[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Neste Automotive - furt din masina aflata in service

Dealerii Ford din Romania

Neste Automotive - furt din masina aflata in service

Cum stau cu service-ul, cum se comporta la achizitionarea masinii, la reparatiile in garantie

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Neste Automotive - furt din masina aflata in service

Mesajde rdenis » 11 Ian 2012, 20:30

Pe scurt:

Masina cu avertizare de nivel scazut pentru lichidul de frana, intrata in service pentru verificare astazi la ora 9:05, iesita la ~10:10 (nu m-am uitat la ceas). In timpul asta am asteptat la o masa de langa receptia service.

In momentul in care am urcat in masina am constatat ca nu mai este handsfree-ul bluetooth (Plantronics M100, un model destul de scump), care se afla in locasul de langa schimbator, unde il pun de obicei. Il tin numai pentru masina, vorbisem la telefon pana cand am ajuns la service si l-am lasat totusi inauntru, chiar daca primul gand a fost sa il bag in buzunar.

Cu scandalul am ajuns pana la seful de service care mi-a taiat-o destul de sec cu "verificam pe camere" (de parca s-ar putea vedea ce se intampla in interiorul masinii si cum se palmeaza o bucata de plastic de 3cm, aflata langa schimbator) si "eu nu cred ca s-a intamplat asta". Plus inca o chestie de genul "aveti ceva cu service-ul nostru, altfel nu imi explic" (intr-un fel a avut gura aurita, pentru ca acum DA, am ceva cu service-ul lor). Cu alte cuvinte eu sunt nebunul sau chiar hotul. Sau am visat ca am avut un handsfree in masina.

Una peste alta mi se pare ca am cam ramas cu ochii in soare. Am facut o reclamatie la ALD (masina este leasing) din moment ce Neste e unul dintre partenerii lor, mi-au promis ca fac propria "ancheta" si ca ma suna.
Initial am vrut sa merg la politie dar cred ca e pierdere de vreme, am ca exemplu proaspatul caz al unui coleg care a ramas fara un MP3 player la spalatorie.

Deci...posesorii de Ford (si nu numai) ar fi bine sa evite service-ul acesta (Neste Automotive, pe Sos. Chitilei) sau, daca totusi aleg sa mearga acolo, sa-si instaleze propriul sistem de supraveghere video. Sau sa nu lase nici macar un pix la indemana.
rdenis
Incepator

Maşina:

Re: Neste Automotive - furt din masina aflata in service

Mesajde Officer » 20 Ian 2012, 17:40

Regretabila intamplarea daca chiar asa a fost. Povestea unui user care si-a facut cont doar ca sa posteze aceasta patanie nu tine loc de proba indubitabila si poate ridica suspiciuni ca ar veni din partea concurentei.

Fiecare e liber sa isi formeze propria parere dar ca sfat general, nu va lasati niciodata bunuri de valoare in masina nici la service si nici la spalatorii chiar daca sunteti client fidel al unor astfel de prestatori de servicii.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina:

Re: Neste Automotive - furt din masina aflata in service

Mesajde nh1980ro » 08 Dec 2014, 21:20

Pot sa mai povestesc si eu o intamplare de la Neste. Se pare ca cei din service care se ocupa cu ceva inselatorii n-au plecat. Au incercat sa ma abureasca si cei de la Neste si Ford Romania (asta mi se pare cea mai mare nesimtire!!), dar pana la urma Neste mi-a returnat ceea ce-mi apartinea dupa ce i-am tras de maneca. Pacat ca si-au facut imaginea de cacao, pentru un maruntis!
nh1980ro
1nsane Member

Maşina:

Înapoi la Dealerii Ford din Romania