fi anulată sau reprogramată la discreţia dealerului relevant, caz în care veţi fi contactat la telefon sau pe email cât mai curând posibil. dealerul nu-şi asumă nicio răspundere cu privire la anulare/reprogramare.